Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Дунав няма риба или не ме бива?!
На Дунав няма риба или не ме бива?!

Пробвах на какво ли не! Попово Прасе, Пиявица, Земен и Торен и бял червей дори на черен дроб за Сом:-( На Блесна 20 модела и пак НЕ!
Моля, пишете и ми споделете дали имате успех вие на ДУНАВ???
Дунав
В интерес на истината попчетата ядът хайвера на др.риба, това е една от причините за обезрибяването на Дунав, за другите причини май всички ще се сетите:
-БОМБИ ( не си мислете че се е приключило с тях )
-МРЕЖИ ( всеки втори които излиза по Дунав е мрежар )
-ТОК ( това е новия бич по реката-трепе риба без люспи-сом,моруна)
На улова на маломерна риба никой не обръща и капка внимание, а би трябвало.Не мога да разбера някой "колеги"как могат да прибират сомчета и шаранчета по сто грама.
Пък после се чудите защо не кълве.Сами можете да си представите колко са сериозни нещата щом река като Дунав е докарана до това дередже.....
Поздрави от мен
Иво-ломски
-БОМБИ ( не си мислете че се е приключило с тях )
-МРЕЖИ ( всеки втори които излиза по Дунав е мрежар )
-ТОК ( това е новия бич по реката-трепе риба без люспи-сом,моруна)
На улова на маломерна риба никой не обръща и капка внимание, а би трябвало.Не мога да разбера някой "колеги"как могат да прибират сомчета и шаранчета по сто грама.
Пък после се чудите защо не кълве.Сами можете да си представите колко са сериозни нещата щом река като Дунав е докарана до това дередже.....
Поздрави от мен
Иво-ломски
Постоянство трябва. По Дунава един ден с друг не си приличат. Следи нивото и посоката на вятъра. Ние не сме спирали цяло лято - последните седмици също. Променлив е успеха - но от 2-3 души нямаме празно - все някоя мряна или бяла риба идва. Последните 2 седмици тръгна по-едър сом - на попово прасе. Ако е шумно мястото където ходите - има лодки.дърворезачи или друго - не си губете времето денем - по такива места рибата се учи да яде нощем.