Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бунгала
Модератор: dantho.mihov
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бунгала
Здравейте колеги тъй като не пиша много много теми и незнам дали това е правилния раздел ако не е моля модераторите да я преместят на правилното място...
Та въпроса ми е някои има ли информация за бунгала на хижа Здравец
-телефон
-Цени
и ако има някой някъкви препоръки нека казва не отказвам
Става на въпрос за бунгало до 5-6 легла може и по-малко
Благодаря предварително
Та въпроса ми е някои има ли информация за бунгала на хижа Здравец
-телефон
-Цени
и ако има някой някъкви препоръки нека казва не отказвам
Става на въпрос за бунгало до 5-6 легла може и по-малко
Благодаря предварително

Без риболов няма любов !
Re: Бунгала
''На х. Здравец нощувките за лято 2008 са по 8лв.на легло, а за организирани туристи - по 7 лв.Хижарят е голям сладур - гаранция за доброто ви прекарване.Няма по-чисто и по-евтино място в района - много е уютно.Все пак това е хижа, а не хотел. Много хора бъркат еко хотел здравец с хижата - може би защото еко хотела нагло си присвои името и телефона, който години наред беше на хижата и хората го знаят. Сега за всички ще напиша телефонният номер на хижата е 03109 246.
а за тези които искат да отидат на еко-хотел здравец - тяхният телефон е 226.
приятно прекарване и на едните и на другите - прекрасната природа все още е на всички.''
http://www.bulgarian-mountains.com/bg/H ... pi/Zdravec
а за тези които искат да отидат на еко-хотел здравец - тяхният телефон е 226.
приятно прекарване и на едните и на другите - прекрасната природа все още е на всички.''
http://www.bulgarian-mountains.com/bg/H ... pi/Zdravec

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рамирез мерси за информацията ама все още търся бунгала защото не съм много по философията "Излизаш от стаята по гащи и ти се смее съсъседското дете "
Но всепак ще я имам в напредвид и тая хужичка ако никой не се отзове...

Но всепак ще я имам в напредвид и тая хужичка ако никой не се отзове...

Без риболов няма любов !
Колега предполагам,че искаш все пак елементарни условия.Повечето бунгала на х.Здравец са в окаяно състояние,без никакви условия,да не говорим,че между дюшемето и стената има 10 см. пролука.Според мен бунгалата не са за зимна почивка(имам предвид на х.Здравец),лятото както и да е!
Хижата е перфектна доста одавна ходих последно там на един лагер но наистина е едно прекрасно местенцес изкючителна природа що боровинки и малини съм изял там не е истина .И на бунгалата съм спал беше адски студено имаше една печка на дърва и въглища в бунгалото която пушеше уникално нищо не излизаше през кумина.Но хижата е супер и столова си има абе готино съм си прекарвал там
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- st_piskov
- ще става разбирач
Здравей,преди около месец бях на ски там и си харесах една виличка!Вилата е чисто нова,мисля,че беше за 6-8 човека,абе на външен вид беше доста избарана!Говорих по тел. със собственика за условията,цената мисля,че беше 150 лв. за вечер!Отвън има голямо барбекю и се намира на около 100 метра от главния път!телефона на собственика е:0898781126!Разгледай я,мисля,че няма да съжеляваш!
- sladkishka1
- научил се да хвърля
Малко след х.Здравец /кадето е обръщалото за автобусите/ та продължаваш си по главния път и след около 1-2 км.в ляво от пътя /пада се в ниското под асвалта и на десен завой/ има бунгала но не съм ходил от много време.Педи бяха на завод Флавия/Петър Ченгелов/ но сега са купени от частнво лице и са ремонтирани доста добре.Цените преди време когато съм ходил бяха 7-8 лв.сега предполагам че няма да има голяма разлика.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
хайде бе никой ли не знае за някой бунгала на здравецExTaZzY написа:Мерси много за информацията
- cheatereye
- новобранец
Първо Честит Празник
Намерих само това за сега... надявам се да ве устройва
http://www.naplanina.com/index.php?REQ= ... ubsubcat=0

Намерих само това за сега... надявам се да ве устройва
http://www.naplanina.com/index.php?REQ= ... ubsubcat=0
B lo w мy мind & F o ll o w мe