Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ТЕЦ-2 (10 ЛВ)
Модератор: sapuna
ТЕЦ-2 (10 ЛВ)
За какво плащаме 10лв на Овчарица(топлото)
http://www.vbox7.com/play:b7426e52
http://www.vbox7.com/play:b7426e52
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: ТЕЦ-2 (10 ЛВ)
Нормално е да пускат мрежи в теца. Това тем принципно си е нормално нещо което не е от вчера . Все пак това е водоем за стопански риболов
Всички си носим глави на рамене и дали ще дадем 10лв. или не, е личен избор. Доколкото знам там винаги е пълно с хора, явно риба остава и за риболовците.
-
- сериозен играч
Вчера бях там-шибаните мрежари си пуснаха "такъмите" на 100м. от нас
Уж топлото беше само за спортен? риболов! Мамицата им умряла,и на арендаторите и на мрежарите! За мене Овчарица вече е отписан водоем.Мислех,че като влезем в ЕВРО-съюза ще се пооправи батака,ама не би! Става още по-лошо и както е тръгнало ще стане още по-зле.Толкоз,че напр. ми се реве-чак си пееха "Градил Илия килия",пък на мене ми се искаше да ги издавя 

- dedeff
- разбира нещата
Така ще е колеги и така ще бъде за напред,примирете се,то да е само на теца а то си е масова практика в България.
Без жени можем,без риболов не можем!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Миналата седмица колеги идваха чак у дома да ме молят да ги карам с мойта кола на теца. Твърдо им отказах въпреки че ми предложиха да ми платят цялото гориво и таксата ми за риболов. Сега както виждам съм постъпил правилно.ДОБРЕ ЧЕ НЕ СЪМ ГИ НАБУТАЛ Доволен съм си от риболова на Жребчево и щом се позатопли пак съм там и капо да съм хем е близичко хем не давам 10-ка.Теца като изключим отделни личности ...за нас по-обикновенните рибари не е оправдано да се ходи.Мое мнение секи може да има различно от моето...
-
- научил се да хвърля
И аз съм в посока Жребчево-велик язовир! Овчарица нещо не ме влече напоследък.
IVKOPIVKO написа:Миналата седмица колеги идваха чак у дома да ме молят да ги карам с мойта кола на теца. Твърдо им отказах въпреки че ми предложиха да ми платят цялото гориво и таксата ми за риболов. Сега както виждам съм постъпил правилно.ДОБРЕ ЧЕ НЕ СЪМ ГИ НАБУТАЛ Доволен съм си от риболова на Жребчево и щом се позатопли пак съм там и капо да съм хем е близичко хем не давам 10-ка.Теца като изключим отделни личности ...за нас по-обикновенните рибари не е оправдано да се ходи.Мое мнение секи може да има различно от моето...

Съгласен съм, но тъпотията е че преграждат точно пред рибарите. Като са им вземали по 10 лв. поне да не разпъват мрежите пред тях.DrAkoN написа:Нормално е да пускат мрежи в теца. Това тем принципно си е нормално нещо което не е от вчера . Все пак това е водоем за стопански риболов
А какво ще кажете за това: минавате въпросната бариера с 10лв, и на брега-умряла риба?! Защо всички си траят? Все пак някой консумира тази риба-годна ли е?St! написа:Съгласен съм, но тъпотията е че преграждат точно пред рибарите. Като са им вземали по 10 лв. поне да не разпъват мрежите пред тях.DrAkoN написа:Нормално е да пускат мрежи в теца. Това тем принципно си е нормално нещо което не е от вчера . Все пак това е водоем за стопански риболов
-
- сериозен играч
Умрялата риба е канален сом.Пуснали са много гореща вода от турбините и каквато риба е имало на втичалото се е сварила.
- carpsliven2
- сериозен играч
Най го мраза теца дори и да хващам на определени места.. подиграват се с хората там.. Най хубавия и най чистия язовир е жребчево

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Не съм съгласен братоgrandal_331 написа:Умрялата риба е канален сом.Пуснали са много гореща вода от турбините и каквато риба е имало на втичалото се е сварила.