Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Бисери от форума
AlexMunro написа:Аз, си имам правила, които съм си наложил с годините!Ако не ги съблюдавам, капото ми е сигурно на 100%![]()
1.Стеремя се винаги, като планирам риболов да взема един приятел с мен, на който късмета просто му е вързан за х.яНе си спомням с него, някога да съм имал празно!Ако някой лови на гьола, това сме двамата!Проблема е, че трудно се навива и понякога го удрям на молби!Викам му - ела бе брат,ще те храня, ще те поя, пари няма да харчиш, само стой до мен за кадем!
2.Имам други двама дружки с, който никога не ходя!Абсолютни гюлета са и, като ме заклекнат, приключвам с риболова!Иначе са големи пичове но компания за риба да не ми правят!Знаят си го, казвал съм им го и не ме юркат!Ходят си без мен и аз без тях!
3.От две години не кусвам и капка алкохол, като съм на риба, колкото и абсурдно да Ви звучи!Не че не ми се пие, но последния път, се нипих свирепо, паднах върху пръчките и стана мазало!Аз съм около 125кг и съм 190см висок, правете сметка, какво им се случи на такъмите!Сигнализатори, стойки, пръчки - всичко стана на парцали!!На две макари даже, счупих бигелите и дръжките!
4.Има една, колежка на жената, като я срешна, направо се връщам и си легам!Последния път, като я срешнах, спуках гума на отиване, щях да катастрофирам за ена бройка, КАТ ме спираха на два пъти и си прибрах пълно капо![]()
5.Като затръгвам точно, се озъртам на терасата дали няма да мине някой циганин и да е пълен(да носи нещо)!Изтичвам се, срещам го, викам му - здраво брат, как е хавата...Хубавото при циганите е, че рядко са с празни ръце![]()
Накрая потеглям усмихнат и увурен в успеха си!

-
- ще става разбирач
ИДА се разлютиIDA написа:Аз такива тъпи, и най-вече провокативно и тенденциозно пускани теми, във форуми от типа на "нариба. ком", въобще отбягвам да ги чета![]()
. Не мога да си обясня какъв такъв тъп кеф си прави пусналия такава "тема"
![]()
"Ма незнам си кво щяло да стане...с националнета ни независимост и целоста на държавата"Пълни простотии , на този етап; като стане, и ако стане, и дано да не стане- тези въпроси се решават в прав текст и с "калашников" в ръка, дето голяма част от съфорумниците са го виждали само на филми
Така стоят нещата и не виждам що трябва през ден да се ръкоблудства( ялово писане на теми и постове) в един специализиран и профилиран форум
![]()

-
- учете се от него
петко стоянов написа:![]()
Не ви трябват различни монтажи с различна дължина на косъма
Трябва ви един монтаж,ама с КЪДРАВ косъм
...като се опъне-дължината му се променя
![]()

- Димича
- ще става разбирач
....Голем уплах ше да й билоот NITro`bE на Сря Фев 18, 2009 6:16 pm
... и изпих 2 или 3 чаши кола и краката ми омекнаха 3 дена немога да се оправя и от тогава не сам помирисвал алкохол дори и бира ! и вода непия само безалкохолно на ден по 3-4 литра

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- учете се от него
Венелин Радушев написа:....Ще ме прощавате за офтопика, но взе да ме напушва на смях с тая Овчарица. Гьол пълен с риба, трудно се ловяло..... Много лошо влияе на физиологията тоя язовир.... никнат крила....

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk написа:Да се реши кръчмето, датата и ако съм свободна съм на линияimitev72 написа:Илийката не еб.......ва да пише![]()
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- учете се от него
tachev написа:Брех , то колкото по-дърти , толкова по сдухани !!! Ми аз май да се радвам , че съм на 22!!! Нещо не ви прави чест подобно поведение , най - малко на годинките ( то не че те определят умствения багаж , ама все пак ) !!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Наборе,и ний кат бяхме на техните години,тъй приказвахме,що се сърдиш сега. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
Наборе, аз не сърдя бреКИРО написа:Наборе,и ний кат бяхме на техните години,тъй приказвахме,що се сърдиш сега.

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Съм сефтосал и аз в тая тема.... ха да ми е хаирлия.... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
chapara написа:Маркоооооо-пич,нема ли да си смениш накрая подписа.Нещо като:"Всичко ми е пичково"![]()
![]()
![]()

- Живко Василев
- разбира нещата

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко