Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Гълъбова Тор
Модератор: Paublo_Eskobar
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Гълъбова Тор
Той е написал болестите, които евентуално гълъба пренася. При питомни гълъби, които се хранят с каквото ние решим.... шансовете са малки. Надали някой ще тръгне да рие тор от диви гълъби....от площада....
. Имам едно комшийче гълъбар и ми събира....

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Много ме е яд ,че от кокошки не става(насело са в изобилие). Но съм твърдо решил да пробвам напролет с гълъбова тор. Някои аако е ползвал купешка ще може ли да ми каже орентировачно каква и е цената.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Захранките с гълъбова тор е препоръчителна за червеноперки и бабушки,на Филстар има такава готова около 2.50лв струва.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Кроки, не разбирам от нищо от гълъбомейкинг
Писах за тях щото се впечатлих от многооброзието на болести по тая стока. А гуаното е един от най-скъпите продукти по принцип и точно той е главния носител на болествотворните гадове. Имам приятел, пещерняк, който от гуано лепна някакви гъби в дробовете и го влачиха с години по болници... Така, че внимателно с торта. Аз лично ще си ловя с гранулираната докато сварши. После идвам с лопатката и метлата да те прочиствам. 

Ако пък и кълве... Още по-добре!
- krokibg
- учете се от него
Ела,щом ти се работи.За мераклий като теб имам 7 № лопата
Аз до сега не съм ползвал такава тор,но така или иначе,щом я имам ще я пробвам.Ще боравя с ръкавици и маска за да се предпазя от заразите дето ги изброй,ам знам че черен гологан не се губи,та съм спокоен

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
колкото до коментара за кокошата тор аз лично съм пръскал шарана на кокоши лайна 4 броя шаран и 1 амур на яз.с.китанчево намира се на 6 км.от град исперих на лайна и запъртъци яйца

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами продължавай да ги пръскаш.Ние нямаме пръскачки.starcho написа:колкото до коментара за кокошата тор аз лично съм пръскал шарана на кокоши лайна 4 броя шаран и 1 амур на яз.с.китанчево намира се на 6 км.от град исперих на лайна и запъртъци яйца![]()
![]()
![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Димича
- ще става разбирач
butnik написа:Ами продължавай да ги пръскаш.Ние нямаме пръскачки.starcho написа:колкото до коментара за кокошата тор аз лично съм пръскал шарана на кокоши лайна 4 броя шаран и 1 амур на яз.с.китанчево намира се на 6 км.от град исперих на лайна и запъртъци яйца![]()
![]()
![]()

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- ще става разбирач
преди много години в някакво списание четох че в германия смятали човешките изпражнения за доста добра захранка за шаранови риби...
само не пишеше как я разбъркват...

-
- учете се от него
На запъртъци, с неподправим аромат на сероводород, ще ги "пръснеш" друг пътstarcho написа:колкото до коментара за кокошата тор аз лично съм пръскал шарана на кокоши лайна 4 броя шаран и 1 амур на яз.с.китанчево намира се на 6 км.от град исперих на лайна и запъртъци яйца![]()
![]()
![]()

- Николай Неделков
- учете се от него
Предполагам , че сами се сещате защо съм разчистил последните десетина поста
Ще Ви помоля да пишете коментари само по темата.
Все пак колкото и "лайняна" да е тя , някои хора проявяват интерес...

Ще Ви помоля да пишете коментари само по темата.
Все пак колкото и "лайняна" да е тя , някои хора проявяват интерес...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Беше посочен изрично скобара. Явно рибите иматположително отношение към чревносъдържимото на хора и животни. Чувал съм , че в Китай от древни времена всяко домакинство отглеждало шарани в малки езера дето заустявали отпадните си води. А пътувайки с ферибота от Уранопули, съм виждал ята платерини и кефали да се интересуват живо от едни кафяви тапи изплували около борда на кораба...milo69 написа:преди много години в някакво списание четох че в германия смятали човешките изпражнения за доста добра захранка за шаранови риби...само не пишеше как я разбъркват...
Ако иска някой да пробва от гранулираната ми холандска птича тор, има 2 шепи подарък. За целта ще трябва да се домъкне до Дружба в София и да почерпи по бира. Ще взема днес - утре да я снимам за да ви я покажа.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Имам предвид голямо таванско помещение на обществена сграда в Хасково,
което е пълно с гълъбова тор.
Може и тук да намеря желаещи за нея, така че и аз като всеки рибар си опитвам късмета
Тази статия http://www.galabite.com/news-view-4.html
бе повод да прегледам Интернет за БГ фирми занимаващи се с пакетиране на захранки за риба,
но намерих само две-три и само едната имаше мейл...
А може би трябва да се обърна не към индивидуалните рибари,
а към собственици на водоеми с рибовъдни стопанства?
което е пълно с гълъбова тор.
Може и тук да намеря желаещи за нея, така че и аз като всеки рибар си опитвам късмета

Тази статия http://www.galabite.com/news-view-4.html
бе повод да прегледам Интернет за БГ фирми занимаващи се с пакетиране на захранки за риба,
но намерих само две-три и само едната имаше мейл...
А може би трябва да се обърна не към индивидуалните рибари,
а към собственици на водоеми с рибовъдни стопанства?

Гълабова тор на МВЕ накисната от вечерта и прибавена към захранката дава много добър резултат при риболова на бабушки и то доста прилични.