Да спрем да се ядем!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Да спрем да се ядем!

Мнение от КрасиПловдив »

Канех се..отказвах се....ама ще я напиша темата!
Тя е по повод излишните заяждания...дразки.....излишните постове...излишното отрицателно настроение,което често се създава!
Това е риболовен форум(баси географското откритие :roll: )....Не е ли по-добре да се занимаваме по-сериозно по темата...защото тя е толкова обширна за мен, че ако за някой се твърди че е специалист в риболова за мен значи че има академични знания!
Не,не преувеличавам!
Като се каже "риболов"..какво си представяме...аз например...няколко основни неща, които го касаят

1.Въдица
2.Макара
3.Влакно
4.Риби

Какво има предвид..
Ето супер обширни теми за разговори....беседи....за споделено....за неясноти.Ако започнем с въдицата....то това са материали....дължини....строй....акция....какво ли не може да се говори за това..После...идват макарите....при тях пак....модели....материали..брой лагери...па сравнения между марките..Влакната...тук вече човек може да се "схване" :idea: :lol: ....мачови...за обикновен риболов на плувка...шарански....щукарски...морски....зимни....за поводи....марки....модели...реални или не диаметри...флуорокарбонни...мухарски шнурове...
И накрая...любимата ми тема...Рибите!...какво ли не може да се говори за тях....било за сладководните, било за морските...видове..навици на хранене...местообитания...специфика на видовете..подвидове..размножаване..как да ги опазвме, че накрая да не се окаже че "и рака е риба" :idea:

Дайте да разнищваме темите.....дайте да помагаме на колегите, които тепърва навлизат...Ако щете и инициативи да подхванем за да стимулираме подрастващите да заобичат този спорт.Защото това е аристократичен спорт!И всички ние знаем колко много положителни емоции доставя!!
Това е сериозна молба към всички!
Нека направим този сайт място, на което да бързаме да посетим след работа...преди още апритива..!А не...да го пълним с разни излишъци!
Нека всеки участва активно, а не само да "тегли" инфо и да си трае!Има хора с по над 100 поста....а един път не са казали нещо от рода..."Бях еди-къде си....труден риболов...еди-кви си такъми...па еди-ква си подхранка....па по едно време само да пропадане кълвеше та трябваше да сменям линията и тактиката".
Задаваш тема "Кълве ли еди-къде си"...и колегата млъква...няма го!А преди това 10 човека са му дали инфо....ама не се е "върнал" та да сподели как е минало и как е протекло.
Искам да приключа с думите: Нека (нали уж си икаме "колеги") да се обединим в това, как да подобрим уменията си в този спорт; как да ловим повече риба!
Това ще стане само ако из детайли разглеждаме нещата....и се занимаваме само с това!Нека спрем да си мерим пишките, а да се държим наистина като колеги и зрели хора!
Желая успех на всички!
saksi
фен клуб-скобар

Эа форума

Мнение от saksi »

Едно голямо ЕВАЛА
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

И аз съм съгласен с колегата :!:
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Във връзка с горенаписаното от Краси, само ще спомена, че всеки опит за нарушаване на правилата във форума или лични обиди и нападки няма да се толерират и мненията им ще бъдат изтривани своевременно. Потребителите които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани с ЛС, а ако не си вземат поука просто ще им бъдат изтрити профилите!
Много моля всички колеги ако забележат нередност да информират модераторите на съответния подфорум чрез ЛС за да може той от своя страна да вземе мерки!
Благодаря на всички за разбирането и по специално на Краси!

Наслука на всички, големи риби да хващате!
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

отговор

Мнение от slivnalia »

колегата от пловдив е прав.и ХООЛИГАН наистина бъди радикален наполно те подкрепям
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

едно голямо БРАВО. време беше някой да го каже :smt041 :smt041 :smt041
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
gorskia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gorskia »

БРАВО БРАВО БРАВО
Дано не остане само на думи а в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

:smt038
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Хора ако толкова искате да коментирате нащо хоби....
вече писах че с още няколко млади ентусиасти направихме чат канал
на риболвците
можете да си лафите на живо когато си поискате
канала е #наслука
сървара е irc.спнет.net на УниБГ и се влиза чрез mIRC
ако някои не му е ясна работата с mIRc на драго съце ще му обясня
само да каже
канала е от около седмица ама там сме само млади рибари и все чакаме някои по разбирач да влезе да ни каже нещо умно
айде чакам ви :Д :Д :Д
PINO
новобранец
новобранец

Мнение от PINO »

СЬГЛАСЕН И ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГАТА ОТ ПЛОВДИВ :supz:
НА СЛУКА
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”