Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИМА ЛИ НЕДОВОЛНИ ОТ -EVN?????
Модератор: dantho.mihov
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: ИМА ЛИ НЕДОВОЛНИ ОТ -EVN?????
Точно така е,и аз го правя,но какво се оказа,комшията го засече пръв.Уравнителните сметки /12.12.08г./пак са писани на изуст,а искат 3 месечно отчитанеkolev написа:В интерес на истината, чез няма как да надпише сметките, защото всеки може да си отчете сам електромера и да го изчисли.

Всичко може,но не всеки го можe.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Грешката е вярна !
Оказа са че декември месец инкасаторите са засекли на 18-то число на месеца.Сега януари е засякано на 29 януари.И се оказва че в момента плащаме за месец и половина.Освен това да не забравяме че по Коледа,Нова година и януарските празници потреблението е голямо.ДНес си платих като поп.
НА мен друго ми прави впечатление .
Нощната енергия намаля със всеки месец .Уж постоянно карам жената да пуска пералнята и бойлера вечер.Не знам дали тази нощна енергия се отчита правилно и коя часова зона включва.
Иначе проверих часовника в таблото отчита точно ,но кога включва и кога изключва ???
Май ще трябва някоя нощ да ходя да следя

Оказа са че декември месец инкасаторите са засекли на 18-то число на месеца.Сега януари е засякано на 29 януари.И се оказва че в момента плащаме за месец и половина.Освен това да не забравяме че по Коледа,Нова година и януарските празници потреблението е голямо.ДНес си платих като поп.
НА мен друго ми прави впечатление .
Нощната енергия намаля със всеки месец .Уж постоянно карам жената да пуска пералнята и бойлера вечер.Не знам дали тази нощна енергия се отчита правилно и коя часова зона включва.
Иначе проверих часовника в таблото отчита точно ,но кога включва и кога изключва ???
Май ще трябва някоя нощ да ходя да следя

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
Аз еддинствено съм доволен от EVN защото не съм техен клиент
ама за ЧЕЗ да не говорим че незнам такава цветуща псувня по техен адрес. 

-
- разбира нещата
Е аз за кво ви редим;че и миналата,и по-миналата..........,то таз ВРЪТКА я има от как ги има Евн,Еон.Чез и други ТРИБУКВЕНИ обозначения
А на въпроса на d_bozhov:Мисля че последното увеличение беше на 10.07.2008г(ма не съм много сигурен)
Тоз месец работим да папаме,ТОК,ВОДА,БТК

Ппс:ДА ТИ Е.А И ЖИВОТАААА

Е аз за кво ви редим;че и миналата,и по-миналата..........,то таз ВРЪТКА я има от как ги има Евн,Еон.Чез и други ТРИБУКВЕНИ обозначения

А на въпроса на d_bozhov:Мисля че последното увеличение беше на 10.07.2008г(ма не съм много сигурен)
Тоз месец работим да папаме,ТОК,ВОДА,БТК

Ппс:ДА ТИ Е.А И ЖИВОТАААА

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поборников написа:Аз еддинствено съм доволен от EVN защото не съм техен клиентама за ЧЕЗ да не говорим че незнам такава цветуща псувня по техен адрес.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- MITKO70
- кандидат преподавател
А,и това им е номер,има го и при мен/и не само при мен/.Часовника беше разлика 1 ч. от смяната на времето,но след Нова година "отишъл "5-6ч. назад и няма пломби,а зад втората врата кой пипа.d_bozhkov написа:Нощната енергия намаля със всеки месец .Уж постоянно карам жената да пуска пералнята и бойлера вечер.Не знам дали тази нощна енергия се отчита правилно и коя часова зона включва.

Всичко може,но не всеки го можe.

Извинявайте ама пак пиша за тея педали,вижте си сметките много добре и забележете каква такса се взима за ползване на мрежа.Значи тази такса е взимат от скоро и ни е....т майката огледайтеси по обстойно кас.бележки.Искам да ва питам колеги недай си боже и от ВиК да вземат дани таксува го....а,за всяко г...о колко ли ще плаща ме
хора майката ни ебаха с тоя ток, и докато си стоим, малчим, ще е така и по зле ще става!!!!!!!!!!!!!!!!
RED STAR
Ей ся си проверих сметката...336 камъка,миналия месец-149 

ДА СЕ ВДИГНЕМ НА МАСОВ ПРОТЕСТ СРЕЩУ СМЕТКИТЕ И НИКОИ ДА НЕ ПЛАЩА!!!!
незнам : в Пловдив ли?? каде им е централата на EVN
незнам : в Пловдив ли?? каде им е централата на EVN
RED STAR
-
- разбира нещата
Ей ся си проверих сметката...336 камъка,миналия месец-149 
Братя по съдба с има няма 15-20 лв. горничка за мен
Протести,мротести,ти си плати вземи си фактурката,пък после подаи жалба,пък после ниииии ще доидем пак да го отчетем,и ако има проблем "ще се упраим"-цитат от касиерката в клона на ЕВН-Поморие,на въпроса "ма как така??

Протести,мротести,ти си плати вземи си фактурката,пък после подаи жалба,пък после ниииии ще доидем пак да го отчетем,и ако има проблем "ще се упраим"-цитат от касиерката в клона на ЕВН-Поморие,на въпроса "ма как така??

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- кандидат преподавател
Алоооу ЕВН ли сте?
-Не тука е ЧЕЗ.
-И на вас да ви е.. ......

-Не тука е ЧЕЗ.
-И на вас да ви е.. ......

Именно. И аз се усъмних в сметката и взех, че засякох. Смятах, смятах и в крайна сметка се оказа, че сметката е вярна. Даже по изчисления на мощността на уредите вкъщи излезе сметката. Еми явно много сме се разпуснали. Компютър 24ч, сателит 24ч, телевизори почти 24ч, сот, с това бебе пералня всеки ден, микровълнова, фурна и т.н. Почвам да правя икономия и първата стъпка е да сложа почти навсякъде луминисцентно осветление.MITKO70 написа:kolev написа:За месец и половина от тази година,толкова показва колкото са ми писали за 3м.и сега март като засекат ще има олеле/при доста хора/,но то си е реално така.
-
- кандидат преподавател
И да има недоволни,това е положението-на свещи и на газ не можем да караме,така,че ще се плаща,даже и с псувни и призиви за революция.Предният засечен период - 106 лв.Последният /от 15.12.до 31.12. и от 01.01.до 16.01./ - 176 лева.За никакви увеличения не може да става дума,щот си погледнах фишчето от миналия подобен отчетен период /от 20.12.2007 до 19.01.2008г./и се оказа,че тогава съм им платил 173 лева.