руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от DAVIDKOV »

LordAleks написа:Момчета Вие винаги ли пиете ? :P
Без пиене нестава :),особенно ако искаш да ловиш немецки осетри трябва да пиеш ликиор иначе калве от дъжд на вятър.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Изображение
Последно промяна от LordAleks на Пон Фев 23, 2009 11:04 am, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

DAVIDKOV написа:
LordAleks написа:Момчета Вие винаги ли пиете ? :P
Без пиене нестава :),особенно ако искаш да ловиш немецки осетри трябва да пиеш ликиор иначе калве от дъжд на вятър.
Моля те дай малко инфо за немецкият осетр !
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

LordAleks написа:Значе да знаете, че когато на дъното се хване малка рибка и тюлен я лапне НЕ ДАВА ОПИТ
Изображение
Батка тия точки не са на тюлена които са отдоло,точките на рибата излизат след като снимката я прибереш тия са на последната която си уловил и си направил снимка на тюлена погледни добре другия път аз съм хванал над 20 тюлена по тоя начин и всички дават нормалните точки :drinkers:
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

LordAleks написа:Значе да знаете, че когато на дъното се хване малка рибка и тюлен я лапне НЕ ДАВА ОПИТ
Изображение

Напълно невъзможно!!! Нали ти казвам човече.Първия си тюлен го нванах като удари малка рибка най-вероятно остронос или кутума на Змеинная скала и при дърпането я налапа тюлена.Даде около 20 000 точки опит.Това твоето е нереално.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Явно нещо се е бъгнало при мене
Изображение
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

Тея тюлени кълват от дъжд на вятър ... на живец на плувка 1см. както казахте един не ми е клъвнал , само на хваната рибка на червей ..........и то на 30 хванати риби един е тюлен :cry: :cry:
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Изстрих играта - направих я на ново и всичко се оправи
Изображение Изображение
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

хора как да си направя въдицата за блесна и с каква въдица трябва да съм?
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

killerl00p написа:хора как да си направя въдицата за блесна и с каква въдица трябва да съм?
Със спининг (за дъно) като сглобяваш въдицата не слагаш кука ами направо блесната
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

Изображение

Ето и от мен един тюлен :)
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

Нещо не се отваря снимката ... ето ви линк :)

http://tinypic.com/view.php?pic=14d0k2f&s=5
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

За новите тук-Добре разбрахме че хващате тюлени ама стига с тия снимки бе.Пишете че сте хванали нещо друго.Въздържайте се от ненужни постове.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

някой ше може ли да ми каже на Финкскии залив какви риби се ловят и кои са най-добре платени и дават най - много точки опит???
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

foest,e какво лошо има,нека си пишат хората,твоето лично пространство не е засегнато. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”