Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

щуки, хайвер и зъби
Модератор: sapuna
- Диканаров
- кандидат преподавател
щуки, хайвер и зъби
Колеги, имате ли впечатление дали щуката в софийско си хвърли хайвера и смени зъбите?
Аз до сега , тази година нямам удар! Нямам и инфо от колегите с които съм бил на езерата! И те са като мен! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: щуки, хайвер и зъби
Според мен от наблюдения през годините,още не го е хвърлила.Но ,е готов хайвера/скоро един колега показва щука с готов хайвер/и към края на месеца ще почне да хвърля.Дълбоки са езерата,студено беше и
времето,а със зъбите така и не съм забелязал кога ги сменя,може би не съм уцелил.
п.п.Дали свързаха новия път на Чепинци,откъм дигата с околовръсното,да може да се влиза и при лошо време.Поздрави.
времето,а със зъбите така и не съм забелязал кога ги сменя,може би не съм уцелил.
п.п.Дали свързаха новия път на Чепинци,откъм дигата с околовръсното,да може да се влиза и при лошо време.Поздрави.
Всичко може,но не всеки го можe.

http://www.iantra.com/index.php?option= ... &Itemid=44
още е хладно май.не би трябвало да си е хвърлила хайвера.тук пише,смяната на зъби е целогодишно.
аз декември хванах щука със сменени зъби
още е хладно май.не би трябвало да си е хвърлила хайвера.тук пише,смяната на зъби е целогодишно.

- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Заби мета целогодишно!
Още малко време и трябва поне до средата на март!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
По това време на годината не си струва да се ходи за щука.Живо хабило на десетки,може би,нови зъбати гадинки! По-добре е да се изчака края на март и тогава -бой!
- rosboz
- ще става разбирач
Marco Polo написа:И Павката го написа няколко пъти - оставете за малко добичетата намира, та да има и някакъв шанс за ново поколение...
Павел Иванов написа:То и да хванете нещо сега в повечето случаи ще е хайверна женска или в най-добрият такъв , мъжки тръгнал да създава потомство . Моят съвет е :
Оставете щуката на мира поне още месец !!!
Да да я оставим намира щуката до края на март
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А бе то и да имаш голям мерак тя сега щуката е доста апатична дори към живите рибки за стъв
Шанса да се улови щука при хвърлянето на хайвера и е много малък

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Преди снега в старите корита на Янтра биеше из камъша,явно хвърля хайвера.Март, средата на месеца според мен.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

имам информация за извадена щука към 8 кг. на софийска баластиера миналия месец.Но да ги оставим сега, за да имаме какво да ловим утре
-
- разбира нещата
февруари,март,че и до средата на април(ако е студена годината)никви щуки!тва са ми най-скучните месеци в годината.с развалени и чупени зъби съм хващал предимно януари,ама след това не съм и ловил
,а такива с хайвер декември и предимно януари.носят си го(месеци) докът сметнат ,че е време..

-
- сериозен играч
Писал съм по друг повод,тъй,че ще ме извините! От началото до края на забраната хващам толкова щуки,колкото за цялата следваща година не успявам! 10-15 дни след хвърлянето на хайвера зъбатите направо озверяват! Сега си поразгледах дневника-на 19 април 2007г. съм имал 27/двадесет и седем/ удара за един ден.А на 24март същата година-само това 

Не си ли хващал и такива с хайвер в тях ? 27 -надявам се,че си си запазил една и 26 си пуснал......grandal_331 написа:Писал съм по друг повод,тъй,че ще ме извините! От началото до края на забраната хващам толкова щуки,колкото за цялата следваща година не успявам! 10-15 дни след хвърлянето на хайвера зъбатите направо озверяват! Сега си поразгледах дневника-на 19 април 2007г. съм имал 27/двадесет и седем/ удара за един ден.А на 24март същата година-само това
-
- сериозен играч
С хайвер нямаше,а тогава ,според тефтеря,съм реализирал 14 удара и 14 рилийза! Рибки малко над нормата,особенно след мръстенето,са си само рагу и зъби