Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко скубита и от мен :)
Малко скубита и от мен :)
Ейййййййй не бях писал незнам си откога за риболов
Ами така е като не съм ходил от 100 години
Та сега на темата :
Ставане уж рано и ООООО Ужас - навън вали сняг..... Теглих една майна и събиране на тумбата с багаж. Хамалогия коляма ти казвам, кофи, столове, щека, зиварници... абе идиотска работа, ама нали сме манияци
Идеята на този риболов беше да тествам новия ми стол :

Убавец е нали ?:)
Ето и още малко пикс на установката :

Много съм доволен като за първи риболов с него. Изключително стабилен, аз съм 110 кг. човек все пак. Ставах, сядах и пак ставах и пак сядах - ами здрава работа бе. И функционален и прикачните му прикачни. Е да де, не са всички Риф, но и тези ми вършат супер работа.
За риболова накратко - захранката - Ривър Ейс 1 пакет, 1 кг. глина, 1 хляб на трохи. Това е. Стръв бял и хляб. Не мога да кажа на коя даваше по-добре. Близалка 2 гр. и яко задържане. Основно 0,12, повод 0,10 мм. Кука Дренан 16. Ластик 0,95 мм.
Рибите взимаха в определени моменти много добре, но както взимаха така все едно с "нож" ги отрязваше нещо и ги нямаше по 15 мин. Лично аз съм доволен, защото изпълних мисията зна този риболов, а именно да тествам Риф-а. Мисията - Успешна
Хванах 12 скобара, от които взех за в къщи 5 бр., че тъщата ме заплаши със саморазправа, ако не и занеса риба, та затова ги взех
Не снимах всички на водоема, защото беше непосилана задача в мокрия сняг. Не ми се искаше да рискувам телфона за една снимка.
Етоги и тях :

И сега изненадата и най-голямата награда за мръзненето ми с щека в ръка в този шашав ден е ето тази хубавица :

Клъвна на 3 бели. Такъв скок направи над водата като я боднах, че едвам я спрях. Красавица и половина приятели. Така ми се разтупка сърцето като я извадих, че нямам думи. Не се лови всеки ден балканка през зимата в Струма. Късмет. Бях толкова радостен - снимах я, целунах я и за несвяст на стъписаните около мен и невярващи, че това е балканка я пуснах обратно. Подарих и живота, защото нейното място е да краси реката.
Та това е от мен. Ловеше ми се още и то много, ама времето беше толкова гадно, че се принудих да събера и да приключа. Ако бях останал сигурно щях да направя още рибки, ама задуха супер студен вятур, снега се усили и нямаше как....... А на 13 м. в тези условия си е не удоволствие, а наказание.
Ето една последна снимка от мен за чао на прекрасния сняг, който искаше да ме затрупа :

И един съвет - никога не си оставяйте чадъра в къщи, че в такова време само той е спасението
А още по-малко забравяйте кепа, че тогава ще се кълчите като мен и ще се чудите как да вадите рибите от водата. Те хората са казали - "Който няма глава - има крака!" Мдам, ама в случая с мен разтоянието обратно беше мнооооого далеч и си останах с дупенето, за да кепчосам с ръце рибоците 
До скоро !

Та сега на темата :
Ставане уж рано и ООООО Ужас - навън вали сняг..... Теглих една майна и събиране на тумбата с багаж. Хамалогия коляма ти казвам, кофи, столове, щека, зиварници... абе идиотска работа, ама нали сме манияци

Идеята на този риболов беше да тествам новия ми стол :

Убавец е нали ?:)
Ето и още малко пикс на установката :

Много съм доволен като за първи риболов с него. Изключително стабилен, аз съм 110 кг. човек все пак. Ставах, сядах и пак ставах и пак сядах - ами здрава работа бе. И функционален и прикачните му прикачни. Е да де, не са всички Риф, но и тези ми вършат супер работа.
За риболова накратко - захранката - Ривър Ейс 1 пакет, 1 кг. глина, 1 хляб на трохи. Това е. Стръв бял и хляб. Не мога да кажа на коя даваше по-добре. Близалка 2 гр. и яко задържане. Основно 0,12, повод 0,10 мм. Кука Дренан 16. Ластик 0,95 мм.
Рибите взимаха в определени моменти много добре, но както взимаха така все едно с "нож" ги отрязваше нещо и ги нямаше по 15 мин. Лично аз съм доволен, защото изпълних мисията зна този риболов, а именно да тествам Риф-а. Мисията - Успешна

Етоги и тях :

И сега изненадата и най-голямата награда за мръзненето ми с щека в ръка в този шашав ден е ето тази хубавица :

Клъвна на 3 бели. Такъв скок направи над водата като я боднах, че едвам я спрях. Красавица и половина приятели. Така ми се разтупка сърцето като я извадих, че нямам думи. Не се лови всеки ден балканка през зимата в Струма. Късмет. Бях толкова радостен - снимах я, целунах я и за несвяст на стъписаните около мен и невярващи, че това е балканка я пуснах обратно. Подарих и живота, защото нейното място е да краси реката.
Та това е от мен. Ловеше ми се още и то много, ама времето беше толкова гадно, че се принудих да събера и да приключа. Ако бях останал сигурно щях да направя още рибки, ама задуха супер студен вятур, снега се усили и нямаше как....... А на 13 м. в тези условия си е не удоволствие, а наказание.
Ето една последна снимка от мен за чао на прекрасния сняг, който искаше да ме затрупа :

И един съвет - никога не си оставяйте чадъра в къщи, че в такова време само той е спасението

До скоро !

- cecodevil
- сериозен играч
Re: Малко скубита и от мен :)
Честита ти платформа, като гледам добре си я сефтосал и от сега нататък все така(и повече).

-
- ще става разбирач
Невероятно ! 

Заслужавало си е мръзненето.Столчето е много убаво успехи и за напред.Браво

Честито за стола!Риболова ти е прекрасен
Истински ПРО!

Перфектен риболов, перфектен стол, перфектен риболовец.

Много приятни емоции на стола и занапред!

Много приятни емоции на стола и занапред!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Николай Неделков
- учете се от него
Браво за излета и спецялни поздрави за балканката 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво Мариянски
Щяхме по Гръцко да ходим с тебе за кефали несериозен излезе 

Бате, откакто взех ТДР-а не съм ходил в Гърция. Нали се вдигна много водата и няма как. Засега не се и очертава ходене. А иначе така се бях надъхал на няколко пъти, ама...... Иначе не съм те забравил, шом се организираме ти звънкам !DrAkoN написа:Браво МариянскиЩяхме по Гръцко да ходим с тебе за кефали несериозен излезе
Позддрави, колега за риболова,репортажа и платформата. Тя е май модел Sphinx 310 D25.. ,би ли ми казал колко пари ти струваше с прикачните и с отстъпките които Лоди ти направи.
Браво, браво 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Не е купена от Лоди бате. Внесох си я от Германияпетър40 написа:Позддрави, колега за риболова,репортажа и платформата. Тя е май модел Sphinx 310 D25.. ,би ли ми казал колко пари ти струваше с прикачните и с отстъпките които Лоди ти направи.

Иначе е модел Sphinx 310 D25 със скара, която се вкарва отдолу. На стандартния модел е сгъваща се нагоре, което мен много ме дразни, та затова си я поръчах такава.
Чудесен излет,а платформата наистина си я бива.