Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг с ниска акция и строй модфаст или модерате
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- сериозен играч
Спининг с ниска акция и строй модфаст или модерате
Привет!Искам да попитам няколко неща.
Та нямам мн опит със спининга(в смисъл че не съм друсал много различни пръчки) ,а искам да си взема прът с ниска акция и строй модфаст или модерата.С мои думи да го обясня- такъв дето огъването става не само на върха ,а по цялата дължина на бланката(ако пиша глупости ме извинете,толко си разбирам).Дължината да е поне 2.70или 3.00 метра в краен случаи 2.40.Ако може да ми кажете конкретен модел и марка.В нета гледах доста пръчки ,но на повечето или не пише с какъв строй са или са fast.Конкретно да питам за berkley skeletor 2 na 2.70 i 3.00m знае ли някой какъв им е строя и освен от онлаин магазини може ли да се купи от др магазин в София,кадето може да се види и пипне преди да се купи.Има ли магазин в София кадето се продават макари Quantum?Пръта да е между 100-200лв.
Та нямам мн опит със спининга(в смисъл че не съм друсал много различни пръчки) ,а искам да си взема прът с ниска акция и строй модфаст или модерата.С мои думи да го обясня- такъв дето огъването става не само на върха ,а по цялата дължина на бланката(ако пиша глупости ме извинете,толко си разбирам).Дължината да е поне 2.70или 3.00 метра в краен случаи 2.40.Ако може да ми кажете конкретен модел и марка.В нета гледах доста пръчки ,но на повечето или не пише с какъв строй са или са fast.Конкретно да питам за berkley skeletor 2 na 2.70 i 3.00m знае ли някой какъв им е строя и освен от онлаин магазини може ли да се купи от др магазин в София,кадето може да се види и пипне преди да се купи.Има ли магазин в София кадето се продават макари Quantum?Пръта да е между 100-200лв.
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Пет Фев 13, 2009 7:47 pm, променено общо 1 път.

- stancom
- ще става разбирач
Re: Спининг с ниска акция и строй модфаст или модерате
berkley skeletor 2 е фаст
-
- сериозен играч
Освен тиката друг спининг параболик няма ли на нашия пазар?

Има параболични пръчки, колега, но все пак трябва ти да си прецениш.LynyrdSkynyrd написа:Освен тиката друг спининг параболик няма ли на нашия пазар?
Сещам се за две на Шимано.
Едната е Форсмастър и въобще не ми допада, дрегата Бийстмастер, но тя не е точно параболична.
Дано да успееш в издивравето на подходящата.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
То и 1 при 2.74 м 7-28гр. е акция фаст и строй медиум лайт демек точно това което търси пича ми се струваstancom написа:berkley skeletor 2 е фаст

Лично мнение - взимай си Скелетора на 2.74м 7-28гр. тест без значение старият или новият вариант ( бланката , водачите и разпределението им са едни и същи , разликата е в дръжката и облика

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера в магазин ,,Майсторски риболов,, срещу Пирогов, видях една спинингова пръчка която може да удовлетвори твоите изискванията.LynyrdSkynyrd написа:Привет!Искам да попитам няколко неща.
Теста и е до 12 гр. доколкото си спомням, модерейт.
Макари Quantum има при Сашо - Зебко.
Поздрави
.........!