Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Парашутен десант
Модератор: bobopeli
Re: Парашутен десант
МОДЕРИРАНО !!!
СПАМ !!!
Николай Неделков
СПАМ !!!
Николай Неделков
Десанта продължава.На дебелт на канала бе пълно с парашутисти.Само едно не мога да разбера с туистер хванахме същото количество риба колкото тях.Мързи ги да си движат ръцете ли? ХОРА МАЛКО ДВИЖЕНИЕ Е ОТ ПОЛЗА.И за вас и за рибата. 

Незнам? Чесно казано мисля че да . Наи вероятно само чете.
-
- учете се от него
Дали дойдоха от ИАРА, защото казаха че колегите подготвят акция и до час ще са там
. Десет пъти звънях докато ми отговориха, появиха ли се или пак само прах в очите на хората. Не издържахме на гледката и се преместихме на " Кирил и Методи" където имаше само рибари с плувки
. Надърпахме доволно стрижоци и няколко десетки баби, запознахме се с колеги от Ямбол и по обед хванахме пътеките за Бургас.
На Дебелт на канала едно нагло 14-15 годишно келеме с дядо си с кълдърма
, изкара късмет, че е от другата страна на реката. Много съм бил отворен, след като дядо му се избъзика с тази плувка каква риба съм щял да хвана а аз му отговорих, че е късметлия че е отсреща
. Чувстват се безнаказани и силни щот са много и няма кой да им
налее акъл.

На Дебелт на канала едно нагло 14-15 годишно келеме с дядо си с кълдърма

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
В събота бях на Тунджата до Коневец нито един парашутист. Е "тройкаджии" с малко по големи тройки имаше ,но някакси не се набиват така на очи. А миналата година видях на Поповска река как ямболии и елховци натириха двама парашутисти и онея си подвиха сърмите и повече не ги видях.Не съм видял такова нещо по нашите реки, винаги когато съм се карал с парашутисти и калдърмаджии съм бил сам.... 

това наблюдавах вчера на Мандрата,на помпената дига:

... и това
... и това :

... и това

... и това :
Последно промяна от salmo на Нед Фев 15, 2009 5:37 pm, променено общо 1 път.
тези също са напаст, но закона ги пази

.... а за тая изродщина какво да говорим?

.... а за тая изродщина какво да говорим?
Птиците не могат да направят това,което го прави човека.....