Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

малко плувки и от мен
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
малко плувки и от мен
тъй като вече трети месец ми продължава коледно новогодишната ваканция реших и аз
да се захвана с нещополезно ето ги и тях

извинявам се за качеството на снимките но са правени с телефона
плувките са направени от домашни чехли
да се захвана с нещополезно ето ги и тях

извинявам се за качеството на снимките но са правени с телефона

плувките са направени от домашни чехли

-
- ще става разбирач
Re: малко плувки и от мен
Евала
Много слука с тях .. 

-
- научил се да хвърля
Колега браво за плувките,а с какво ги лакира,боядисва? Аз също посъбрах материали за направа на плувки ,но не знам с какво да ги боядисам или лакирам. Успехи с новите плувки!
Браво колега за труда.Дано да ти донесат успешни излети!И аз наскоро се опитах да направя няколко,но не се получиха много добре.

Не са кухи и не носят много тежест.

Не са кухи и не носят много тежест.

TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
бояддисвам ги с найобикновенна блажна бо че немога да намеря другаgalin_atina написа:Колега браво за плувките,а с какво ги лакира,боядисва? Аз също посъбрах материали за направа на плувки ,но не знам с какво да ги боядисам или лакирам. Успехи с новите плувки!
сони като за първи и твоите са добри моите първи плувки бяха по 7-8 гр.такаче давай само напредSONY написа:!И аз наскоро се опитах да направя няколко,но не се получиха много добре.

Колега плувките ти са добри. Може ли да ми кажеш по точно как ги правиш. И дали от чамово дърво ще се получи , защото ,мисла да пробвам.
-
- вече хвърля и на тежко
от чам няма да станат добри защото е малко твърд за обработка аз имам 3 от липа и са доло горе добриelektron написа:дали от чамово дърво ще се получи
за направата първо взимам стар домашен чехал защото аз предимно от такова ги правя изрязвом една правоъгълна ивица от най дебелата част от чехала разделям го на такива парчета каквито искам да са плувките и леко скосявам ъглите след това вземам вземам машинката пползвам шлифовачен инструмент имаго в практикер слагав едно парче от дървено шишче за месо малко по-малко от размера желан за плувката нанизвам оформеното за работа парче но върхът на шиша да не се показва и с по едра шкуртка започвам да офрмям плувката.elektron написа:Може ли да ми кажеш по точно как ги правиш.
п.п.дано съм бил полезен

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=20852Валате,погледай малко,за да си смениш ника,много груби плувки,само мога да те поздравя за ентусиазма.Дебела антена,къс кил,много грешки,за това погледай клипчето.прочети темата,с това само искам да те насоча да подобриш качеството.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
butnik това клипче съм го гледал доста пъти и наистина научих някои работи от него самоче моите плувки са от чехли а тези на клипа са от баса за това моите са малко по груби 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За киловете и антените ,продават се антени и килове по-магазините,мога и да ти изпратя,но като платиш куриерските ще ти излезнат скъпо.
-
- вече хвърля и на тежко
тука в ловеч съм проверил навсякаде няма и няма а на места седят и ме гледат като индианци и ме питат какво е това в никой риболовен магазин нямат
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Антените и киловете могат да се измислят..... Испанеца на клипа, постнат от Бутник прави антените си от бамбук /бамбукови шишове за барбекю/. Идея за антени мога да ви дам за едни клечки за чистене на уши.....тънкостенни и много леки сламки, с малко сечение, от които стават чудни антени. Килове и/или антени /за добре зрящите/ могат да се правят и от стъклопласт. Имам вкъщи 2 електропастира и ще се радвам на съвет....как да ги натроша/нацепя, за да бъдат изшкурени до фаза антени/килове. Иначе...намирате някое коляно от стар, директен телескоп, скачате върху него, цепите на ленти, изтънявате ги, монтирате на дрелката и шкурите до нужното сечение. Задължително стар директен..... по-новите /дори и тези от 10 лв/ имат по-сложни оплетки и не се цепят на ленти /нестават/. Киловете стават чудни..... Металните ще да са по-сложни....намерих тънка стоманена тел, но е на ролка....как да се изправи....зор. Реших да пробвам фибрана като материал....не става... Мек е и острието задълбава в него, рони, а не реже и стават груби, като гумените на Валат. Иска си балза.... ще да поръчвам някъде. Не, че ще ни излезнат по-евтини тези плувки, но какво да правим в тоя студ....по-бързо минава зимата така. 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

-
- вече хвърля и на тежко
баце нали знаеш че човек се учи докато е жив евала за твоите плувки наистина са хубави браво аз продължавам да се усъвършенствам поздравиbutnik написа:Валат,това са първите излезли,аз съм открит човек-каквото ми на сърце такова ми и на език
-
- вече хвърля и на тежко
бутник какви бои исползваш за плувките