Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Довиждане на всички!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Довиждане на всички!
Ако още един път споменете името на Сапуна ще се разправяте лично с мен,прекалявате в изказванията си и ако Сапуна ви е трън в очите мога само да кажа,че и на оня свят няма да го стигните ама там има едни порти и пред тия порти теглят релийза
[/quote]
Нямам и намерения да го стигам или да го гона .. ако ще и във целия свят да е най велик.. гледам мен си вече

Нямам и намерения да го стигам или да го гона .. ако ще и във целия свят да е най велик.. гледам мен си вече

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- maranzika
- сериозен играч
Nedeltcho Delev написа:carpsliven2 написа:.. Ще идем до Горна Оряховица да целунем сапуна ще пием по едно и готово... !![]()
![]()
![]()
![]()
Ако още един път споменете името на Сапуна ще се разправяте лично с мен,прекалявате в изказванията си и ако Сапуна ви е трън в очите мога само да кажа,че и на оня свят няма да го стигните ама там има едни порти и пред тия порти теглят релийза

Нямам и намерения да го стигам или да го гона .. ако ще и във целия свят да е най велик.. гледам мен си вече[/quote]carpsliven2 написа:Ако още един път споменете името на Сапуна ще се разправяте лично с мен,прекалявате в изказванията си и ако Сапуна ви е трън в очите мога само да кажа,че и на оня свят няма да го стигните ама там има едни порти и пред тия порти теглят релийза

- carpsliven2
- сериозен играч
Нали ви написах че, е оправено всичко ... няма нужда да се коментира или подклажда огъня наново. Ние сме големи хора и ще се разберем ... няма нужда някой да се намесва!!!

Сапунчо е велик и ми е дружка ........а сега де

-
- вече хвърля и на тежко
Ами само с теб ще си играем.imitev72 написа:Сапунчо е велик и ми е дружка ........а сега де![]()
![]()

- carpsliven2
- сериозен играч
Имитев .. знайм че, ти е дружка... спокойноimitev72 написа:Сапунчо е велик и ми е дружка ........а сега де![]()
![]()

На мен пък ми са дружки всички от Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Лом София и др.

Последно промяна от carpsliven2 на Чет Фев 19, 2009 10:50 pm, променено общо 2 пъти.

- chacho
- вече хвърля и на тежко
Аз пък се интересувам някой ловил ли е 10 кг уклей
А и някой да ми каже кой е SAPUNA
А още нещо регистриран съм 2005 г

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
Ставате смешни с тези глупости вече .човека ви каза че всичко е оправено и забравено ама НЕ вие пак ваща си знаете .Колега Делев тука не е състезателен или спортен форум да се мерим кой повече е хванал или е пуснал ако ще е за релийза незнам дали има по голям от мене щот колкото риби съм им простил и не съм ги хванал на куката ехеее много са ама само аз си знам .Недейте да подклаждате наново интрига или имате голям келепир от това големи хора сте на по 30 ,40 години а се държите като 4 годишния ми син на децката градина айде моля ви се !!!
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- учете се от него
Кво става в тая тема бре
Сърдят се , че ги плюели че хващали
А, аз кат не хващам и пак си ме плюят

Ти си уникат и тайно си те обичами всичкиIDA написа:Кво става в тая тема бреСърдят се , че ги плюели че хващали
А, аз кат не хващам и пак си ме плюят
![]()

- carpsliven2
- сериозен играч
И ние те обичаме ИДА 

-
- учете се от него
Ми и аз ви обичам, сега като се махнете и плюенето ще се съсредоточи в една точка

-
- разбира нещата
Стойте си тука при нас и си пускайте излетите!
Рядко се пускат успешни с риби с ваще размери... Няма лошо от време на време и такива да виждаме. Поне на мен не ми пречи.
Аз не искам да си замълчавате... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!