Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Може ли да ми кажете някакви монтажи за риболов на СОМ
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Може ли да ми кажете някакви монтажи за риболов на СОМ
Mnogo sum se zapalil da probvam kasmeta si v ribolova na COM,no poneje do sega ne sum se dokosval do taq trupka i ne znam nikakvi montaji vi molq da mi kajete nqkoi 4alum!
P.S>mejdu drugoto ako imate nqkakva informaciq za nakoi vodem kadeto moje da se hvane som ot brega molq sadeistvaite!!!
P.S>mejdu drugoto ako imate nqkakva informaciq za nakoi vodem kadeto moje da se hvane som ot brega molq sadeistvaite!!!
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
-
- новобранец
-
- новобранец
ami na vaje kolkoto iskash i kolkoto moje po-dalgo narejdash prez 1 metar da kejem povodi na virbeli za da ti e po udobno i zakash na teh ribi jabi chervei kfoto iskash tam....zakachash vajeto 1 krai na nekoe darvo a drugia nekade vav ovdoema primerno ili ot drugia krai na vodoema kakto doide i taka.......
ЩО УЧИШ ХОРАТА ДА БРАКОНИЕРСТВАТ БЕ ПИЧ.КЪДЕ ТИ Е КЕФА ОТ РИБОЛОВА С ТИЯ КОМБАЙНИ.otvoren написа:ami na vaje kolkoto iskash i kolkoto moje po-dalgo narejdash prez 1 metar da kejem povodi na virbeli za da ti e po udobno i zakash na teh ribi jabi chervei kfoto iskash tam....zakachash vajeto 1 krai na nekoe darvo a drugia nekade vav ovdoema primerno ili ot drugia krai na vodoema kakto doide i taka.......
значи: осножна линия -> вирбел -> подвижно олово с ход 15-20 сантиметра -> 15-20 см влакно -> кука
аз лично ползвам такъв монтаж за риболов на сом
аз лично ползвам такъв монтаж за риболов на сом
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS