неразбирателства и каквги

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Re: неразбирателства и каквги

Мнение от Живко Василев »

Седя и се чудя как хора със толкова знания и опит се дърлят за някакви глупости.Тука във този форум сте станали известни на много хора,сигурно всеки от Вас на ден получава десетки лични съобщения от млади риболовци със хъс и желание да постигнат Вашите успехи.Личното ми мнение е че прорилявате таланта и уменията като си създавате дребни интрижки.А вместо това изпускате шанса да постигнете Големия успех :!: Всички проповядвате хубави неща като,това да се уважават рибите,да се обединим срещу беззаконието и бракониерството,да опазим природата ни.И това се чете от много хора които ви имаме за пример и вярвам че се е променило отношението към горе изброените неща на много хора в положителна посока благодарение на хора като Вас.И вместо наистина да се обедините и да участвате в примерно такива първенства World Carp Classic,със всичките знания които имате,визирам Sapuna,Mecholin,SecretCarp и тн. и тн. седите и се заяждате на дребно.Сигурен съм че много от този форум имат знанията да участват в такива първенства и че дори ще получат голяма подкрепа от Нас за това начинание.И ще могат да останам в историята на шаранджийството като флагмани на този спорт.Ще завърша както завършва един мой-си Герой от този сайт :) Ма кво ми разбира на мен главата
Поздрав
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Момчета всеки си има неговата риба и неговият начин на хващане.Не е нужно да има кавги,всеки си е майстор за себе си,и кво утре,другиден кат се видите на някой гйол кво става а.Майната му на всичко,глейте си кефа и си свиркайте щото за една риба не е нужно кавги.който може си го може :drinkers: :drinkers:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Пак казвам...искам да знам за какво става на въпрос?!?!?
Кого,кога и с какво съм убидил???
Къде са били неразбирателствата и къде кавгите???
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Ей ей ко стана тука бре !?? Момци заровете томахавките и се отдайте на доброто настроение !! Днес е Зарезан ейййййййййй :drinkers: :drinkers: !
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

sapuna написа:Пак казвам...искам да знам за какво става на въпрос?!?!?
Кого,кога и с какво съм убидил???
Къде са били неразбирателствата и къде кавгите???
Тука стана като развален телефон :lol: :lol: :lol: :lol: това е една от причините по рядко да влизам тук , но хич да не ти пука братле ! Голям пич си и да знаеш.Уважавам те : ПОЗДРАВИ ! ! :partyman: :partyman: :partyman:

............Баце тая седмица ще гледам да ти пратя касетките от НС , да си в готовност !
pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

кво ви става бре момци.Вие сте от ВЕЛИКАНИТЕ в този форум.я си измерете градусите на ракията или на кой виното е по гъсто и по пивко.заровете томахавките и НАЗДРАВЕ
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Колеги днешния ден не е за кавги.Големи хора сте и зрели.Аз не познавам никои от спорещите,но като по голям ще Ви посъветвам приятелски да хвърлите пепел на казал рекъл ида пиете по едно две питиета и да се сдобрите.Наздраве на всички колеги. :drinkers: :rolleyes: :rolleyes: :ANAL:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

И не само днес ,най малкото сте колеги РИБОЛОВЦИ!!! Ето Секрет Карп пуска плакнещи окото репортажи за Овчарица.Сапуна преди малко пусна полезно клипче за риболов на тръстика/стръв/. Може би се досещам,че АМУРЪТ ви е любимата риба ,но защо той трябва да всява неразбирателство кавги ?!?! Заровете томахавката ,както каза някой от гпо-горе изказалите се колеги. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: ИзображениеИзображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

carpsliven2 написа:Моля регистрацията ми да бъде истрита , поради неразбирателства със сапуна
Еййййй,карпове,я малко по-полека.......
Вий си знаете защо,нали. :wink:
Че ако аз се намеся,ще стане мазало.На ЛС няма да отговарям.Сапуна отникъде не ви е виновен,само ви е помагал,както и на мен.
А защо не съм ви писал в мненията :wink: аз си знам.Защо съм ви помагал,такъв ми е характера.Помагам на всички на които мога.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
karadjov77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karadjov77 »

Абе няматели пиене за пиене та се занимавате с глупости. А наздраве
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
Аватар
stiv1961
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от stiv1961 »

carpsliven2 ,Наздраве!Кире,Наздраве!Да са живи и здрави всички съфорумници.Аз съм пак в играта
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Няма смисъл никой да напуска.Сапуна го познавам и мнението ми за него е много добро.Сигурен съм,че ако пробвате ще стигнете до разбиране.Нормално е в такъв голям форум да има и тук таме дразги,които естествено трябва да преодолеем. :wink: Наздраве за вас! :drinkers:
TICA FAN
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Митак(Sapuna) -НАЗДРАВЕ. :!: :!: :!:
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Наздраве,Митак!И на Маранзика наздраве! :drinkers:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

На риболовците от Сливен и Горна Оряховица ,както и на всички останали градове,села и паланки-пийте по едно -две и си стиснете ръцетеНаздраве!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Съобщения”