Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Двайте монтажи за Бяла риба по Дунава ! ! !
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Двайте монтажи за Бяла риба по Дунава ! ! !
Кой би бил най-удачен давайте примери. 

- unknown
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз много често съм имал късмет на един монтаж който за някой е доста странен но на мен ми харесва и често ловя така 
За да не обяснявам че е много дълго съм качил една рисунка която обяснява монтажа
ЕТО ГО И МОНТАЖА
Ако имате въпроси или критики пишете

За да не обяснявам че е много дълго съм качил една рисунка която обяснява монтажа

ЕТО ГО И МОНТАЖА
Ако имате въпроси или критики пишете

- unknown
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз по-загубен от теб не бях срещал ама ето че най-после се появиunknown muaxaxaaxa po zaguben metod ne beh sreshtal !!!

10лв.-->магазин-->2-3кг. бяла риба?
Заради такива клепарници като тебе форумът запада.
Няма ли Microsoft най-накрая да измислят нещо като защитна стена която да се казва Microsoft Antiклепарник и да се сложи на форумът и такива бухали като теб да не припарват тука!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Za tezi, koito ne si cheshat samo ezicite moga da potvardia che podoben montazh naistina zasluzhava vnimanie. Pri nego ribkata se dvizhi vuv vertikal kato taka obhvashta poveche ot 1 dulbochinen sloi. Az lichno polzvam podoben montazh i pri ribolov na jazoviri. Samo che vmesto sachmite slagam ogranichiteli, a vmesto kopche - virbel. Dolniat ogranichitel ne e vinagi zadulzhitelen. Smeia da tvurdia che kolichestvoto uloveni beli ribi po tozi nachin e dostoino za zavizhdane.
Koito iska neka opita. shte se radvam posle da spodeli.
Nasluka!
Koito iska neka opita. shte se radvam posle da spodeli.
Nasluka!
-
- новобранец
Ми пич то за тия Индивиди като тоя "Отворен" си има админи които слагат банове нема нищу кат е гост аз също съм Модератор само че в едини Форум и там може да се слагат банове дори и на Гсто като го бане по ИП.unknown написа:И аз по-загубен от теб не бях срещал ама ето че най-после се появиunknown muaxaxaaxa po zaguben metod ne beh sreshtal !!!Ами твоят метод какъв е?
10лв.-->магазин-->2-3кг. бяла риба?
Заради такива клепарници като тебе форумът запада.
Няма ли Microsoft най-накрая да измислят нещо като защитна стена която да се казва Microsoft Antiклепарник и да се сложи на форумът и такива бухали като теб да не припарват тука!!!

нищо му няма на монтажа стига копчето да е здраво
иначе си е перфектно. Аз също бих предпочел вирбела на негово място, но при липса бих си скъсал копчето от ризата
между другото този монтаж е доста подходящ и за щука на тежко, само че не забравяйте металния повод 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- новобранец
-
- новобранец
Ми пич все пак не трябва да се обръща внимание на такива хора като оня "отворен" шото тоя е ебати злето...Anonymous написа:Момчета и най-вече модератора заради такива като тоя отворения в другите сайтове ни скъсват от ташак.Не ми дреме дали ме наричат селянин,комбайнер или нещо друго но се разваля атмосферата.Вместо да споделяме мнения и опит ние се занимаваме да обсъждаме глупости.