Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Ал. Стамболийски
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
яз. Ал. Стамболийски
Чувал съм че там има шарани и амури.Искам да помоля някой ,който е ходил там да ми даде инфомация за всичко ,което може да ми каже за този язовир: плаща ли се , каква риба има,каква стръв се използва,къде долу-горе са най-добрите места ,презкой месец кълве най-добре и др, но най-вече ме интересува за шарана и амурите.Ще съм много благодарен ,ако дадете информация ,защото тази година мисля да ходя за първи път.

Re: яз. Ал. Стамболийски
Язовира е доста голям и има много добри места за риболов,но всичко е според сезона.ivailu1992 написа:защото тази година мисля да ходя за първи път.![]()
![]()
Следи инфото и ще научиш доста.Лови се с билет,и не се плаща.

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
миналата година амурите се дадоха на откриването но сега се лови само бабошка и то рядко 

-
- научил се да хвърля
Нищо , че е било миналата година,кажи нещо по-вече за тях (амурите) - през кой месец,стръв ,монтаж,ако не е тайна де!

рибарите се славят с търпение и могат да изчакат края, какъвто и да е той.
на варена царевица на една кука зърното на куката през юни до хотела но сега няма смисал преди закриването мисля да ходя да видя как е .
-
- научил се да хвърля
[quote="paceto67"
Следи инфото и ще научиш доста..
[/quote]
Следа аз инфото ама не научавам нищо.Аи напишете нещо ,че май само аз си пиша в темата,а знам че много хора ходят там и знаят все нещо.

Следи инфото и ще научиш доста..

Следа аз инфото ама не научавам нищо.Аи напишете нещо ,че май само аз си пиша в темата,а знам че много хора ходят там и знаят все нещо.

Както е писано язовира е доста голям и труден.Като гледам не го познаваш и ще е голяма мъка.Ако искаш да си хванеш амур го направи на откриването(тогава е голям битак),на полянката до хотела стръв царевеца.Но язовира до момента май доста е качил и не се знае до тогава какво ще стане.От полуострова до орехите лятото на тия места може да се търси шаран не е изключено и амур,дъното на места е с прагове и удобни,но зависи от нивото.