Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Трябва ми малко помощ !!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Трябва ми малко помощ !!!
Програма за откриване на адрес по IP.
http://www.geoiptool.com/
http://www.geoiptool.com/
- valeri
- разбира нещата
Хах и при мен се появи няква МИЖКА ама си помислих да не занимавам форума с такива издънки;;
Етого и него :
muhlio
Изпратено на: Съб Фев 07, 2009 8:56 pm
От: dancho74
До: valeri
ti pa ki si be dancho74
риболовец
Любо не си струва да се занимаваш с хлебарки бъди умен ....
Етого и него :
muhlio
Изпратено на: Съб Фев 07, 2009 8:56 pm
От: dancho74
До: valeri
ti pa ki si be dancho74
риболовец
Любо не си струва да се занимаваш с хлебарки бъди умен ....
Последно промяна от valeri на Чет Фев 12, 2009 10:38 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Искам да го предупредя,че както е ходил 18 години на Овчарица,му е време да спре да ходи.Може като отиде да остане изненадан от посрещането.Лично ще се погрижа повече да не стъпне там,просто въпрос на време и малко нерви.Нищо повече няма да чуете и няма да пиша.Ако някой си изработи комплекта,ще си го получи като пич.И пръчката и макарата са почти нови на два-три риболова !!! Лошо е,когато човек е тъп,и още по лошо е,когато бавно мисли.Никога не съм бил мръсник,но този ще разбере какво е анонимност и как се прави това !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Живко Василев
- разбира нещата
Според тази програма аз се намирам в ЛовечПоборников написа:Програма за откриване на адрес по IP.

Пък можи и да бъркам нещо.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- кандидат преподавател
Възможно е ако интернет доставчика не е лицензиран.jivas написа:Според тази програма аз се намирам в ЛовечПоборников написа:Програма за откриване на адрес по IP.![]()
Пък можи и да бъркам нещо.

- Румбата
- разбира нещата
Любо , те ти поне си разумен човек и знаеш ,че има гниди дето не бива да се пукат ! Е.и го в г..а , знам какво ти е и те разбирам , но , за всичко идва Видов ден !
Това с търсачката на Ай Пи - голямо менте , аз не съществувам
!
Това с търсачката на Ай Пи - голямо менте , аз не съществувам

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Глупакът може да си е сложил истинските инициали и набора"66" плюс това със този селски диалект и тъпо държане към околните ,рано или късно някой ще го засече...Някой те посъветва да се обърнеш към администратора за IP и email при регистрирането в сайта. Rumbata е прав -ще дойде ВИДОВ ДЕН!!!Както може би всички са видели той се е държал вулгарно и нагло още с първият си коментар и до края .И колко много от темите ,които е правил са в модераторското кошче-това го е озлобило и глупака си е показал рогата...Мисля,че не е тенденциозно към тебе ,Сапуна ,а и други са му правили забележки и може би ти си му попаднал "в мелето",което не го извинява и ще си понесе последствията от теб или от друг...........
epg_66 изтрий аватара ако си мъж ,ако ли не .....пази се и се оглеждай!!!

- svetlio86
- ще става разбирач
Аз смятам,че Кроки е напълно в правото си да се сърди,а и този индивид изглежда не е избрал правлиния форум да се гаври!!!!Заслужава си
.Но Кроки не мисля,че си заслужава да си тровиш нервите за някакъв такъв боклук батее!!!!Иначе съм с теб с двете си ръце

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- krokibg
- учете се от него
Нали не мислите че ще ходя лично да се занимавам с него.Нищо че Стара Загора ми е на 35 минути каране.Още сега мога да го навестя в тях,но нека да знае че не е невидим !!!Много е кофти да си на 15 минути от Овчарица и да те е страх да идеш при тези,дето ги наричаш КРАДЦИ и МУТРИ.Простотията трябва да се наказва по един или друг начин.Тай, си го начука сам до мъдете,глупака му с глупак и всичко това,без нищо.Само за това че не може да ходи и да краде риба от Овчарица.Явно е гаден бракониер и е ял попарата там,затова е плюенето по Нончо.Плаща се,не плаща се,Овчарица затова е единствения язовир пълен с риба и то благодарение на същия този Нончо,по който плюе !!! Хайде с здраве и да видим кой пие и кой ша плаща
да му е честито

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- valeri
- разбира нещата
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Този елемент epg_66,си позволява лукса да ми преправя снимката с разни бради и мустаци.ясно е че е някакъв боклук с 14 мнения но трябва някой да пребие един такъв като куче,та да бяга само при мисълта за компютър и клавиатура.аз съм запаметил снимката с поста му и дори сега да я смени с друга,аз мога да я кача и да я видите.Това сега не е важно,по важното е да разбера кой е и да разбере че не може да се бъзика с хората от форума.
Влезте в темата "Всичко за овчарица" и вижте аватара на epg_66,ако вече не го е сменил !!!
В кръга на шегата , иначе тази снимка много ме кефи глей само, как ти отива повече брада и коса

Kroki, напълно съм съгласен с теб! Това е пълна вулгарна гавра! Гласувам за 1 месец оут от форума, че и повече! П.П. А ако бях на твое място и ако го вида на Тец-а бих се замислил дали трябва да лежа в затвору зарад глупаци.... 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ааа....не се надявай!AL KAPONE написа:...А за пръчката ще дойда лично да си я прибера

Я си представи epg_66 да се саморазконспирира и да си прибере...пердаха и наградата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- и господ не е толокова добър
То ако ще е тъй,като знам Любака какви пръчки и макари има и аз бих изтърпял едно лабутче
Пък и сме приятели,ще ме бие по малко

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ми то ако е тъй ,аз пък може да се размина само с кавгаsnegk написа:То ако ще е тъй,като знам Любака какви пръчки и макари има и аз бих изтърпял едно лабутче![]()
Пък и сме приятели,ще ме бие по малко
![]()
![]()