Село Юнец

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Село Юнец

Мнение от svetlio86 »

Значи до Варна на около 35-40 км има едно село Юнец!!!До самото село има един много красив и хубав язовир.Нямам си идея как се казва,но ми е интересно дали там има някаква риба,частен ли е(защото последния път като ходих натам бяха почнали да слагат ограда) и евентуално дали има някаква възможност за риболов там??
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Село Юнец

Мнение от Венцислав Чанков »

Днес минах покрай язовирчето(ходих до Обзор)по работа,но никой не ловеше,иначе щях да спра и да видя каква риба ловят и на какво.Миналата година минавах честичко оттам(поне 2 пъти в месеца),но никога не съм виждал риболовци.Надявам се някой,който знае нещо по въпроса да пише,защото язовирчето е много хубаво.Поздрави на всички и наслука.
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

предполагам ,че колегата има предвид язовира в края на селото,а не този който е на главния път за бургас
kasmet
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Да имам предвид по големия до който се стига като прекосиш цялото село,а за малкия има най-вече таранка и червеноперка(бабушка)
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

За по-големия язовир в края на селото не зная нищо,но ми е интересно защо на язовирчето до пътя никога няма хора да ловят.Дали няма риба или е частен и не дават да се лови,ако някой знае нещо да пише.Много ще се радвам ако получим информация и за двата язовира,понеже не са толкова далеко от Варна.Ще следя темата с интерес,благодаря предварително на всички които пишат.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

И в двата язовира за които питате единствената риба е дребна каракуда,която става само за стръв за хищник.На този до селото съм израснал и държеше едра каракуда и раци,но преди няколко години го източиха и му .......
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”