Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Довиждане на всички!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Довиждане на всички!
Оправено е всичко вече, квото било било ..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
Аз смятам, че проблема е в това че във всяка тема пишем по едно две изречения от които
не става много ясно каква е тезата на дадения потребител. Останалите чели недочели
вадим от контекста две-три думи и веднага в опозиция. Мисля че всички в БГ сме достатъчно изнервни
и палим дет се вика от четвърт. Убеден съм че регистрираните във форума обичат риболова,
природата и искрено се забавляват с него и причината да са тук е тази любов.
Така че риболовци не забравяте че ни свързва прекрасното хоби и не вкарвайте цялата лайнарщина
в държавата и тук.
Бъдете по-толерантни, хуманисти и не използвайте за щяло и не щяло остри думи.
Припомнете си приказката за това кое зараства по-бързо раната или острата дума.....
Наслука на всички и излишната енергия само срещу браконерите
не става много ясно каква е тезата на дадения потребител. Останалите чели недочели
вадим от контекста две-три думи и веднага в опозиция. Мисля че всички в БГ сме достатъчно изнервни
и палим дет се вика от четвърт. Убеден съм че регистрираните във форума обичат риболова,
природата и искрено се забавляват с него и причината да са тук е тази любов.
Така че риболовци не забравяте че ни свързва прекрасното хоби и не вкарвайте цялата лайнарщина
в държавата и тук.
Бъдете по-толерантни, хуманисти и не използвайте за щяло и не щяло остри думи.
Припомнете си приказката за това кое зараства по-бързо раната или острата дума.....
Наслука на всички и излишната енергия само срещу браконерите

Последно промяна от creativ на Чет Фев 19, 2009 8:58 pm, променено общо 1 път.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Уважението е мярка, която се печели с години и се губи за мигCarp*Fishing*Team написа:Не става въпрос за славата, а за уважението !!!

Това е много добреcarpsliven2 написа:Оправено е всичко вече, квото било било ..

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Живко Василев
- разбира нещата
AL KAPONE написа:Това е много добреcarpsliven2 написа:Оправено е всичко вече, квото било било ..

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- malkia_joro
- разбира нещата
Много ми е интересно как толкова бързо влезе в час със ситуацията във форумаCarp*Fishing*Team написа:Не става въпрос за славата, а за уважението !!!

Регистрирал си се преди има няма четри часа.
Я си признайте кой от двама ви има още една регистрация!

Красотата на живота е в това,че продължава.

дано да е така че ще ни липсват вашите репортажиcarpsliven2 написа:Оправено е всичко вече, квото било било ..

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Чшшшш........,кво стана пак бе пичове??? Кой пак е ощипан???
Неможе при 23000 абонати във форума да се постигне тотално единомислие
Кой какво хванал,къде,колко голямо било,лесно или трудно го е извадил и т.н.....и т.н.
Аз също имам трофейни риби! Не парадирам с това и ако някой ми завижда -немога да го спра!!!Не завиждам на никой,а се радвам на успехите му!
От форума съм се научил на много неща за риболова,но и много неща осмислих покрай Илия!(става въпрос за релийза и не му правя четки,а му се прекланям)
Покланям се и на Сапуна за риболовните му познания,умения и приноса му за форума!!!
Радвам се и на вашите теми за успешни риболови,радвам се,че ви познавам....НО,никой не е по-велик от другите!!!!!
С риск да ми се разсърдите - не сте прави(по- точно прав)Адашче
Неможе при 23000 абонати във форума да се постигне тотално единомислие

Кой какво хванал,къде,колко голямо било,лесно или трудно го е извадил и т.н.....и т.н.

Аз също имам трофейни риби! Не парадирам с това и ако някой ми завижда -немога да го спра!!!Не завиждам на никой,а се радвам на успехите му!
От форума съм се научил на много неща за риболова,но и много неща осмислих покрай Илия!(става въпрос за релийза и не му правя четки,а му се прекланям)
Покланям се и на Сапуна за риболовните му познания,умения и приноса му за форума!!!
Радвам се и на вашите теми за успешни риболови,радвам се,че ви познавам....НО,никой не е по-велик от другите!!!!!
С риск да ми се разсърдите - не сте прави(по- точно прав)Адашче

Последно промяна от georg на Чет Фев 19, 2009 9:27 pm, променено общо 1 път.
Гога,тая рибичка на аватОра колко тежи??
-
- кандидат преподавател
Аз нямаше да пиша ама не издържах:
1.Аз влизам тък защото тук открих незаменими приятели
2.Войводите са тук защото има харесва
3.Не мисля че сме тук за да се караме,нито пък да се съревноваваме
4.Който и от нас да е имал грехове,не са непростими
5.Карпчета не се излагайте
6.Не мисля че форума е място където трябва да има,МЕДАЛИСТИ ,а другите да сме в графа:ОСТАНАЛИТЕ
Гоше обмисли си действията ,мисля че не трябва да постъпваш така,много кардинални решения бе бате
В крайна сметка всеки си избира пътя
Не си прав според мене 
1.Аз влизам тък защото тук открих незаменими приятели

2.Войводите са тук защото има харесва

3.Не мисля че сме тук за да се караме,нито пък да се съревноваваме

4.Който и от нас да е имал грехове,не са непростими

5.Карпчета не се излагайте

6.Не мисля че форума е място където трябва да има,МЕДАЛИСТИ ,а другите да сме в графа:ОСТАНАЛИТЕ
Гоше обмисли си действията ,мисля че не трябва да постъпваш така,много кардинални решения бе бате

В крайна сметка всеки си избира пътя

-
- сериозен играч
Що питаш бе Петко,да не би да я бориш с твойта.петко стоянов написа:Гога,тая рибичка на аватОра колко тежи??

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
всичко е приключно тъи като гогата го няма вече васко да помоли за ключ
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Да бреlovo-бай СТОЯН написа:Що питаш бе Петко,да не би да я бориш с твойта.петко стоянов написа:Гога,тая рибичка на аватОра колко тежи??![]()
![]()

Абе има един подпис на Илия.....напоследък много ме шокира

-
- сериозен играч
Проба му е майката.петко стоянов написа:Да бре моя шаран е 2.800 от платен гьол ...незнам дали се брои

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Предлагам на отборчето на комшиите от Сливен да избият комплексите/техните и на зависниците си/ с още по големи амури хванати и показани тук.Аз лично ви завидях доста но благородно ,изкефих се максимално на вашите репортажи и наистина ще е жалко да напуснете форума .Преди време имаше 2ма също толкова умели риболовци и също като вас след скандали и препирни напуснаха форума/по един или друг начин/ и са кво, може и да следят може и да не следят форума ама каква е ползата от това.Не се дразнете и обиждайте нпма какво да делите кай каде какво е хванал си е за него които може хваща които не гледа.Аз лично ви харесвам и форумът замо ще загуби от отцъствието ви .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс