Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- foest
- научил се да хвърля
Re: руская рибалка 2.0
Гледам никъде не пише за най-скъпа...ама то това само искате...защо не си ловите за кеф ами се надпреварвате не мога си обясня.Пари ли ще получите че сте 45 или не знам си кой разряд?Питах коя е най-КРАСИВАТА риба според хората които пишат тука?sexy_klo6ar написа:каде се фащаDAVIDKOV написа:колюшка трехиглая е най красиватаfoest написа:Привет на всички!Да ви запитам една работа.Коя според вас в най-красивата риба от РР2? За мен са Таймен и КумжаИ коя е най скъпата риба и каде да у ловя
ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!!!
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- foest
- научил се да хвърля
Ако се размърдаш малко из Google ще намериш стотици постове из наши форуми как да качиш screenshot...LordAleks написа:Кажи как да кача снимка или линк и ще ти покажа
-
- вече хвърля и на тежко
foest не се ядосвай
Всеки си има различна цел в играта и се стреми към нея 

Щука 25,729 кг был оценен на 14340 rub
Сельдь Каспийская 1,279 кг был оценен на 2508 rub
Сельдь Каспийская 2,029 кг был оценен на 5090 rub
- foest
- научил се да хвърля
Клошарю ни най-малко се ядосвам.Исках всеки ако може да си каже мнението да живне темата ама както виждам 2-ри ден никой не е писал нищо и отива към дъното с всеки изминал ден.sexy_klo6ar написа:foest не се ядосвай![]()
Всеки си има различна цел в играта и се стреми към нея

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щото идва риболовния сезон и язовирите чакат.

-
- новобранец
приятели помагайте , кои разряд трябва да стана за да участвам на турнири?
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
-
- новобранец
аз тръгвам да се записвам за турнир и ми изписва че трябва да съм на локацията за да се запиша. ама акто отида на картата и понеча да отида на дадената локация и ми изписва 4е ми трябва или разряд или още нещо което не разбрах какво значи
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
- versace
- вече хвърля и на тежко
еми гледай на коя база колко разряд ти иска ако го имаш и има турнир отиваш ако неможеш кадето има и това е докато дигнеш 30 разряд може да ходиш навсякаде

Мога да помогна доста на новите ама тъй като съм мързелив и не искам да открива америка ако ми обясни някой с няколко изречения как да кача скреенове за сега съм пас ! Как според вас със честна игра може да си купи някой въдица за 1800 кила БЕ мама му стара, щото аз не виждам как ще стане това!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Цъкни тук да свалиш тази пограмка FastStone Capture и снимай на воля с нея,после сниманото го качи примерно тук: http://tinypic.com/index.php Копираш адреса и го постваш.Тва е общо взето.Ако видиш трудност и нещо не ти е ясно пиши.
А,честната игра без да си пишеш пари или да пиеш бъгави коняци е доста трудна.Почнах от начало без никви програми и бъгове и проблема е един,единствен,парите са много кът.Докато не станеш 30 ниво и не идеш на Якутия,от там на сетне се пооправя положението,е пръчки за 15 000 000 не вярвам да мога да си купя някога,но такъмите са ми прилични.
А,честната игра без да си пишеш пари или да пиеш бъгави коняци е доста трудна.Почнах от начало без никви програми и бъгове и проблема е един,единствен,парите са много кът.Докато не станеш 30 ниво и не идеш на Якутия,от там на сетне се пооправя положението,е пръчки за 15 000 000 не вярвам да мога да си купя някога,но такъмите са ми прилични.
-
- новобранец
като ми излезе нов турнир какво трябва да пише за да разбера, че е триада??
- foest
- научил се да хвърля
Че пише Триада.