Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гавра с жена от Шумен...
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Гавра с жена от Шумен...
Колеги какъв е тоя клип за които всички медии са гръмнали.. какво толкова е станало някои има ли го тоя клип (или каде го има) и гледал ли го е за кво става въпрос или това е поредното Мега преувеличаване на БТВ ......

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- разбира нещата
Re: Гавра с жена от Шумен...
Кво му е елементарното то нищо не се вижда , всичко е с цензура и то е 5 секунди само ....
А тъпаците от БТВ не пуснаха клипчето с Гаврата с БГ Гробове ами с някакви Шафрантии ни занимават само
А тъпаците от БТВ не пуснаха клипчето с Гаврата с БГ Гробове ами с някакви Шафрантии ни занимават само

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колега,късничко е!
Не е елементарен начинът на предаване на информацията,елементарен е достъпа до нея!
Има стотици варианти за нейната визуализация!Въпросът е...актуална ли е!
Сравняваш с "гробовете"!Ами освен в yuotube клипа го има на още поне стотина БГ сървъра/пример http://www.mediashare.bg/videos/748/tur ... bove.html/ :wink
Коя медия,какво и кога го пуска е резонно нейно право,понякога задължение,а в повечето случаи начин на пребиваване!
Не е елементарен начинът на предаване на информацията,елементарен е достъпа до нея!
Има стотици варианти за нейната визуализация!Въпросът е...актуална ли е!
Сравняваш с "гробовете"!Ами освен в yuotube клипа го има на още поне стотина БГ сървъра/пример http://www.mediashare.bg/videos/748/tur ... bove.html/ :wink
Коя медия,какво и кога го пуска е резонно нейно право,понякога задължение,а в повечето случаи начин на пребиваване!
- Николай Неделков
- учете се от него
Въпроса е дали е гавра...
Тая си е откровенно "Мрътво пияна".
Знам доста пернишки "парашутки" , които се напиват по подобен начин и се оставят да бъдат е*ани , ей тъй за кеф.
Май тогава й е било кеф , а сега търси малко пари и известност. Поредната BG оргия
П.С. - може и да не съм прав , но едва ли...
Знам доста пернишки "парашутки" , които се напиват по подобен начин и се оставят да бъдат е*ани , ей тъй за кеф.
Май тогава й е било кеф , а сега търси малко пари и известност. Поредната BG оргия

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- valeri
- разбира нещата
Това си е чиста инсинуация с цел за ПАРИ давайте....
-
- кандидат преподавател
Ники напълно съм съгласен с тебНиколай Неделков написа:Въпроса е дали е гавра...
Май тогава й е било кеф , а сега търси малко пари и известност. Поредната BG оргия![]()

Колеги то аз от тоя клип нищо не разбрах. Каква гавра като то нищо не се вижда. Има ли го някъде където може да се види по добро качество. Иначе то жената като нее подала оплакване в полицията за каква гавра говорим. Искало и сее да я ч......т.
-
- учете се от него
Аз такива тъпи, и най-вече провокативно и тенденциозно пускани теми, във форуми от типа на "нариба. ком", въобще отбягвам да ги чета
. Не мога да си обясня какъв такъв тъп кеф си прави пусналия такава "тема"
"Ма незнам си кво щяло да стане...с националнета ни независимост и целоста на държавата"
Пълни простотии , на този етап; като стане, и ако стане, и дано да не стане- тези въпроси се решават в прав текст и с "калашников" в ръка, дето голяма част от съфорумниците са го виждали само на филми
Така стоят нещата и не виждам що трябва през ден да се ръкоблудства( ялово писане на теми и постове) в един специализиран и профилиран форум

"Ма незнам си кво щяло да стане...с националнета ни независимост и целоста на държавата"

ас съм от шумен и това е истина за гаврата!!клипа е доста БРУТАЛЕН /поне така казват/ и за туй е с цензура,в vbox клипа не е целия!!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Що ми се струва,че някои тук просто иска линк не цензориран за да си удари една злодеика.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пък на мен ми се струва,че на тоз Шаранко името му минава на Каракудко!!!
Спирам да го предупреждавам.Има си администратори!
Спирам да го предупреждавам.Има си администратори!
- valeri
- разбира нещата
Който е работил в тази сфера знае за какво става въпрос.След работа затваряне на заведението разпиване,целувки ,с...и,е...не в група без група ,кой каде намери там го слага.
Кат неможе да пие да не пие после гавра...

Кат неможе да пие да не пие после гавра...
- krokibg
- учете се от него
Момчета,едно е да ти даде п...ч....а, и да го е направила в пълно съзнание
Друго е когато лицето и пияно и дрогирано умишленно,приведено в безпомощно състояние.След което, няколко човека да се възползват от това положение,без тя да е адекватна и да има възможност да се съпротивлява.Има хора с юридическо образование и нека те да обяснят,какво имам в нредвид.Нагазили са няколко члена от НК само заради това че са се възползвали.Ще им тряснат и обвинение за това че са направили достояние на цяла България въпросната гавра и ако наистина тръгнат да ги съдят и не се отърват с пари,ще им дадат/БИ ТРЯБВАЛО/ поне 3-5 години/преди даваха по 5-10/ на изнасилвачите.Така че,когато не се е случило на твой близък човек е много лесно да се говори.Друг е въпроса,какво тя прави с цяла сюрия народ,пияна и дрогирана.Но, едното няма нищо общо с другото.Помислете малко трезво и реално а не да се пише просто така,за спорта

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Въпросният клип го има в дата.бг. Момичето е наистина мъртво пияно, незнам какво да коментирам повече