Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

шарково щели да го изпускат
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
шарково щели да го изпускат
днес разбрах от колега че изпускали шарково,щели да правят ремонт на стената даже маи са почнали щото по реките около болярово било пално с каракуди от язовира
Ако си в дупка, престани да копаеш.
Re: шарково щели да го изпускат
Дамянски , мастър Цън знае ли ? давай да отиваме
)) !!!

-
- вече хвърля и на тежко
утре навит ли си за риболовче тачев
-
- вече хвърля и на тежко
на мен ми го каза сигорен човек невярвам да ме играе ама всепак....... 

- chacho
- вече хвърля и на тежко
късно е Боляровските мангали изгрбаа рибата

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
-
- ще става разбирач
Шарково е пресен пример как се унищожава рибата в един язовир.Толкова незабравими излети имам там, но за жалост миналата година го отписах ,явно трябва да го отпиша поне за 5-6 години щом го изпускат. 

- carpsliven2
- сериозен играч
То там винаги е имало много браконери .. шарана даже неможе да си отдъхне ... всичко обраха изродите... Преди 10 години хващахме по 20 на риболов .. беше безкрайно много .. чуда се как го обраха мамицата им

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Когато за първи път посетих този язовир шарана кълвеше на разсипия, целия язовир беше осеян с биваци, направо нямаше места и всеки тъпчеше живарниците и всеки вързваше на въжета. По брега до всеки лагер беше като бунище. От ИАРА почти всеки ден минваха и проверявахя за маломерен шаран и питаха дали сме виждали някой да опъва мрежи(под 35 см.- що за норма е това , пък и според мен трябва да има долна и горна допустима граница ....)Правеха и забележки за буклука и правеха каквото е по силите им. Но не видях някой да им обръща внимание. Буклука си стоеше. Та нямало риба напоследък.....Ми няма да има........... В следващите години когато съм ходил от ИАРА не не ги виждах вече, но мрежи съм виждал.............
-
- вече хвърля и на тежко
колеги вапроса е дали някои знае как е ситоацията в момента и дали се чува нещо за това изпускане не как е било преди години тогава и ние сме ходили знаем как беше ако имате какво да кайете конкретно по темата ок .ПОЗДРАВИ 

-
- ще става разбирач
Градски питах в ИАРА -Ямбол и казаха,че няма такова нещо.Ако те са ме излъгали там вече незнам.Ако някой е проверил на място нека драсне.
в неделя ходихме до там.за изпускане и дума не може да става.наистина ,водата е спаднала,но в никакъв случай от изпускане.тези слухове се носеха от миналата пролет още.въдици не хвърлихме-имаше страхотен вятър.миналата година по това време язовира беше с около 50-60см по-високо ниво отколкото тази година.
-
- вече хвърля и на тежко
еми дано да е така,аз тжа го чух и за тва пуснах темата да видя дали се знае нещо по вапроса.иначе там се правят добри риболови цяло лято