Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Черногорово
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Черногорово
Здравейте колеги,моля ако някой има инфо за язовира на Черногорово,нека сподели.Благодаря предварително
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Re: Черногорово
Явно е за Черногоровсия до Дим-град,ако е за там преди една седмица Рузбата беше там и пълно капо,рано е още!
- RUZBATA
- ще става разбирач
С колега Ицо които е голям фен на тоя язовир решихме да пробваме , макар да знам че преди забраната там не е ваден шаран
Събрахме се хубава компания и хаиде на язовира

Риба нямаше ,но всичко друго беше на ниво !! Направихме първата нощувка за годината а и ядене и пиене не си върнахме вкъщи така че за мене си беще повече от успещен излет

Събрахме се хубава компания и хаиде на язовира

Риба нямаше ,но всичко друго беше на ниво !! Направихме първата нощувка за годината а и ядене и пиене не си върнахме вкъщи така че за мене си беще повече от успещен излет

-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Кат гледам май е първи бивак.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хъм интересна тема, на този язовир му се точих ощи миналата година
Но се не му оставаше време.Та значи по телефона му прайш резервацийка нали така
за 2-3-4 души. И доколкото разбрах там местата са на сектори и трябва да си резервираш даден сектор, то подобно на Овчарица било но като идея е добро, не да биеш толкова път и да няма каде да хвърлиш сопите.
П.П. Ха сега ако ми кажите и кои сектори са переспективни за резерве нама да имате грешка.Поне като за първа резервация ако ме питат да знам кои номер да кажа
по-нататък вече ша се оправяме сами
Нали ще си имаме представа от язовира вече.Асеновградчани само за там ми говорят
ма нали сам си моногамен
се по моите си гиолове ходих, ама тази година ша са ходи и там.

П.П. Ха сега ако ми кажите и кои сектори са переспективни за резерве нама да имате грешка.Поне като за първа резервация ако ме питат да знам кои номер да кажа

-
- вече хвърля и на тежко
chestarfield написа:
П.П. Ха сега ако ми кажите и кои сектори са переспективни за резерве нама да имате грешка.ми говорят
парви,втори и трети бивак са наи-добрият избор но през лятото почти винаги са заети лично аз сам ходил два пъти на 12 бивак и сам доволен от него а по останалите биваци риболова е много труден поради огромно количество закачки

КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
- RUZBATA
- ще става разбирач
Точно първи бивак , но според мен на които и да е бивак резултата щеше да е същия просто е рано и то не само за шарана !!!kapsula написа:Кат гледам май е първи бивак.
Докато бяхме там доиде колега от града които запазваше место за средата на март

-
- разбира нещата
Много благодаря на всички,писали по темата.Ще имам предвид обстоятелствата за запазване на някой от биваците.Наистина е малко рано за риболов на язовира,за това ще изчакам по-благоприятно време.Ако отида,задължително ще дам инфо тук,за всички вас. 

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
На бивак 12 също има закачки колкото щеш. В целия цигански ръкав е една и съща (и не само там)stan4o 1111 написа:парви,втори и трети бивак са наи-добрият избор но през лятото почти винаги са заети лично аз сам ходил два пъти на 12 бивак и сам доволен от него а по останалите биваци риболова е много труден поради огромно количество закачки

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да върна темата понеже ме интересува този язовир.
По-време на забраната дават ли да се лови на него.Разбрах че рибата била живнала някой ако има прясно инфо да кажи нещичко по въпроса.