Търся си хъски..Намерих си....Нови снимки...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Re: Търся си хъски..Намерих си....Нови снимки...

Мнение от indalo »

Палето вече е на 5 месеца. Страшно игриво и своенраво, но и много обично. Радва се на добро здраве и много любов от цялото семейство, най вече от мен и сина ми.
Ето и некоя и друга снимка.

Изображение

Изображение

Тука на леда беше голям купон. Това е една локва, където я кръстосва всеки път, когато минава ме от там, но леда беше голяма изненада. :lol:

Изображение
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
makiavelli
новобранец
новобранец

Мнение от makiavelli »

Колега,кучето ти е супер! И ние имаме самоче женско,много е дива и не особено послушна,но като ме погледне с тези очи направо се загубвам в тях. Пази го добре,защото са много своенравни и наивни.
По добре да си мъртъв и да ти е гот отколкото жив и нищо да не ти е наред!
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

колеги от къде мога и аэ да се сдобия с едно такова синеоко че и моито лапе ме тормоэи от иэвесно време :lol:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

slavi253 написа:колеги от къде мога и аэ да се сдобия с едно такова синеоко че и моито лапе ме тормоэи от иэвесно време :lol:

Колега аз мойто го взех от обява, но не си спомням от кой от кучешките сайтоове беше. Младо семейство от София го бяха приютили, но не издържали на напрежението. Имай впредвид, че са доста диви и непокорни кучета и искат много внимание. Но пък както каза колегата като те погледне с тея очи.......
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”