Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Коя макара да избера?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Коя макара да избера?
За тия пари си взимаш едно Риоби или производните им и си свиркаш ! В случаят и аз бих заложил на АБУто ако го съпоставяме с баш тия Шимана . То ако беше па повъртел макарите на "една" друга марка сигур немаше и да погледнеш Шимано
но и от нея в тоя ценови диапазон не бих ти препоръчал нищо 
пп - малко след закупуването на Нескайв обикновенно човек почва да се чуди дали го е хванал Паркенстона или това вибриране е на нервна почва

пп - малко след закупуването на Нескайв обикновенно човек почва да се чуди дали го е хванал Паркенстона или това вибриране е на нервна почва

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Много точно казано!
Бих добавил и Ексейджа към същата болест, само ще прибавя още два риболова!

Много точно казано!

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей Павка, не издържа а??
Ей тва Шибано за теб е като...
Поздрави и много емоций по водоемите!!!
Ей тва Шибано за теб е като...
Поздрави и много емоций по водоемите!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много ми е интересно какво не издържам ? Просто споделих реалистично мнение за точно тези два модела ( особенно единят ) ! Също така споменах че не препоръчвам и Дайви в тоя ценови диапазон ! Няма защо хората да си купуват боклуци само щот се казвали нек`си сметам и тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако мога така да се изразя, когато прохождах в спинингоулова на СОМ по р.Марица с размер 2500 на Нексейв съм извадил за едно лято 4-5 сомета от марица по 3-5кг. и НЕ мръдна!!!
За Абу нямам никави впечатления, затова и не мога да изкажа никакво мнение

Ако мога така да се изразя, когато прохождах в спинингоулова на СОМ по р.Марица с размер 2500 на Нексейв съм извадил за едно лято 4-5 сомета от марица по 3-5кг. и НЕ мръдна!!!
За Абу нямам никави впечатления, затова и не мога да изкажа никакво мнение

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Мъчно ми е!
Catera-та ми липсва на секаде! И във форума, и по магазините....Добре, че тук-там има Pfluger! (не знам дали го написах верно)...........
Catera-та ми липсва на секаде! И във форума, и по магазините....Добре, че тук-там има Pfluger! (не знам дали го написах верно)...........
-
- ще става разбирач
gmurkacha написа:Много точно казано! Бих добавил и Ексейджа към същата болест, само ще прибавя още два риболова!
Чшшш,айде холан.Как пък не съм разбрал

Инак топ-модел за 100 кинта-звучи гордо

- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
[quote="Marco Polo"]Абе май има една-две Катери при един човек, дето не ще да ги ползва...
[/quote]
Препоръчвай, препоръчвай...'''''

Препоръчвай, препоръчвай...'''''
Тази седмица съм зает и няма да мога да отскоча до магазина, но другата отивам и сте враткам наред па каквото сабя покаже
,благодаря за съветите ще се похваля с предобивката !

-
- ще става разбирач
Днес пообиколих магазините търсейки здрав,добре редящ и евтин ТОП-модел ....-има,но за съжаление ги продават поотделно

Аз, откакто излязох от пуберитета се търся топ-модел, ама от чок-мъдел не можах да съ фредя... 

EXAGE e приличен модел от ниския клас на Шимано на приемлива цена - около 100 лв. Реди по-лошо от по-евтините модели, производни на Рьоби - като Тубуртини Сирио например /60 лв/ или Дайва Кросфайър /50 лв/ и има характерното конструктивно почукване при работа на безконечника, особено осезаемо при натоварване, каквито шумове липсват при дайвите, които са с паразитно зъбно колело. Произвежда се в Малайзия при добър контрол и работи сравнително плавно за трите си лагера. Не съм имал проблеми с тях. В тоя ценови клас безспорен лидер е Рьоби Заубер, който все още се намира за около 150-170 лв в eBay.onzinasi написа:Павка,кажи твоите впечатления от EXAGE-то.Ти поне си го ползвал
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Още един глас за Абу Гарсия Кардинал серията.
Особено тея от 800 уникално добри, здрави и леки макари
Сириота е доста добра макара, но има фабричен дефект при затварянето на скобата. На 2-3 пъти един път отказва да се затвори с въртене на ръчката. Също ролката на бигела създава проблеми понякога. НО иначе макарата почти няма конкуренция в качеството за тази цена
Аз от ниския клас на Шимано не съм доволен когато става въпрос за натоварване. Заради една Катана изтървах много добър сом.
Особено тея от 800 уникално добри, здрави и леки макари

Сириота е доста добра макара, но има фабричен дефект при затварянето на скобата. На 2-3 пъти един път отказва да се затвори с въртене на ръчката. Също ролката на бигела създава проблеми понякога. НО иначе макарата почти няма конкуренция в качеството за тази цена

Аз от ниския клас на Шимано не съм доволен когато става въпрос за натоварване. Заради една Катана изтървах много добър сом.