Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Мнение от sestrata »

Коле, аз кЪт творец тА обичам. :D

п.п. КЪт философ ама ИЧ!!! :mrgreen:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

:lol: :lol: :lol:

Ми значи повече ще творим, па философстването го оставям на, Вас :smt082
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

sestrata
Може и да си прав, и сигурно Да.Ама много сложно стана да се оборудва човек, ако чете и двата форума-всичко.
То просто е невъзможно.Затова го раздавам малко по-филосовски.
А и допуските не са като в някоя много точна наука, а са + - 100% !!
Може ли с пръчка-може.Може ли без - може.Същото е и за плувка,макара (може и без нали),тежест и т.н. и т.н.
Ако щеш може и с бомба, а може и без(както ловим ние).Това е то + - 100% . Ivak-a го е казал с други думи.
И изкустно да се лови ( с изкуство ), може и с по-посредствени такъми.
Тоест - да разширим малко диапазона, допуските и това не е фатално за кефа и качеството на риболова.Говоря за обикновения риболовец (а не бедния).
А от там нататък си има и Crazy Fishermen-и ...
Аватар
stancom
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stancom »

Педро написа :
Може ли с пръчка-може.Може ли без - може.Същото е и за плувка,макара (може и без нали),тежест и т.н. и т.н.
Ако щеш може и с бомба, а може и без(както ловим ние).Това е то + - 100% . Ivak-a го е казал с други думи.
И изкустно да се лови ( с изкуство ), може и с по-посредствени такъми.
Педро, че може-може и повечето сме го правили (друг е въпроса колко са законни някои от посочените методи), но с някои такъми е по приятно да се лови
Ники :
Рибата още не е разбрала, че има криза и ся е нашият шанс да си отловим :D
Ники , не си прав да знаеш, разбрала е. Днес проверих, изобщо не иска да се покаже :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Павле, не исках аз да ти го казвам, ама вземи си обърни внимание на психичното здраве! :smt044 :smt044 :smt044 Вече има добри специалисти в тая област, да ти сменях хаповете, пък може да ми благодариш по нататъка като има резултат... :roll:
Павел Иванов написа: пп - доколкото знаеш кат мордератор действащ то мнението ти в такъв вид можеш само ти сам да си го метнеш в която и да било тема било то по погрешка , друг нема как да го стори :wink:
п.п Така няма да ми е кеффф... Смятам можеш да усмислиш ситуацията, все още преди да си дръннал днешната доза от барбитала, който ти дава душевен мир... :smt047 :smt047 :smt047
п.п-2 Лорда хич да не се слага на позиция 2.... сещам се за поне още 5 преди него... (примирно Видрата) :idea:
п.п-3 Sestrata, това дето си го изписъл е един и същи Распер бре... :lol: просто според сезона напълнява и отслава :arrow: пробвай да не го пускаш другия път да видиш... :idea: Сигурно си го научил и кото куче... :lol: Викнеш го и да идва :lol:
Отивам да пия кафенце, че сутрин да Ви чета ми идва в повече...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Много късно се включвам, но да си кажа.

От как ловя на спининг с японска кола съм много по-добър.
Очевидно рибите предпочитат Япония пред Испания :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Сори за спама ама сега разбирам що не съм добър спиннигист.Карам Опел да го .Пък откога се точа на някоя Хонда или Тойота . :D Взимам една и съм майстор :mrgreen: :mrgreen:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
fisher™
новобранец
новобранец

Мнение от fisher™ »

Пролета да не е поокъсняла тая година :axe:

Симпатяги :butthead: :mrgreen:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

AL KAPONE написа::roll: Павле, не исках аз да ти го казвам, ама вземи си обърни внимание на психичното здраве! :smt044 :smt044 :smt044 Вече има добри специалисти в тая област, да ти сменях хаповете, пък може да ми благодариш по нататъка като има резултат... :roll:..............................................
п.п-2 Лорда хич да не се слага на позиция 2.... сещам се за поне още 5 преди него... (примирно Видрата) :idea:
п.п-3 Sestrata, това дето си го изписъл е един и същи Распер бре... :lol: просто според сезона напълнява и отслава :arrow: пробвай да не го пускаш другия път да видиш... :idea: Сигурно си го научил и кото куче... :lol: Викнеш го и да идва :lol:
.......................................................
Капонски направо се попилях от смях :smt044 :smt044 има голяма доза истина :idea: :wink:
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

chirusa_bg написа:Много късно се включвам, но да си кажа.

От как ловя на спининг с японска кола съм много по-добър.
Очевидно рибите предпочитат Япония пред Испания :lol:
Все си мисля, че няма как рибата да разбере, кой с каква тояга се опитва да я хване.
Има хора, които си ловят още със стъклопластовите телескопчета, и пак ние на където отиваме - те оттам се връщат. Така, че според мен това е доста силно изказване.
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

ivo75 написа:Сори за спама ама сега разбирам що не съм добър спиннигист.Карам Опел да го .Пък откога се точа на някоя Хонда или Тойота . :D Взимам една и съм майстор :mrgreen: :mrgreen:

Като я регистрираш пиши и моето име,та да мога да съм в крак с модата :oops: !
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

AL KAPONE написа::roll: Павле, не исках аз да ти го казвам, ама вземи си обърни внимание на психичното здраве! :smt044 :smt044 :smt044 Вече има добри специалисти в тая област, да ти сменях хаповете, пък може да ми благодариш по нататъка като има резултат... :roll:
Да бе ! Трима разболех и то от "добрите специалисти" баш мамка му :lol: А представа си немаш как действат предписаните ми от тех хапове на любимото ми ротвайлерче ! От как ги пие е от една на друга крайност всекидневно :lol: :lol: :lol:

Па он написа:п.п Така няма да ми е кеффф... Смятам можеш да усмислиш ситуацията, все още преди да си дръннал днешната доза от барбитала, който ти дава душевен мир... :smt047 :smt047 :smt047
Абе аз още вчера я бех усмислил ама що не споменах че примерно Гудричките ако не ги срежа на некоя релса ги карам средно по два сезона докато Гудиарките ги кривъ по два комплекта на зима и за тва вече не ги тача ма ич :idea:

imitev72 написа:...има голяма доза истина :idea: :wink:
Дрън , дрън , истина 8) Даже не е уточнил за коя от всичките четири - пет регистрирани с ник Видра ( кои стари , кои само видри на Кирилица , кои на латиница и т.н. ) е имал увнапредвид щот така много общо :wink:
chirusa_bg написа:...От как ловя на спининг с японска кола съм много по-добър...
Абе ще се сетиш и ти откъде изгрева слънцето :lol: Гуе ся остааа Калоянчо да си купи Швейцарски часовник увнаместо да коментира пролетта и всичко ще си дойде на мястото :D

tomik написа:...Все си мисля, че няма как рибата да разбере, кой с каква тояга се опитва да я хване...
Ми аз лично още не съм видял някоя риба да сподели във форума какво що та се си мисля че като крайно се гледа какво му носи душевна полюция на риболовеца :wink:

ПП - да не стаат обърквания - Фойербах не е термометър и Кант не е кинофестивал :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

tomik написа:...Все си мисля, че няма как рибата да разбере, кой с каква тояга се опитва да я хване...
Ми аз лично още не съм видял някоя риба да сподели във форума какво що та се си мисля че като крайно се гледа какво му носи душевна полюция на риболовеца :wink:

ПП - да не стаат обърквания - Фойербах не е термометър и Кант не е кинофестивал :wink:
Ми то няма да се учудя, ако и това стане в най-скоро време. Тук има такова робуване на марки и т.н., че нищо чудно някой "рибар" да сподели какво му е казала златната рибка. :D :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Бати психопата, вземи веднъж приглътни нещо... стига налива бинзин аааа...... 8)
Подавам малба за отпуск до утре :? пуууууууууу.... баш философлер :smt016 :smt016 :smt016
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

AL KAPONE написа:Бати психопата, вземи веднъж приглътни нещо... стига налива бинзин аааа...... 8)
Подавам малба за отпуск до утре :? пуууууууууу.... баш философлер :smt016 :smt016 :smt016
Ти пък да преглътне....................... нал ша са задави :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”