Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Почивка на море
Модератор: dantho.mihov
Re: Почивка на море
Според мен Южното черноморие си остава класика за българина(Приморско и Китен).Там е рая на денонощният живот,механи,барове,дискотеки пълни с чехкини,рускини и т.н.
Напълно подкрепям мнението на "snegk".След почивка там си трябва пак почивка.За хотелите и квартирите ценити са приемливи,зависи кой какво търси.Случки не ми се разсказват,че няма да ми стигнат "9" години. 

-
- кандидат преподавател
Благодаря на всички за изказаните мнения.
Малко уточнение.
Аз съм с две деца и не ме интересува толкова нощния живот колкото спокойктвието и отношението на персонала.Затова споменах ол инклузив .Ще ми се да е по близо и до плажа и с басейн и тн.(май много изкам
)не говорим за икономия от цена.
пп:Благодаря Дедко
Малко уточнение.
Аз съм с две деца и не ме интересува толкова нощния живот колкото спокойктвието и отношението на персонала.Затова споменах ол инклузив .Ще ми се да е по близо и до плажа и с басейн и тн.(май много изкам

пп:Благодаря Дедко

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.kedar-bg.com, на тъщата е няколко бунгала със санитарен възел самостоятелен мн.зеленина между дружба и зл.пясъци.има и малко заведение с готвачка пожелание.храната е евтина и пожелание.на 200м от плажа е колегите от варна го знаята като НОЙ.Има и паркинг.Бирата е 1,50лв.ако се интересува някой да звънне 0899/183791
kasmet
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Единственото място, запазило се като курорт по БГ черноморието, е Албена!
Бягай там...х-л Гергана, да речем.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да,Албена все още си стои девственна,както едно време.Има място за всякакви щуротии около курорта.GODzillata написа:Единственото място, запазило се като курорт по БГ черноморието, е Албена!
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- MAESTROTO
- ще става разбирач
южното черноморие е по-населено,докато северното е по-спокойно.В Камен бряг,с.Тюленово,Шабла има и скъпи хотели и евтини стай по 10-15 лв. леглото.бРЕГА Е КРАСИВ,С ГОЛЕМИ СКАЛИ И БИСТРА ВОДА.
Кефа цена няма!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
а и митев е наблизоGODzillata написа:Единственото място, запазило се като курорт по БГ черноморието, е Албена!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз препоръчвам Синеморец! Нови и евтини апартаменти в фамилни хотелчета, пет минути пеша до живописни плажове, спокойствие. А и Велека, Резовска река са близо.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Определено-полезното с приятното.Плаж и риболовВенелин Радушев написа:Аз препоръчвам Синеморец! Нови и евтини апартаменти в фамилни хотелчета, пет минути пеша до живописни плажове, спокойствие. А и Велека, Резовска река са близо.....

-
- кандидат преподавател
И аз съм чувал добри неща за Синеморец.Само е доста далече а жената трудно пътува да я 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Номера да я прелъжеш ,иначе и там можеш да яivo75 написа:И аз съм чувал добри неща за Синеморец.Само е доста далече а жената трудно пътува да я

Не е чак толкова далече и като че ли наистина само тук е мястото да "избягаш"трайно за риболов

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
препоръчвам ти синеморец тва е едно от горе долу не много преебаните красиви места по нашето черноморие красиви плажове и риболов
е цените са двоини в сравнение със соэопол примерно но си эаслужава ако искаш спокоиствие и чиста вода

е цените са двоини в сравнение със соэопол примерно но си эаслужава ако искаш спокоиствие и чиста вода
- майсторчето страхил
- сериозен играч
http://www.azuresea.eu/kiten/INDEX-kiten.htm
Тук още се усеща привкуса от онова време(дори и старите бани са в същия цвят от 1985г.)но това на мен ми харесва.Все още е полу диво,като на язовирен плаж
,комбинация морски и сладководен риболов,сравнително народни цени.Аз ходя там от24 години и неми омръзва,при условия че си любител на полу дивия къмпинг 
Тук още се усеща привкуса от онова време(дори и старите бани са в същия цвят от 1985г.)но това на мен ми харесва.Все още е полу диво,като на язовирен плаж

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Paublo_Eskobar
- Модератор
"Колко победи съм направил на това море,поне да помня бе"Николай Неделков написа:
Чакам и Цецко еСкобара да се изкаже ласкаво за Приморско...

Приморско и Китен са си класика в жанра,ако искаш да купонясваш има и къде да се ходи за риба на дяволската река или Карагаач(май така се пишеше).На плаж се ходи само на ММЦ-то,а на кръчма в "Плантация" да видиш малко перничанки и Камелия примерно.На дискотека в "Soto" "Luxor" или "Кариби" в китен

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн