Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Стример за щука
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- smok.1971
- научил се да хвърля
Стример за щука
Здравийте колеги. Някой може ли да помогне с инфо, от къде да си купя или как да си направя стример за щука. От Стара Загора съм и по нашите магазини като чуят какво търся ме гледат като извънземен.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пробвай ТУК 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Стример за щука
стримери за штука мога да ти покажа много само кайи как да ти испрата снимките , или каде да ги кача.
- Живко Василев
- разбира нещата
Здравейте колеги.Да не отварям нова тема бих искал да ви попитам за ето това чудо.

Стимер за щука.Голямо е колкото мишка,мисля че е направено от заешка кожа.Марката му е SPRO.Мисля че трябва да имитира мишка или нещо подобно във водата.На следващата снимка се вижда как висват две краичета когато е потопен във водата.

Та въпроса ми е как да го водя правилно.Предполагам че на леки придръпвания,но всъщност ще разбера в Неделя когато го намокря.Ако някои е използвал подобен стимер за щука нека се изкаже,ще го черпа една бира като се засечеме някъде

Стимер за щука.Голямо е колкото мишка,мисля че е направено от заешка кожа.Марката му е SPRO.Мисля че трябва да имитира мишка или нещо подобно във водата.На следващата снимка се вижда как висват две краичета когато е потопен във водата.

Та въпроса ми е как да го водя правилно.Предполагам че на леки придръпвания,но всъщност ще разбера в Неделя когато го намокря.Ако някои е използвал подобен стимер за щука нека се изкаже,ще го черпа една бира като се засечеме някъде

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- новобранец
- Обратна връзка:
е колега сварши ли работа стримера , имаше ли резултат.
- Живко Василев
- разбира нещата
За съжаление не свърши, но така беше и с другите примамки.Мислех че ще имам проблем с замятането, но като се намокри става перфектно и лети като куршум, въдицата с която мятах е с акция 20-60 2.70 влакно 11.4 кг и го замятах на 30-на и нагоре метра, според мен е перфектно за обрасли водоеми да се замята в дупките.asen_mc написа:е колега сварши ли работа стримера....
p.s.
Колега изпрати снимки на тази поща ..... или на .... да ги кача тука, да развием малко темата.asen_mc написа: как да ти испрата снимките , или каде да ги кача.

Последно промяна от Живко Василев на Вто Апр 21, 2009 12:14 pm, променено общо 1 път.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
в момента се опитвам да разработа един сайт за мухарския риболов , все оште сам само в началото и милионо нешта куцат
сайта е carpexfishing.hit.bg , ако помогне на някого хубаво ако не както и да е .
А на колегата днес ште се опитам да му прата снимките.
сайта е carpexfishing.hit.bg , ако помогне на някого хубаво ако не както и да е .
А на колегата днес ште се опитам да му прата снимките.
- Живко Василев
- разбира нещата
Колегата ми изпрати снимки и ги качвам в темата

На мен най ми допаднаха тези модели

Благодаря на колегата за материалите

На мен най ми допаднаха тези модели

Благодаря на колегата за материалите

-
- новобранец
- Обратна връзка:
мерси за помошта , че аз май бая щтях да си поиграя с това
- valeri
- разбира нещата
За мухарка ясно как да ловим.А на спининг бихте ли ми казали/показали монтажи или с булдо ще да е начина .Бладодаря ви предварително...
Здравейте колеги. Видях темата, че не е раздвижвана отдавна. А е интересна. Та реших малко да напомня за мухарският риболов, а ако мога да бъда и полезен - още по-добре
. Изработвам си сам мухи и нимфи от 3 години, но със стримерите се занимавам от скоро. А те нали са по-големите събратя на малките мушковци, та реших да започна да се самоусъвършенствам и в тази посока. Ето няколко моделчета от мен, като предварително искам да уточня: първите снимки от 1 до 6 са на леки стримери, а снимки от 7 до 9 са на стримери с утежнение, т.е. могат да се използват със спинингов арсенал.
Та ето и снимките:
Леки стримери.
Снимка 1:

Снимка 2:

Снимка 3:

Снимка 4:

Снимка 5:

Снимка 6:

Утежнени стримери.
Снимка 7:

Снимка 8:

Снимка 9:

Стримерът от снимка 3 (мишокът) ми е любимец. Ще се радвам да споделите и вие нещо от вашият арсенал. Наслука на всички.

Та ето и снимките:
Леки стримери.
Снимка 1:
Снимка 2:
Снимка 3:
Снимка 4:
Снимка 5:
Снимка 6:
Утежнени стримери.
Снимка 7:
Снимка 8:
Снимка 9:
Стримерът от снимка 3 (мишокът) ми е любимец. Ще се радвам да споделите и вие нещо от вашият арсенал. Наслука на всички.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.