Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щука и скара
Щука и скара
Вчера 10.02.2009 с колега от Хисаря след предварително следене на прогнозата за времето решихме да посетим най-скандалния водоем в нашия край...да обесня защо най скандален...ми зарибиха го много уж и направиха специален за не него билет от скромната сума от 52 лв,ако нямаш такъв билет таксата е 10 лв на човек,добре всичко до тук добре ама мисля че не трябваше да пускат мрежи преди откриването на водоема..както и да е явно това е практика за всички арендирани язовири,за 6 декември се пооляха малко от към мреженето преди това имаше бити пазачи за неуместни забележки от рода на няма да хварляш на блесна,отиваите си вече от язовираи т.н,ама стига с плюенето на водоема..сега малко за самия риболовен ден,тъй като вече няма нито пазачи нито такса а и ни е най близо в 8 часа сутринта бяхме там,хвърлих една тапа и започнах да правя друга когато няма и след 5 мин и тапата се скри,исчаках засякох и след малко беше вънка една добра щука,по мойто кантарче показа 2 кг и 1 чертичка,колко е верно незнам,хварлихме и останалите тапи но уви само с нея си останахме като не броим дребните кустури които бяха по малки от стравта,на обяд по традиция..огън скара шишчета,добро хапване и наслаждаване на циганското лято,към 16 колегата изкара още една щука кум кило и 4 добри кустура,когато вече сабирхме на моята плувка се закачи една много малка щука..и така мина общо взето деня...3 щуки 4 добри кустура и безброй малки кустурчета,никаква риба не върнах обратно в язовира по простата причина че сега го спадат за да го мрежат уж за последно и после да го взима друг собственик..рибата я пуснах в друг язовир който е на 100 метра от нас и там си ловим стръв за хишна риба..успех на всички колеги от форума и много слука през тая година 

Re: Щука и скара
Бравос ПИЧ,а тея чертички са ти грамове
/взависимост от скалата/
п.п.Сладур

п.п.Сладур

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Така като чета екстра се е получило.
Браво.
Браво.

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
- carpsliven2
- сериозен играч
Браво колега , хубав излет е станало 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- сериозен играч
Много добре 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... 515342,има и още но са в на колегата телефона като ги прехвърля ще ги кача
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момче,хубав ден си изкарал 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво.Знам го аз това водоемче.Те там се посраха от промени в регламента на риболов и спрях да ходя
Сега какво е положението?Такси-макси-билети по-специални
Сподели ако обичаш 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- flyester
- разбира нещата
Браво добра щука 

-
- вече хвърля и на тежко