Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Гълъбова Тор
Модератор: Paublo_Eskobar
Гълъбова Тор
Колеги искам да Ви питам някои използвал ли е гълъбовата тор за захрана. Дали има ефект. И ако има за какви риби.
Re: Гълъбова Тор
Извинявам се за спама - незнам за каква риба ще има ефект, но има голяма вероятност да пипнеш - вирусен менингит, тения и други гадости.

Има,но за дребни!elektron написа:Дали има ефект. И ако има за какви риби
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За платика перфекна.Лично аз не я използвам -не ми допада обработката.Мои колеги и бяха фенове. От както взеха да я слагат в захранката улова им нарасна значително.
Риболовът не е слука,а наука!
най вече се ползва и то с голям успех за бабушка.явява се малко секретна добавка към основната захранка.а че няма да пипнеш некви болести е сигурно.нали ти няма да я папаш.колегата малко те е поизплашил.УСПЕХ
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
-
- сериозен играч
Ами колегата ма ич даже не е мислел да го плши,направо си му каза кво може да му се случи ама 100%-во.pacholev написа:колегата малко те е поизплашил.УСПЕХ
Ти гледал ли си гълъби.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Има готова захранка с гълъбова тор,ако не се лъжа на Филстар,а и съм пробвал и мога да ти дам съвет-НЕ се занимавай с лайна
Ако я взимаш от гълъбар,има много неща които трябва да знаеш преди да я употребиш.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колеги, от личен опит мога да ви кажа, че тази добавка, както и костеното брашно-това, което се получава при изгарянето на животинските останки в екирисажите, е една от най-сигурните гаранции за успех по време на риболов. Особено за кефал, червеноперка и уклей. Аз съм от Карлово. Преди 3 години ходех на язовира на с.Климент-сега е арендаторски. Та, на брега някой умник беше изсипал смес от пилешка и говежда тор. Тогава, като отидохме за първи път, ми направи впетление, че местните кадри като пристигнеха на водоема, си ноят лопатки-от тия за хвърляне на кюмюр в печката; после отиваха на тази грамада с тор и пълнеха по 1-2 полиетиленови торбички от двата вида тор. От там също си набавяха бели и торни червеи. И след това отиваха да ловят. Какво да ви кажа-поразителен ефект! Рибата си кълвеше през целия ден-абе, удоволствие! Оттогава не съм употребявал тази добавка, защото не съм ходил повече там. Наистина, има реален риск от зараза, особено ако се отделя прах и се вдиша! Така че -умната!
Аз имах предвид по-точно за кокоши тор. Тя също ли е толкова опасна от към болести. Много ме наплашихте нещо с тея л.......на.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гълъбова тов се продава и по рибарските магазини.
Използва се основно при риболов на бабушки, като освен че привлича рибата, има свойството да селектира бабите.
Харесват я едрите, а дребните странят от нея.
Ползвал съм няколко пъти, купешка на МВДЕ и нямам достатъчно опит, за да давам оценки.
ПП. Навсякъде се говори за Гълъбова тор, не от кокошки патки и тн.
Използва се основно при риболов на бабушки, като освен че привлича рибата, има свойството да селектира бабите.
Харесват я едрите, а дребните странят от нея.
Ползвал съм няколко пъти, купешка на МВДЕ и нямам достатъчно опит, за да давам оценки.
ПП. Навсякъде се говори за Гълъбова тор, не от кокошки патки и тн.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Гълъбовата тор се използва като атрактант,а не като захранка,когато си яприготвяте сами,след като сте я почистили от пера,се накисва в малко вода,да стане на рядка каша и се прибавя към сухата захранка,като се доовлажнява след разбъркаването им.Самостоятелно не съм чувал да я използвал някой ,но не бих се учудил.И всяка друга тор пилешка ,кравешка или каквото и да е друга си я слагайте в лехите с цветята.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
гледам гълъби доста години,кви са тия тении кви са тия чудеса.забравихте да споменете и птичи грип.то ний на село трябваше да сме гушнали китката всичките до сега.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
иде реч за свободно летящи ''плъхове с криле'' които се хранят от кофи за боклук, бунища и т.н.т (един познат беше в чужбина и колония гълъби му се бяха настани на терасата и бяха осрали всичко) като ги гледаш в двора си в клетка и ги храниш с каквото се хранят там Ок.shekira написа:гледам гълъби доста години,кви са тия тении кви са тия чудеса.забравихте да споменете и птичи грип.то ний на село трябваше да сме гушнали китката всичките до сега.

-
- вече хвърля и на тежко
Ползвам готова от магазина-много ефективна за червеноперка.
приятелю първо по гълъбите няма тения,има я по рибите и достига вношителни размери от 50см и на горе.та незнам как ловиш риби,не е ли опасно.RAMIREZ написа:иде реч за свободно летящи ''плъхове с криле'' които се хранят от кофи за боклук, бунища и т.н.т (един познат беше в чужбина и колония гълъби му се бяха настани на терасата и бяха осрали всичко) като ги гледаш в двора си в клетка и ги храниш с каквото се хранят там Ок.shekira написа:гледам гълъби доста години,кви са тия тении кви са тия чудеса.забравихте да споменете и птичи грип.то ний на село трябваше да сме гушнали китката всичките до сега.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ