руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от fishingmania »

Колега Спас,ще е възможно ли отново да качиш най-новата версия ,защото от сайта е свършил лимита и не може да се сваля повече ? :roll:
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

С Трайнер всеки може ... =)
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

я кажете къде се ловят тея тюлени коя локация и на какво ?
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

fishingmania написа:Колега Спас,ще е възможно ли отново да качиш най-новата версия ,защото от сайта е свършил лимита и не може да се сваля повече ? :roll:
Незнам за кой сайт говориш.но там където съм я качил аз и съм дал линкове в поста си от 14 февруари на страница 47 и двата линка рабитят (проверено)От втория линк се сваля малко по-сложно,но от първия няма никакъв проблем.Така,че ако нещо не се сваля не търсете причината във файлообменника,а в програмите които използвате за сваляне!
Успех!!
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Да.Съжалявам.Моя е грешката всичко работи ,а може ли да кажете по какъв начин се ловят тюлените дъно,плувка ?
PyMeH
новобранец
новобранец

Мнение от PyMeH »

driu написа:С Трайнер всеки може ... =)
С честна игра не става,аз почнах на ново без помощни средства и до скоро ловях с такъми втора употреба от барахолката :mrgreen:
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Да за съжалине нещо не са сметнали и с честна игра наистина не можеш да си купиш нищо кой знае какво. Давидков дай малко повече инфо за тюлените. Аз се пробвах на плувка до дъното ама за 2 дена тюлен не пипна
Последно промяна от LordAleks на Чет Фев 26, 2009 11:36 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Отиваш на Каспийско Море,локация Перевал.
Тюлен се лови на живец на плувка на 1 см .
Но ти препоръчвам да хвърлиш една на дъно на червей.След като се закачи малка рибка ,заочваш да я придърпваш към брега като блесна...задължително ще ти удари нещо по-голямо ,я сом ,я белуга или тюлен.
Придъпвай я 2 -3 пъти без да я вадиш ,ако не се закачи нищо след 3-4 придърпване я вади ,най -вероятно е някоя риба дето не искат да я ядат или е по-голяма.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

PyMeH написа:
driu написа:С Трайнер всеки може ... =)
С честна игра не става,аз почнах на ново без помощни средства и до скоро ловях с такъми втора употреба от барахолката :mrgreen:
Отначало почнах с честна игра и стигнах до 30 разряд ,но при поредицата от ъпгрейди ми се прецака профила и нали бях папагал отначало не си го запаметих никъде и...всичко сначале .Просто трябва малко и късмет.Но кармата ми беше ужасно отрицателна,защото продавах повечето риба.
Теглих кредит 5000 рубли купих си по яка въдица и изкарах късмет ,че изкарах 3 по-големи шарана и сазана.ТАка върнах кредита и продължих напред ,но наистина е ужасно трудно без въдици .По турнирите печелех въдици ,които са дори по-слаби от моите.Иначе карата се оправя като печелиш турнири.После спираш да продаваш всичката риба а само зачетните екземпляри и така...малко по-малко .След 6 -ти разряд много ми помогнаха пъстървите на Рьб
хоз Константиново.Хем качват разряда,хем зачетните екземпляри се плащат добре.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

d_bozhkov написа:Отиваш на Каспийско Море,локация Перевал.
Тюлен се лови на живец на плувка на 1 см .
Но ти препоръчвам да хвърлиш една на дъно на червей.След като се закачи малка рибка ,заочваш да я придърпваш към брега като блесна...задължително ще ти удари нещо по-голямо ,я сом ,я белуга или тюлен.
Придъпвай я 2 -3 пъти без да я вадиш ,ако не се закачи нищо след 3-4 придърпване я вади ,най -вероятно е някоя риба дето не искат да я ядат или е по-голяма.

Да Божков е прав за дребните рибки.Аз точно така хванах 1-ия си тюлен.Закачи се малка риба и когато започнах да я тегля се закачи тюлена.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

d_bozhkov , мерси за изчерпателното инфо :) отивам да ги изловя :lol:
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Полека само с бирите да не те метне някой тюлен в Каспийско море че да идваме да те вадим :mrgreen:
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Момчета Вие винаги ли пиете ? :P
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

LordAleks написа:Момчета Вие винаги ли пиете ? :P

Ако не пием няма да е интересно 8) :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman: :smt035 Повече емоции има като е подпийнал рибаря.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Ето го първиат бе мама му стара :P може да и малък ама си е мой
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”