Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хвани и пусни
Модератор: dantho.mihov
Хвани и пусни
Удоволствието от риболова е,когато пуснеш рибата обратно.Хвани и пусни.
http://vbox7.com/play:27d6daec
http://vbox7.com/play:27d6daec
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Хвани и пусни
ако можеше да пусне и малката рибка щеше деа е чудесно. 

Браво! Само така ще допринесем за увеличаване на рибните популации у нас-като защитници на рибата, а не като консуматори.
прав сиvalentin_l_ivanov написа:Браво! Само така ще допринесем за увеличаване на рибните популации у нас-като защитници на рибата, а не като консуматори.

наслука 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Ееееех,де да можеше и при ловджиите да е така.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- Димича
- ще става разбирач
Ами,освен да вземат да минат на ХАЛОСНИ...djokoriboloveca написа:Ееееех,де да можеше и при ловджиите да е така.

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- и господ не е толокова добър
Тука защо няма скандали още

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Намаляха скандалджиитеsnegk написа:Тука защо няма скандали още![]()
![]()
![]()

- Димича
- ще става разбирач
За фитилджийство-баннsnegk написа:Тука защо няма скандали още![]()
![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Бан-бам това е полужението,пича си пусна щуката

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Димича
- ще става разбирач
Ам тя беше още сукалче,и що спря камерата,че не цъкна живарника-snegk написа:пича си пусна щуката
![]()
![]()

Важен е рилииза ,независимо под ,каква форма е той.Били някой задържал за консумация едра женска щука пълна с хайвер или някоя сто грамова писалка или ,каквато и да е друга риба с,която нито ще се нахраниш нито пък е нужно да я убиваш и да се похвалиш за улова . На съвестта ми тежат не малко количество риби,за които в последствие съм съжалявал за съдбата им и участта,която съм им отредил.Просто са загинали безмислено....
От известно време мисленето по отношение на съдбата на рибите ,които хващам ми се промени .Изцяло в тяхна полза.Истината е да излъжеш рибата да я победиш,да я хванеш и след това да я пуснеш.Предполага се,че следващият път ще е по трудно ,но това е играта.Рибите си имат достатъчно врагове ,цивилизация, ВЕЦ-е ,хищници ,птици,химия, природа, и най големият им враг-човека.Така ,че аз не искам да съм част от негативните фактори за оцеляването на любимото ми хоби-риболовът!Рано или късно ще дойде ден ,когато риба ще има само на платени и частни водоеми,за съжаление и за това ще сме си виновни ние общо ,като едно цяло-риболовците -човеци.....
След това и там няма да има.....и тогава кво
Колкото по рано се осъзнаем по отношение на чистотата на водоемите и природата и по отношение на живота на рибите толкова по дълго ще практикуваме любимото си хоби и страст-РИБОЛОВЪТ.
Поздравявам и се прекланям пред всички риболовци "хвани и пусни"

От известно време мисленето по отношение на съдбата на рибите ,които хващам ми се промени .Изцяло в тяхна полза.Истината е да излъжеш рибата да я победиш,да я хванеш и след това да я пуснеш.Предполага се,че следващият път ще е по трудно ,но това е играта.Рибите си имат достатъчно врагове ,цивилизация, ВЕЦ-е ,хищници ,птици,химия, природа, и най големият им враг-човека.Така ,че аз не искам да съм част от негативните фактори за оцеляването на любимото ми хоби-риболовът!Рано или късно ще дойде ден ,когато риба ще има само на платени и частни водоеми,за съжаление и за това ще сме си виновни ние общо ,като едно цяло-риболовците -човеци.....

След това и там няма да има.....и тогава кво

Колкото по рано се осъзнаем по отношение на чистотата на водоемите и природата и по отношение на живота на рибите толкова по дълго ще практикуваме любимото си хоби и страст-РИБОЛОВЪТ.
Поздравявам и се прекланям пред всички риболовци "хвани и пусни"