ИСТОРИЯТА ЗА ЯЗОВИРА АНТОН ИВАНОВ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Да не забравяме, че по Дунав толстолоб се лови на дъно на хранилката, както и на плувка на троха или на бял. За язовир пък да не говорим как се скубат толстолоби на инхалиране. Много захранка, а на кукичката стръвта не е от значение.
От Въча по-хубав няма.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

аз практикувам риболов но толстолоб на плувка с пружинка !!!! и мога да ви уверя че е много резултатен. рекорда ми е 45килограмов звяр, който замалко да потопи лодката. но такива животни са единични случаи, обикновенно кълват екземпляри около 5 - 8 кг. има язовири (обикновенно изоставени от арендаторите)където местните по този начин пълнят чували с риба. съжалявам че нямам снимки на този вид риболов, но този сезон ще направя всичко възможно да документирам такъв излет
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Кърцата написа: съжалявам че нямам снимки на този вид риболов, но този сезон ще направя всичко възможно да документирам такъв излет
:smt023
Zodiak
новобранец
новобранец

Мнение от Zodiak »

A kефала как е на този язовир?Сигурно парчета по 5-6 кила са нещо обикновенно? :lol:
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Zodiak написа:A kефала как е на този язовир?Сигурно парчета по 5-6 кила са нещо обикновенно? :lol:
бъзикаш се значи? простено е на незнаещите

едно време наистина са били нещо обикновенно преди да ги изловят чрез промишлен риволов ако незнаеш

износ за Гърция е имало братле

сега има единични бройки ....виждал съм

долу на малкия Кричимския по може да се хване някой
я чувствась себя очен хорошо
Zodiak
новобранец
новобранец

Мнение от Zodiak »

Не ,не се базикам и наистина не познавам язовира.Просто ми направи впечатление,че не се говори за кефал.Навсякаде ли го има или само на определени места? Сподели ако си го ловил-на какво-муха,блесна?Има ли екземпляри над 1,5кг?
Поздрави!
:)
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

на муха от лодка :roll:

излиза както на блесна така и на перо не съм ловил там спечялно кефал но за толкова много излети покрай другата риба сме хващали по някой добър кефал
я чувствась себя очен хорошо
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Zodiak написа:A kефала как е на този язовир?Сигурно парчета по 5-6 кила са нещо обикновенно? :lol:
Абе, мани- то тука има толстолоби по 200 кила, та тия кефали сигурно имат чувство за малоценност! :D :D :D Обещавам да ида там с GAZ- ката и двама "братчеди" за товарачи, че мисля да хвана нещо по- голямо от мен! :lol: :lol: :lol:
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Не се бъзикайте за язовира. Петър Власев точно ви каза за кефалите. Идват си хора специално за него да го търсят на муха. Един води лодката а другият бачка с шнура. И като излязат с по 1-2 броя всеки по 2 кила :shock: забравяш си името.
От Въча по-хубав няма.
Zodiak
новобранец
новобранец

Мнение от Zodiak »

kalinux написа:Не се бъзикайте за язовира. Петър Власев точно ви каза за кефалите. Идват си хора специално за него да го търсят на муха. Един води лодката а другият бачка с шнура. И като излязат с по 1-2 броя всеки по 2 кила :shock: забравяш си името.
Само за един два защо да мокриш лодката.. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”