Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем-записвачка
Модератор: dantho.mihov
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Проблем-записвачка
Здравейте. Имам един проблем. Имам една записвачка. Слагам диска, върти се обаче ми излиза, че дискът е празен. Къде може да е проблема? Днес си купих списание Риби и такъми, със чисто нов диск и пак ми показва, че дискът е празен. Благодаря предварително
Наслука

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Проблем-записвачка
Ами тези дискове имат защита затова е така
Не е провблема в записвачката ти

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Каква е тази защита, записвачката ми да не ги четеDrAkoN написа:Ами тези дискове имат защита затова е такаНе е провблема в записвачката ти

- Моряка
- кандидат преподавател
Записвачка СД-ДвД? Диска е СД-ДВД?....Сложи си една програмка Еverest (и занапред ще ти трябва) да видиш какво поддържа записвачката

А сега де? 

-
- вече хвърля и на тежко
И аз имах същия проблем колега и накрая стана с нова....

Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
DrAkoN написа:Ами тези дискове имат защита затова е такаНе е провблема в записвачката ти

Има разлика между ОРИГИНАЛ и ЗАЩИТЕН те зи от списанието са оригинални а тези които пренасяш на тях важни данни не се записват с прости програми като неро и темподобни те си имат специална програма както за записване така и за прочитане !!!

А мисля,че колегата има малак хардуерен проблем наречен "кондензирала" леща проблема е такъв оставил си го на студено после си го вклиучил при температурата която развива самото дъно харддиск и темподобни джуджафки температурата се покачва примерно от 0 С до 40 - 45 С при което се получва конденз по лещи лазери кабели почти незабележим е след което полепва много фин прашез по конденза и се получава мнго тънак слой "тапа" и от там ти идва проблема занеси го да ти го почистят а пък може и да е някой драйвер ....

Без риболов няма любов !
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Записвачката ми чете и ДВД
Същият диск от списанието 2-та филма за пролетни кефали в студени води и трофейни пъстърви на платен водоем ги отвори с Power DVD .Провери ,никакъв ли диск не можеш да отвориш или само този.
Мдаааа, преди месец имах същия проблем, не разчиташе абсолютно никакъв диск. Вече съм с нова 

Последно промяна от rumci на Нед Фев 22, 2009 10:25 pm, променено общо 1 път.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега пуснах едно СД е чете го. Иначе пише, че чете и ДВД, ама сега пробвах 5 ДВД-та и не прочете нито едно

При мен DVD-с-мата ми е така - чете само CD-та, а DVD и каквито и да било RW-та не ще! Оправя се след внимателно почистване на окото, ако не стане, сменяй я - 40 лв. 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"