Река Марица

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

repo
новобранец
новобранец

Река Марица

Мнение от repo »

Интересни места Марица
daNi

dai mi pove4e info

Мнение от daNi »

Zdravei repo :) .Ako moze dai pove4e informazia .kade to4no si bil na kakva strav si lovil kakvo si xvanal.4ao
[/b][/i][/u][/quote][/code][/list][/list][/url]
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

kolegi predi 1 sedmica bqx na marica v plovdiv to4no sre6to ciganskiq kvartal stolupenovo ima edna reka ili kanal kvoto e to4no tam kadeto se vliza v marica e maten i dalbok okolo 1 i 50 2 metra minava tova e to4no sled grobi6tata minava se edno mos4e i se sviva d dqsno to4no kato zaviete ima edno zavod4e za mramor ili kvoto e tam ot van ima mramorni plo4i karate samo doreki4katapo huvab pat i slizate na ustieto i si izbirate mesto probvah parvo na bql4ervei no ne mi bara6e posle si izkarah i 6tekata na simeon4e po edno vreme peroto ne 6tekata mi iz4ezna iz4akah malko i zasqkoh 6tekata mi se svi na osem neznaeh kakvo e no opava6e stra6no silno bqx s vlakno 16 morih go kam 5 minuti i nakraq go nadignah da vidq kakvo e i si prigotvih kepa kogato go izkarah na brega ve4e vidqh 4e e kifal 1i30kg kefal 40 sm mnogo mu se zaradvai i vednaga zaredih 6tekata na novo i za4akah
sled 2 4asa moje bi imah povtoren udar zasqkoh i no nemojah da go odarja i nakraq mi s4upi 6tekata no be6e mnogo po golqlo ot 1 qkzemplqr za denq ne mi odari pove4e ako nqkoi hodi na tova mqsno da se obajda i da kazva kakvo e napravil i na sluka
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”