Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За Пчелина или лобош
Модератор: Paublo_Eskobar
- pushkata
- новобранец
- Обратна връзка:
За Пчелина или лобош
Има едни много интересни снимки от там в рибарската преса от тази седмица (справка - вк. Рибарски вестник или вк. Къде кълве беше на помная сега точно). Казват червеноперки яко. Някой да има някакво инфо?
Hi
Не знам дали точно тази информация си чел, но дори и на половина да е вярна пак е нещо
http://www.standartnews.com/archive/200 ... 744_13.htm
Аз лично също се замислям за едни заход към Лобош тези дни.
Успех
Не знам дали точно тази информация си чел, но дори и на половина да е вярна пак е нещо

http://www.standartnews.com/archive/200 ... 744_13.htm
Аз лично също се замислям за едни заход към Лобош тези дни.
Успех
Е, ходих до Радомир.
На Лобош не отидох, бях на Струма, още горе - точно под Радомир.
Места много, но е буйна реката и трябва тихо местенце да си намерите.
Аз бях след едно паднало дърво - начесах крастата.
Отидох към 8 и един колега тъкмо си тръгваше с около 3 кила червеноперки. Освободи мястото и до 11 вече си мислех дали да не сменя водоема, че ми омръзна да пълня живарника
Така и направихме - малко почивка и към 15:00 отидохме на Върба - а там - червеноперки и пъстърва.
Пъстървата на рибе, може на воблерче (ама си трябва подходящото и майсторлъка) или блесна.
Хванахме по няколко пъстървички. Цената е 5 лв на пръчка. Рибата не се плаща.
Това е от мен. Успех
На Лобош не отидох, бях на Струма, още горе - точно под Радомир.
Места много, но е буйна реката и трябва тихо местенце да си намерите.
Аз бях след едно паднало дърво - начесах крастата.
Отидох към 8 и един колега тъкмо си тръгваше с около 3 кила червеноперки. Освободи мястото и до 11 вече си мислех дали да не сменя водоема, че ми омръзна да пълня живарника

Така и направихме - малко почивка и към 15:00 отидохме на Върба - а там - червеноперки и пъстърва.
Пъстървата на рибе, може на воблерче (ама си трябва подходящото и майсторлъка) или блесна.
Хванахме по няколко пъстървички. Цената е 5 лв на пръчка. Рибата не се плаща.
Това е от мен. Успех

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за бога хора не ходете на лобош!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
в събота отидохме имаше адски много хора и за 4 часа от 7 30 до 11 от 50 човека само ЕДИН ХВАНА 1 КОСТУРчЕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
добре че после отидохме на ярловци та ги оправихме които знае къде е да тръгва почнали са каракудите а за шарана е рано
P.С.на другия ден отидохме на искър излезнаха по неколко платики и кой да видим там КАЛОЯН БЕЛОПОПСКИ(автора на статията за лобош) и отидохм и му казахме че нищо не излиза а той лаконично отвърна е как да излиза аз не съм ходил там от 2г тази статия е от близо 3години
в събота отидохме имаше адски много хора и за 4 часа от 7 30 до 11 от 50 човека само ЕДИН ХВАНА 1 КОСТУРчЕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
добре че после отидохме на ярловци та ги оправихме които знае къде е да тръгва почнали са каракудите а за шарана е рано
P.С.на другия ден отидохме на искър излезнаха по неколко платики и кой да видим там КАЛОЯН БЕЛОПОПСКИ(автора на статията за лобош) и отидохм и му казахме че нищо не излиза а той лаконично отвърна е как да излиза аз не съм ходил там от 2г тази статия е от близо 3години
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: