Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Внимавайте
Модератор: dantho.mihov
- Румбата
- разбира нещата
Re: Внимавайте

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Майтапа си е майтап, но снощи на скайпа на дъщеря ми пристигна същият призив от нейно приятелче. Помислих го за децка заигравка и не му обърнах внимание, но сега нещата ми се струват вече по сериозни. Чапи, ти от къде разбра за тази работа? Дали наистина има такава възможност?
-
- разбира нещата
Чапи,благодаря за ифото.Надявам се никой да не пострада от недобросъвестни хора
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- glarusa
- кандидат преподавател
Майка ми спомена че са звъняли някакви дето се били представили за некакви които правят профилактика...но става въпрос за бтк постовете...а не гсм-ите...или аз съм разбрал грешно.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Момчета, ама Вие ст върха бе, ами че тези тъпанари щяха да ме измамят, както си искат
Пазете ни сваляме Ви шапка - най-много на Чапара
НАЗДРАВЕ приятел и до следващата среща

Пазете ни сваляме Ви шапка - най-много на Чапара
НАЗДРАВЕ приятел и до следващата среща

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ами точно там му е мястото, защото си е чист СПАМ!ivo75 написа:...а Делеф го пусна в спама
"Не набирайте кодове #90 или #09 от мобилния си телефон, ако за това ви се обадят хора, които твърдят, че са инженери по поддръжката на мобилната мрежа или кажат, че проверяват телефонната линия".
Така започва писмо, което голяма част от работещите с интернет получават в пощите си от няколко дни насам, препратено от приятели и колеги.
Странното съобщение твърди, че измамници ползват устройство, което позволява с набиране на #90 или #09 те да получат достъп до вашата СИМ карта и да правят разговори от нея за ваша сметка.
"Затворете веднага, без да набирате никакви номера", съветват неизвестните доброжелатели и препоръчват съобщението да се разпространи до роднини и познати.
За Dnes.bg от трите мобилни оператора съобщиха, че мейлът е спам, а вероятността някой друг да използва вашата СИМ-карта е равна на нула.
"За да има някой достъп до вашата карта, той трябва да я притежава физически. Виртуално картата не може да се притежава", категорични са от Globul.
Оттам ни обясниха, че съществува вариант, в който да "влязат в телефона", ако bluеtooth-устройството на апарата е забравено включено и някой се прикачи, за да тегли данни от вашия телефон.
От Мtel съобщиха за Dnes.bg, че обсъждат вероятността да разпратят до абонатите си SMS-и, в които да им обяснят, че не съществуват рискове за клиентите на компанията при набирането на #90 или #09.
Vivatel пък твърдят, че имат най-добрата мрежа в страната, което им позволява да защити клиентите си.
" Абонатите ни няма от какво да се притесняват", каза за Dnes.bg Георги Куртев, директор "Връзки с обществеността" на БТК-груп.
Мобилните оператори съветват хората да не се поддават на подобни информации, а да се свържат с информационния център на своя мобилен оператор, в случай че получат такива съобщения или обаждания.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- krokibg
- учете се от него
Кире,ами какво да отговорят мобилните оператори на това нещо.И да има такава възможност как да си признаят че е така,нали ще настане паника !!! Слушат ни телефоните без да говорим и то,точно операторите.Ровичкат вътре когато и както си поискат и по-всяко време - Факт !!! Все пак,хората да си имат едно на ум и ако все пак някой им се обади и иска да направят нещо такова,просто да затворят телефона и това е.Аз така мисля !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Тази тема вече я има:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15246
.

Никога на колене пред когото и да е.
chapara написа:Ми знам,да не би да не може да се поднови вълната,едно предупреждение за не чулите е в повече ли???joroNH написа:Тази тема вече я има:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15246.

Никога на колене пред когото и да е.
- Моряка
- кандидат преподавател
Е ми то и за мен беше ново
макар,че съм писал и благодарил даже в старата тема
Ето връзка с рекламата и остена

А сега де? 

- Димича
- ще става разбирач
Според мен,не е невъзможно да се източват СИМ карти-след като се източват разните му там банкови карти,които би трябвало да бъдат и с по-голяма защита-въпрос на технологии.На мен преди х години на няколко пъти ми звъняха да ми предлагат ремъци за маслобойна
(първият път за малко да се хвана
,чак пари назаем бях тръгнал да търся
),тъй че
не е излишно... 

Ракията не е за малки дЯца!!!!