Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: ИнФо за р.Струма
епа не съм, ходил ,тука беше ного голема реката ,се е ветър ,дъж ,изкецана работа
-
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
от днеска инфо ,ако му требе на некой ,реката е екстра ,ама почти сичко млати на тройки ,у невестино имаше сумати народ , ама 2/3 ма ловеха на леб

Вчера бях на реката под кафето на Железница -ТРАГЕДИЯ
Стройна група от косачи и разгонваха фамилията .Отидох над селото при Сухото дере ,похвърлях един час -НИЩО.За това и нямаше никой там.Върнах се отново на същият вир /само че от към селото/,намерих си едно место и до 16.00ч -ХАМАЛОГИЯ.Нема никой.Иначе месарите си бяха с приповдигнато настроение
Всяка година се заричам да не ходя по това време ,ама .....................пусто сърце юнашко
Единственото готино и полезно нещо от този "излет" беше, че се запознах с колега от форума ЕМО/за нейма той ще се издаде/
Единствено ние двамата "ловихме" на стръв
Кво повече да Ви кажа ,иначе реката е добра /дори и риба скочи на 2-3 пъти /,но интервенцията с желязо е повече от сериозна
Имам и снимки ,но нещо не мога да ги кача

Имам и снимки ,но нещо не мога да ги кача

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- indalo
- фен клуб-скобар
Мойто инфо е в отделна тема.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 81&start=0
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 81&start=0
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
малко инфо ,днеска одиме с чичо Коле ,реката е екстра ,още е голема ,ама е добре ,на стръв е трудна работа ,тука ного застуде от това ли е незнам ,на тройки ги скубат яко ,аз съм капо
лових с болонезе ,с директен ,но за там каде бех застанал реката е ного голема и бърза та се преебах ама не ми се местеше ,чичо Коле си лови с щеката и фана един арен скобар ,това е ,на стръв е изкецана работа ,хората по цел ден висът за по 2 /3 риби ,а па и ебати и снего падна тука заеби ,абе изкецана работа,а па и цел ден не сопре да дуа ветар

Най-накрая
Браво Венцо....за разходката и за на чичо Коле рибата! 

Венци ,нещо ново под небето

-
- сериозен играч
незнам що става ,немам никакво инфо 

-
- сериозен играч
инфо от днеска ,ходихме след бл.град на струма с чичо Коле и Мите ,капо от секаде запознахме се с колегите от форумо от Перник Николай Неделков и indalo ,убави ора ,ама не искаше да кълве ,indalo фана един скобар ,после незнам те останаха може и да са фанали ,ние отидехме у Невестино ,там вчера чичо Коле беше фанал 3 арни скобара ,та се върнахме у 11 часо там.Реката се беше покачила от вчера с доста ,чичо Коле каде беше ловил беше 2 метра напред у вода ,с едно 40-50см се е покачила и продължаваше да се покачва,даже докато седех 2 часа некаде ми залея столо

като го разпавах беше на сухо
та и там нищо не фанаме ,па отидехме на яз дренов дол и там капо ,задуа един студен ветар ,никой не ловеше нищо ,а,некакъв фана див шаран около 3 кила на плувка ,та му се сбраме като на мечка
абе изкецана работа

като го разпавах беше на сухо
та и там нищо не фанаме ,па отидехме на яз дренов дол и там капо ,задуа един студен ветар ,никой не ловеше нищо ,а,некакъв фана див шаран около 3 кила на плувка ,та му се сбраме като на мечка

абе изкецана работа
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Чичиииин... не се коси. Още малко и нещата ще си дойдат на място...Поздравявам ви за това, че не се предадохте през цялата зима. Вчера бех по гр. Кюстендил и обиколих реката от Бобошево до моста на Копеловци. Народ имаше насекъде по реката..А на Невестино беше митинг..Не знам дали са ловили,щот немах време да седим да гледам..
Утре май и ние с Дако и Любето (sirius) ше се пробаме по Благоевград..
Поздрави на чичо Коле и Мите...
Утре май и ние с Дако и Любето (sirius) ше се пробаме по Благоевград..
Поздрави на чичо Коле и Мите...

Преди малко се чухме с един приятел ,бил е на Монца и хванал три скобара.Водата е дигнала ниво и се е размътила и до там
Иначе е давало и на Железница ,но докато не е станала бозаджийската работа.Да не вярва човек ,тройкаджиите са на изчезване
......................ами затопляне си имаме

- indalo
- фен клуб-скобар
Фанахме Венци по 5, плюс Ники закова една хубава мряна на фидера. Общо взето тегава работа.
Но от обяд замъти водата, дигна нивото и рибата рече йок. От нашта страна всичко ловеше на стръв, от другата всичко на тройки. Резултата беше в полза на нас.
Но от обяд замъти водата, дигна нивото и рибата рече йок. От нашта страна всичко ловеше на стръв, от другата всичко на тройки. Резултата беше в полза на нас.

Чудя се луд ли съм или не съм.