Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .
Коле, аз кЪт творец тА обичам.
п.п. КЪт философ ама ИЧ!!!

п.п. КЪт философ ама ИЧ!!!

Ми значи повече ще творим, па философстването го оставям на, Вас

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
sestrata
Може и да си прав, и сигурно Да.Ама много сложно стана да се оборудва човек, ако чете и двата форума-всичко.
То просто е невъзможно.Затова го раздавам малко по-филосовски.
А и допуските не са като в някоя много точна наука, а са + - 100% !!
Може ли с пръчка-може.Може ли без - може.Същото е и за плувка,макара (може и без нали),тежест и т.н. и т.н.
Ако щеш може и с бомба, а може и без(както ловим ние).Това е то + - 100% . Ivak-a го е казал с други думи.
И изкустно да се лови ( с изкуство ), може и с по-посредствени такъми.
Тоест - да разширим малко диапазона, допуските и това не е фатално за кефа и качеството на риболова.Говоря за обикновения риболовец (а не бедния).
А от там нататък си има и Crazy Fishermen-и ...
Може и да си прав, и сигурно Да.Ама много сложно стана да се оборудва човек, ако чете и двата форума-всичко.
То просто е невъзможно.Затова го раздавам малко по-филосовски.
А и допуските не са като в някоя много точна наука, а са + - 100% !!
Може ли с пръчка-може.Може ли без - може.Същото е и за плувка,макара (може и без нали),тежест и т.н. и т.н.
Ако щеш може и с бомба, а може и без(както ловим ние).Това е то + - 100% . Ivak-a го е казал с други думи.
Тоест - да разширим малко диапазона, допуските и това не е фатално за кефа и качеството на риболова.Говоря за обикновения риболовец (а не бедния).
А от там нататък си има и Crazy Fishermen-и ...
- stancom
- ще става разбирач
Педро написа :
Ники :
Педро, че може-може и повечето сме го правили (друг е въпроса колко са законни някои от посочените методи), но с някои такъми е по приятно да се ловиМоже ли с пръчка-може.Може ли без - може.Същото е и за плувка,макара (може и без нали),тежест и т.н. и т.н.
Ники :
Ники , не си прав да знаеш, разбрала е. Днес проверих, изобщо не иска да се покажеРибата още не е разбрала, че има криза и ся е нашият шанс да си отловим

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

п.п Така няма да ми е кеффф... Смятам можеш да усмислиш ситуацията, все още преди да си дръннал днешната доза от барбитала, който ти дава душевен мир...Павел Иванов написа: пп - доколкото знаеш кат мордератор действащ то мнението ти в такъв вид можеш само ти сам да си го метнеш в която и да било тема било то по погрешка , друг нема как да го стори![]()

п.п-2 Лорда хич да не се слага на позиция 2.... сещам се за поне още 5 преди него... (примирно Видрата)

п.п-3 Sestrata, това дето си го изписъл е един и същи Распер бре...

Отивам да пия кафенце, че сутрин да Ви чета ми идва в повече...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много късно се включвам, но да си кажа.
От как ловя на спининг с японска кола съм много по-добър.
Очевидно рибите предпочитат Япония пред Испания

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
Сори за спама ама сега разбирам що не съм добър спиннигист.Карам Опел да го .Пък откога се точа на някоя Хонда или Тойота .
Взимам една и съм майстор

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- fisher™
- новобранец
Пролета да не е поокъсняла тая година
Симпатяги

Симпатяги

Капонски направо се попилях от смяхAL KAPONE написа:Павле, не исках аз да ти го казвам, ама вземи си обърни внимание на психичното здраве!
![]()
![]()
Вече има добри специалисти в тая област, да ти сменях хаповете, пък може да ми благодариш по нататъка като има резултат...
..............................................
п.п-2 Лорда хич да не се слага на позиция 2.... сещам се за поне още 5 преди него... (примирно Видрата)![]()
п.п-3 Sestrata, това дето си го изписъл е един и същи Распер бре...просто според сезона напълнява и отслава
пробвай да не го пускаш другия път да видиш...
Сигурно си го научил и кото куче...
Викнеш го и да идва
.......................................................

-
- вече хвърля и на тежко
Все си мисля, че няма как рибата да разбере, кой с каква тояга се опитва да я хване.chirusa_bg написа:Много късно се включвам, но да си кажа.
Има хора, които си ловят още със стъклопластовите телескопчета, и пак ние на където отиваме - те оттам се връщат. Така, че според мен това е доста силно изказване.
ivo75 написа:Сори за спама ама сега разбирам що не съм добър спиннигист.Карам Опел да го .Пък откога се точа на някоя Хонда или Тойота .Взимам една и съм майстор
![]()
Като я регистрираш пиши и моето име,та да мога да съм в крак с модата

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да бе ! Трима разболех и то от "добрите специалисти" баш мамка муAL KAPONE написа:Павле, не исках аз да ти го казвам, ама вземи си обърни внимание на психичното здраве!
![]()
![]()
Вече има добри специалисти в тая област, да ти сменях хаповете, пък може да ми благодариш по нататъка като има резултат...

Абе аз още вчера я бех усмислил ама що не споменах че примерно Гудричките ако не ги срежа на некоя релса ги карам средно по два сезона докато Гудиарките ги кривъ по два комплекта на зима и за тва вече не ги тача ма ичПа он написа:п.п Така няма да ми е кеффф... Смятам можеш да усмислиш ситуацията, все още преди да си дръннал днешната доза от барбитала, който ти дава душевен мир...![]()
![]()
![]()

Дрън , дрън , истинаimitev72 написа:...има голяма доза истина![]()

Абе ще се сетиш и ти откъде изгрева слънцетоchirusa_bg написа:...От как ловя на спининг с японска кола съм много по-добър...

Ми аз лично още не съм видял някоя риба да сподели във форума какво що та се си мисля че като крайно се гледа какво му носи душевна полюция на риболовецаtomik написа:...Все си мисля, че няма как рибата да разбере, кой с каква тояга се опитва да я хване...

ПП - да не стаат обърквания - Фойербах не е термометър и Кант не е кинофестивал

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
tomik написа:...Все си мисля, че няма как рибата да разбере, кой с каква тояга се опитва да я хване...
Ми то няма да се учудя, ако и това стане в най-скоро време. Тук има такова робуване на марки и т.н., че нищо чудно някой "рибар" да сподели какво му е казала златната рибка.Ми аз лично още не съм видял някоя риба да сподели във форума какво що та се си мисля че като крайно се гледа какво му носи душевна полюция на риболовеца
ПП - да не стаат обърквания - Фойербах не е термометър и Кант не е кинофестивал

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Бати психопата, вземи веднъж приглътни нещо... стига налива бинзин аааа...... 
Подавам малба за отпуск до утре
пуууууууууу.... баш философлер

Подавам малба за отпуск до утре

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Ти пък да преглътне....................... нал ша са задавиAL KAPONE написа:Бати психопата, вземи веднъж приглътни нещо... стига налива бинзин аааа......
Подавам малба за отпуск до утрепуууууууууу.... баш философлер
![]()
![]()