Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
оправих се благодаря,благодаря на тези които помагат 

оправих се благодаря благодаря на тези които помагат 

-
- вече хвърля и на тежко
Един път беше достатъчноtoni_j написа:оправих се благодаря благодаря на тези които помагат

тази игра наистина оправда очакванията ми
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пиши на кирилица!!!toni_j написа:zdraveyte mnogo sajelqvam 4e ne pi6a na kirilica ama sas pc tata sam baq zle pro4toh celiq forum i neznaq za6to ama igrata ne mojah da si q istaliram 6e otka4 a mnogo iskam da q igraq 6te vi bada mnogo blagodaren ako mi pomognete sigurno sam stotniq koito iska pomo6t eto i skype ako iskate: bg_boy6

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
RF2.0.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. моля за помощ. благодаря предварително
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не се мъчете с тия кръпки! Качил съм оригиналната версия ъпдейтната с всички допълнителни бази + втора локация на база "Золотая Рыбка"(също неофициална),допълнителни такъми и стръв.В архива е и клевалката.Разопаковате,копирате папката с вашия профил в папка "Profiles" и се наслаждавате.killerl00p написа:RF2.0.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. моля за помощ. благодаря предварително
Архива можете да изтеглите от Тук
Или от Тук
Успех! И наслука!!

Последно промяна от spas48 на Нед Фев 22, 2009 7:44 am, променено общо 3 пъти.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нещо май ги няма файловете,или пък аз отново немога да се справя

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Сега пробвах,втория работи.
Пробвай,ако има нещо след 16ч. ще съм онлайн,ще го оправя!
Успех!
P.S. И първия работи.
Пробвай,ако има нещо след 16ч. ще съм онлайн,ще го оправя!
Успех!
P.S. И първия работи.
- foest
- научил се да хвърля
Привет на всички!Да ви запитам една работа.Коя според вас в най-красивата риба от РР2? За мен са Таймен и Кумжа 

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
колюшка трехиглая е най красиватаfoest написа:Привет на всички!Да ви запитам една работа.Коя според вас в най-красивата риба от РР2? За мен са Таймен и Кумжа

Последно промяна от DAVIDKOV на Пон Фев 16, 2009 11:40 pm, променено общо 1 път.
Спасе не работят линковете бе човек... Дай новата клевалка че си скъсах нервите. Да ги дебна тия люспели (да се има предвид Тюлените)
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Момчета аз съм глупав и... кажете как да качя една снимка да се похваля и аз!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
каде се фащаDAVIDKOV написа:колюшка трехиглая е най красиватаfoest написа:Привет на всички!Да ви запитам една работа.Коя според вас в най-красивата риба от РР2? За мен са Таймен и Кумжа

Кажи как да кача снимка или линк и ще ти покажа