Двайте монтажи за Бяла риба по Дунава ! ! !

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

BrainDemage_MaSTeR
новобранец
новобранец

Двайте монтажи за Бяла риба по Дунава ! ! !

Мнение от BrainDemage_MaSTeR »

Кой би бил най-удачен давайте примери. :)
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Аз много често съм имал късмет на един монтаж който за някой е доста странен но на мен ми харесва и често ловя така :)
За да не обяснявам че е много дълго съм качил една рисунка която обяснява монтажа :)
ЕТО ГО И МОНТАЖА
Ако имате въпроси или критики пишете :)
otvoren

Мнение от otvoren »

unknown muaxaxaaxa po zaguben metod ne beh sreshtal !!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

otvoren написа:unknown muaxaxaaxa po zaguben metod ne beh sreshtal !!!
Да бе,а ти ги ловиш с въжета и с куки през 1 метър.....Твоите методи са върха на сладоледа. :twisted:
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

И аз по-загубен от теб не бях срещал ама ето че най-после се появи :D Ами твоят метод какъв е?
10лв.-->магазин-->2-3кг. бяла риба?
Заради такива клепарници като тебе форумът запада.
Няма ли Microsoft най-накрая да измислят нещо като защитна стена която да се казва Microsoft Antiклепарник и да се сложи на форумът и такива бухали като теб да не припарват тука!!!
I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от I-boy »

Za tezi, koito ne si cheshat samo ezicite moga da potvardia che podoben montazh naistina zasluzhava vnimanie. Pri nego ribkata se dvizhi vuv vertikal kato taka obhvashta poveche ot 1 dulbochinen sloi. Az lichno polzvam podoben montazh i pri ribolov na jazoviri. Samo che vmesto sachmite slagam ogranichiteli, a vmesto kopche - virbel. Dolniat ogranichitel ne e vinagi zadulzhitelen. Smeia da tvurdia che kolichestvoto uloveni beli ribi po tozi nachin e dostoino za zavizhdane.
Koito iska neka opita. shte se radvam posle da spodeli.
Nasluka!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Аз също твърдя че този монтаж е доста удачен,като и аз вместо копче ползвам вирбел.Така стръвта(рибката)има възможност за движение и става доста по-атрактивна за хищника. :wink: А кой номер куки слагате?Щото аз вързвам големички :wink:
Наслука! :wink:
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Размерат на куките зависи от размера на рибката.Аз най-чест ловя на уклейчета(4-7см.)и използвам куки номер 6,но ако не хварлям на уклей4ета според размера на рибката.
BrainDemage_MaSTeR
новобранец
новобранец

unknown написа:
И аз по-загубен от теб не бях срещал ама ето че най-после се появи :D Ами твоят метод какъв е?
10лв.-->магазин-->2-3кг. бяла риба?
Заради такива клепарници като тебе форумът запада.
Няма ли Microsoft най-накрая да измислят нещо като защитна стена която да се казва Microsoft Antiклепарник и да се сложи на форумът и такива бухали като теб да не припарват тука!!!
Ми пич то за тия Индивиди като тоя "Отворен" си има админи които слагат банове нема нищу кат е гост аз също съм Модератор само че в едини Форум и там може да се слагат банове дори и на Гсто като го бане по ИП. :)
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Е да ама той ако е малко по-умен може да използва прокси вапреки че ме съмнява да знае как :)
Няма значение нека се ядосва :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

нищо му няма на монтажа стига копчето да е здраво :twisted: иначе си е перфектно. Аз също бих предпочел вирбела на негово място, но при липса бих си скъсал копчето от ризата :wink: между другото този монтаж е доста подходящ и за щука на тежко, само че не забравяйте металния повод :roll:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
BrainDemage_MaSTeR
новобранец
новобранец

Ми то даже според мен ще е най-добре да се сложи от онова специалното влакно уж за щука но за смадок ще се хвърля понеже никога не се знае какво ще удари. :)
Гост

Мнение от Гост »

Момчета и най-вече модератора заради такива като тоя отворения в другите сайтове ни скъсват от ташак.Не ми дреме дали ме наричат селянин,комбайнер или нещо друго но се разваля атмосферата.Вместо да споделяме мнения и опит ние се занимаваме да обсъждаме глупости. :evil:
BrainDemage_MaSTeR
новобранец
новобранец

Anonymous написа:Момчета и най-вече модератора заради такива като тоя отворения в другите сайтове ни скъсват от ташак.Не ми дреме дали ме наричат селянин,комбайнер или нещо друго но се разваля атмосферата.Вместо да споделяме мнения и опит ние се занимаваме да обсъждаме глупости. :evil:
Ми пич все пак не трябва да се обръща внимание на такива хора като оня "отворен" шото тоя е ебати злето...
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Мисля че както е монтажа ако горната(малката съчма олово)се смени с малко по-голяма,линията ще легне хубаво на дуното и само рибката ще се движи,НО се притеснявам че с по-голямата тежест ще има проблеми при ваденето много ще се закача по дъното:(
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”