На Дунав няма риба или не ме бива?!

Модератори: bobopeli, sapuna

ROGER (Ivo)

Мнение от ROGER (Ivo) »

:D На Дунав няма риба или не ме бива?! Много странно но вече в продължение на 1 месец ходим всяка събота и неделя на Дунав- Оряхово, Байкал и Остров и НЕ И НЕ!!! Незнам на какво се дължи! Само Попчета и попчета! Май реката е доста мръсна и отровена:-(
Пробвах на какво ли не! Попово Прасе, Пиявица, Земен и Торен и бял червей дори на черен дроб за Сом:-( На Блесна 20 модела и пак НЕ!
Моля, пишете и ми споделете дали имате успех вие на ДУНАВ???
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Ne 4e nqma ili ne te biva ami ne kalve :) Na dunava da nqma riba e vse edno na moreto da nqma voda :D
Гост

Мнение от Гост »

Не,че не те бива приятел.Сега се прибирам от ДунаваОт Никопол,до Свищов никой не лови.Поне за сега се отказвам да бия път до Дунава.НА СЛУКА!!!
Иво от Лом

Дунав

Мнение от Иво от Лом »

В интерес на истината попчетата ядът хайвера на др.риба, това е една от причините за обезрибяването на Дунав, за другите причини май всички ще се сетите:
-БОМБИ ( не си мислете че се е приключило с тях )
-МРЕЖИ ( всеки втори които излиза по Дунав е мрежар )
-ТОК ( това е новия бич по реката-трепе риба без люспи-сом,моруна)
На улова на маломерна риба никой не обръща и капка внимание, а би трябвало.Не мога да разбера някой "колеги"как могат да прибират сомчета и шаранчета по сто грама.

Пък после се чудите защо не кълве.Сами можете да си представите колко са сериозни нещата щом река като Дунав е докарана до това дередже.....

Поздрави от мен
Иво-ломски
Гост

Мнение от Гост »

Постоянство трябва. По Дунава един ден с друг не си приличат. Следи нивото и посоката на вятъра. Ние не сме спирали цяло лято - последните седмици също. Променлив е успеха - но от 2-3 души нямаме празно - все някоя мряна или бяла риба идва. Последните 2 седмици тръгна по-едър сом - на попово прасе. Ако е шумно мястото където ходите - има лодки.дърворезачи или друго - не си губете времето денем - по такива места рибата се учи да яде нощем.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”