Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Завръщането на Рибарина
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Завръщането на Рибарина
Ето ме пак!!!
Известно време ме нямаше и съм изтървал малко от материала,за това я някой да ми каже какво ново за срещата в Несебър
Известно време ме нямаше и съм изтървал малко от материала,за това я някой да ми каже какво ново за срещата в Несебър
- barutchiata ©
- Администратор
Бате ако искаш играй ако искаш не твое право.Всички във форума имаме право на мнение .Искам само да спреш с обидите за тия приказки кой е идиот и кой не, не е тука местото .Не сме се събрали да се псуваме и обиждаме.Да не се налага да трия постовеRibarina написа:Аз ще съм в Несебър на 25-ти, но няма да играя посвирката на някакъв идиот дето ще ми казва какво да си нося и на кое място да седя.Ще отида по-рано и ще застана където си поискам,ще ползвам каквито си искам такъми и ще разсейвам който си искам!!!

-
- сериозен играч
Ами пич има два варианта...или участваш или не ! Ако ще участваш влизаш в рамките на правила валидни за всички, ако не си меткаш сам в инвидуален риболов! Ти може да искаш и в рейса да не се затваря вратата, но тя се ! Защото такива са правилата. И тия правила пич не са измислени от мене, а просто чрез мене са сведени до твое знание. Така че не наричай идиот човек когото въобще не познаваш защото ако идиота се разгневи става лошо Иване, тъй като тоя идиот пич за твоя информацийка е здрава софийска мутра и проблема е че не си на нивото му, нито на положението му. Дай да я караме кротко и в дух на разбирателство. Тоя същия идиот прави организацията за да се събереме и да се кефиме нали, и точно тоя идиот, а не ти подсигури награден фонд за над 600 лв за да го раздаде на колеги които не познава за да се кефят и срещата да има стойностен характер, така че не си прав пич !!! Когато се случва някакво събитие независимо какво и къде винаги има някакви правила валидни за всички, така има някаква равнопоставеност на нещата !!! Друг начин няма....ти знаеш ли другRibarina написа:Извинявайте ако съм обидил някой ,но не мога да търпя когато някой ми нарежда какво да правя.Просто изпадам в некотролеруем гняв към този който се опитва да ми налага правила и други такива дето не са ми по вкуса.Извинявайте много!!!

ИЗВИНЕН СИ !!!
Господ може всичко чада мой !
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей като дойдете в Несебър да не се правите на страшни,че ще взимам малкия да му показвам едни чичковци и батковци говорещи странни неща и да се научи от малък ,че рибарството създава приятелство .Така,че пушки пищови остават в къщи -оръжие само въдици

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
Не му се сърдя на пича, защото знам че не е участвал в подобни неща и това го стресира като нормален риболовец. Заради тази промяна обаче сега състезанието или турнира както искате го наричайте си остава нерегистрирано като такова! А можеше да е ??? Можеше да е първото регистрирано морско !!! Което щеше да е полезно на вас които сте на брега на морето. Така пожелахте...така да бъде! Незнанието води до тука...........
а с Рибарина ще пиеме по едно, той е пич сигурен съм и ще му обясня че мач без съдия и правила си остава махленски........за съжаление
а сме се запътили уж към Европа....там обаче правилата са железни !
а с Рибарина ще пиеме по едно, той е пич сигурен съм и ще му обясня че мач без съдия и правила си остава махленски........за съжаление

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз наистина няма да участвам,но ще дойда към 9-10 защото не мога да изляза по рано от работа.Ще си направя риболова,а после ще пием по едно.
А и нещо друго.Пуша си сега на терасата и гледам Бат Милен награбил един наръч въдици???Май отива на тренировка
Утре след обяд и аз ще направя една проверка на кея в Несебър тъй като разбрах вече че в Поморие няма нищо
А и нещо друго.Пуша си сега на терасата и гледам Бат Милен награбил един наръч въдици???Май отива на тренировка

-
- сериозен играч
Ванка ако можеш да дойдеш супер...10 е старта....съкрати бачкането баш в тоя ден с един час и си готов !!! А бат Милен има един калкан от днес...чух го на дръжката....даже му дърпала баш тогава едната пръчка та бе притесненRibarina написа:Аз наистина няма да участвам,но ще дойда към 9-10 защото не мога да изляза по рано от работа.

- ivan_yo
- разбира нещата
Абе що ми напомня все на ЖОРО ГОЦОВАнатемосания написа:Ванка ако можеш да дойдеш супер...10 е старта....съкрати бачкането баш в тоя ден с един час и си готов !!! А бат Милен има един калкан от днес...чух го на дръжката....даже му дърпала баш тогава едната пръчка та бе притесненRibarina написа:Аз наистина няма да участвам,но ще дойда към 9-10 защото не мога да изляза по рано от работа.? Тренира той, че ако се издъни нема да ти казвам гларуса на Дурумий как ши гракне по него !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не се шашкай от това че е състезание майната му....важно е участието, ясно е на всички, че не всеки ще има слука....ма кво от това, нали ще си се кефиме и ще има емоция. Взимай да подготвиш тоягите и идвай, па ако се хване - хване, ако не здраве, важно е че си участвал......

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ