Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: национална среща 5
Не зависи от мястото, зависи от датата, а в случая датата предопределя мястото.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Що си мисля че валенето изобщо не зависи от мястото...

Най-добре е да има първо анкета колко пъти годишно да има НС.

За да е грандиозно събитие, трябва да е веднъж...и тогава вече ще се подхожда по-внимателно към дата и място.
Също така евентуално да се прогласува и предложението за областите.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Абе аз ви казах една приказка преди НС3 да си изберем дата и язовир/три на брой/и да си ги следваме ама не ви чуй главата,сега блъскайте са

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Неделчо е прав..... има ли смисал 3 месеца преди всяка среща да се почват, кой каде искал и кой каде не искал, и каде щяло да вали , пък кадя нямало да вали
Дайте да се направят 3 дати и да се изберат язовирите и да се знае че на тая дата сме на тоя язовир

Дайте да се направят 3 дати и да се изберат язовирите и да се знае че на тая дата сме на тоя язовир
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Кире ша ти туря БАНН върху тая темаGODzillata написа:
Не зависи от мястото, зависи от датата, а в случая датата предопределя мястото.![]()
Най-добре е да има първо анкета колко пъти годишно да има НС.![]()
За да е грандиозно събитие, трябва да е веднъж...и тогава вече ще се подхожда по-внимателно към дата и място.
Също така евентуално да се прогласува и предложението за областите.

Мнението ми от 22.01,2008г.
Nedeltcho Delev написа:Мойто мнение е следното,първо вижте заглавието на темата-СРЕЩА.
От там на сетне трябва да се мисли като за такава,съдейки по двете срещи които се състояха до сега.Първата беше с около 20 човека съчетана със запознанство,риболов и разпивка/по стечение на обстоятелствата и аз бях там,ама малко в страни/наистина тогава имаше и добър улов,на втората дойдоха над 30 човека,съчетана с много ядене,пиене и по малко риболов.Имайки впредвид тези две обстоятелства и третото което е още по-важно а то е,че на третата среща ще има над 50 желаещи които със сигорност ще дойдат.Така,че не трябва да се взима 100% подвнимание-риболова.Това е среща на национално равнище не да си мерим силите кой колко ще хване а е да се съберем и опознаем,навярно ще има и хора които ще хващат но ще има и много които ще дойдат без въдици,както беше и на втората среща.Така че нека се избере водоем,който да побира повече хора,да има условия за палатки и чардаци,да сме близко до населено място и питейна вода,а що се отнася до рибата ако е късмет тя ще се хванеЗа тези условия най ми харесва Йовковци после Жрепчево,за Дунава наистена е привлекателно мнението но е доста далече от всички и надали всички ще дойдат ако е за два дена.Ако е на Дунав помислете добре-там трябва да е поне четири дена,та като дава човек пари за бензин да не е само гъз път да види
Давам си мнението за Йовковци![]()
Но където и да е аз ще съм там,на барбекюто![]()
![]()
- gorkata_petrov
- разбира нещата
На мен предложението на Киро-Годзилата ми харесва.
България не е толкова голяма.Не е лошо да я опознаем.

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- Skorpi
- сериозен играч
Пак са почна, за ко не ми се дава мнение 100човека 100мнения Въпреки че Дунав звучи саблазнително 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дайте да решим датата пък тогава да мислим за място.
Преди всяка среща се пишет глупости и след това отшумяват

Преди всяка среща се пишет глупости и след това отшумяват

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,мислете реално!
В началото на май реките не са място за срещи!За Дунав да не говорим!
Всеки дърпа чергата към себе си-разбираемо е!Дали ще ида на Искър,Езерово,в Добрич или Бургас ми е все едно!Искам обаче да се комбинира/както е било до сега/ риболов с маса!Само маса става и на планина!
В началото на май реките не са място за срещи!За Дунав да не говорим!
Всеки дърпа чергата към себе си-разбираемо е!Дали ще ида на Искър,Езерово,в Добрич или Бургас ми е все едно!Искам обаче да се комбинира/както е било до сега/ риболов с маса!Само маса става и на планина!
- GODzillata
Ето на планина и до рекаsapuna написа:Само маса става и на планина!

@ lovo-бай СТОЯН, винаги съм оценявал свежият ти хумор и ирония!

Най-добре ще да е купон нон-стоп, ама виж, че има хора, на които и една НС им иде множко откъм път и разходи, нищо, че "кеф цена няма".

@МитеВ, бан или банан викаш?

Глас народен - глас Божи! Нека всичко се реши с гласуване, а?

Анкета 1 - брой НС на година;
Анкета 2 - НС по области /и в зависимост от резултата от тази анкета, евентуално да последват другите две/;
Анкета 3 - дата/дати;
Анкета 4 - място.
Чрез анкетите ще се види мнението на много по-голям брой хора, които засега само четат тук, но не взимат отношение, изчаквайки да видят накъде ще наклонят везните.
@Ивак, ще се ангажираш ли с тези анкети?

Желая на всички ви лека и доходоносна седмица!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
1-6май за мен са датите 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Годзила имам чувствато,че ще се събираме за първи пътGODzillata написа:[
Глас народен - глас Божи! Нека всичко се реши с гласуване, а?![]()
Анкета 1 - брой НС на година;
Анкета 2 - НС по области /и в зависимост от резултата от тази анкета, евентуално да последват другите две/;
Анкета 3 - дата/дати;
Анкета 4 - място.
:

То си е ясно като бял ден,има пролентолятна среща и есенна

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
То се е видяло, Езерово 1-6 Май, ама аз ще си гласувам за други дати
Иваче, пусни една кратка анкета за дати, пък като са вече официално избрани 1-6, пусни и една формална за място

Иваче, пусни една кратка анкета за дати, пък като са вече официално избрани 1-6, пусни и една формална за място

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
Мда...и един мармот завиваше шоколад в парченце станиол!!!Nedeltcho Delev написа:То си е ясно като бял ден,има пролентолятна среща и есеннаили който не може да разбере две национални срещи през годината...
НС-5 няма да събере повече хора от НС-3.
Over & out.

-
- научил се да хвърля
Айде и от мен едно мнение.По принцип ако си расъл край дунава не може тази река да не те тегли.Има хора, които не са ходили никога там, за тях би било невероятно преживяване, но има едно голямо НО.Удобните дати , които се предлагат са през забраната, а на реката за два дни е смешно да се ходи на сериозен риболов(за банкет става).Нивото на Дунав в момента е много високо, а през април и май водата се вдига още и местата, които си знаеме са залети и кофти за лагер и риболов.Иначе и край Силистра има удобни места.Една среща есента направо е чудо.
Който се смее последен, ............... последен се смее.