Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко скубита и от мен :)
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Малко скубита и от мен :)
Честита придобивка и браво за рибоците! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч

- indalo
- фен клуб-скобар
Поздравите за риболова ти ги предадох по рано по телефона, ама стола не съм ти го честитил. Да го ползваш със здраве дълго време и само добри риби да вадиш на него. Много ме учуди с тази пъстърва. Не всеки е имал пъстърва по Благоевградско. На мен ми е любимото място и досега не съм виждал някой да има този успех. Следващия път аз ще я хвана,ако мога....
Последно промяна от indalo на Чет Фев 19, 2009 10:09 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
И да си я ползваш с кеф и много риба да хванеш!!! Евала,колега!!!kosiol написа:Чудесен излет,а платформата наистина си я бива.

- RUZBATA
- ще става разбирач
Честита ти нова придобивка с здраве да си я ползваш !!! А за излета просто перфектен от всякъде

Бай Стайко, на който си дал нещата вчера каза, че само един единсвен път през всичките години, откакто има къщата там е виждал и чувал някой да извади балканка там. Аз съм вторияindalo написа:Поздарите за риболова ти ги предадох по рано по телефона, ама стола не съм ти го честитил. Да го ползваш със здраве дълго време и само добри риби да вадиш на него. Много ме учуди с тази пъстърва. Не всеки е имал пъстърва по Благоевградско. На мен ми е любимото място и досега не съм виждал някой да има този успех. Следващия път аз ще я хвана,ако мога....

Да си жив и здрав колека,капо да не видиш с тази платформа и все по успешни излети. 

- indalo
- фен клуб-скобар
MapuaH написа:
Бай Стайко, на който си дал нещата вчера каза, че само един единсвен път през всичките години, откакто има къщата там е виждал и чувал някой да извади балканка там. Аз съм вторияПървата е била маломерна, а моята кеф мерна
Много се изкефихме. Той точно дойде да ми донесе кеп, че нали написах, че бях забравил моя и тая убавица се закачи. Та и той има малко принос в изваждането, хахахахах
Бай ти Стайко( х-ка) и Мариан - Бах ти тандема.

Чудя се луд ли съм или не съм.
indalo написа:MapuaH написа:
Бай Стайко, на който си дал нещата вчера каза, че само един единсвен път през всичките години, откакто има къщата там е виждал и чувал някой да извади балканка там. Аз съм вторияПървата е била маломерна, а моята кеф мерна
Много се изкефихме. Той точно дойде да ми донесе кеп, че нали написах, че бях забравил моя и тая убавица се закачи. Та и той има малко принос в изваждането, хахахахах
Бай ти Стайко( х-ка) и Мариан - Бах ти тандема.![]()
![]()
Двойка за световното. Следващия пьт ще карам бай ти и на мене да партнира, белкем хвана и аз пъстървето.
![]()
Ако знаеш какъв кеп избара чичката

-
- научил се да хвърля
Честита нова придобивка. Перфектен стол. Хубав риболов си направил. Поздрави и все така през годината.

Честито столе,а за риболова

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко