Изложението в Пловдив

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
rytmiks
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Изложението в Пловдив

Мнение от rytmiks »

Никога не сам ходил на това изложение на 1,2 април в Пловдив ,заслужава ли си да се види ? Има ли промоции, може ли да се вземе несто добро по тънко?
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Изложението в Пловдив

Мнение от tetko »

rytmiks написа:Никога не сам ходил на това изложение на 1,2 април в Пловдив ,заслужава ли си да се види ? Има ли промоции, може ли да се вземе несто добро по тънко?

Изложението е от 29.03 - 2.04 ; http://www.fair.bg/bg/events/PLR2006.htm

Има много неща на е дно място и можеш да сравняваш.Цените не бих казал че са по ниски.

Наслука.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Колега,ако отидеш те съветвам само да гледаш,защото всичката стока е на двойни и троини цени от тази в магазините.По тази причина се отказах да ходя на това изложение.Поздрави!
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

asenfisherman написа:Колега,ако отидеш те съветвам само да гледаш,защото всичката стока е на двойни и троини цени от тази в магазините.По тази причина се отказах да ходя на това изложение.Поздрави!
Чак пък двойни и тройни :shock: :shock: :shock:
Може да не продават като на разпродажба,но си заслужава да се разгледа!
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Краси,взех си очила на АБУ за 95лв.като продавача ми направи 20% панаирна отстъпка,същите в магазина им в София струваха 55лв,влакно Файър лаин,за60лв. знаеш колко струва,воблери и т.н.,каквото и да съм взел в последствие установявам че съм се минал здраво.
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Миналата година писахме същото: Гледайте и не купувайте! На изложението излизат или вносители, които търсят търговци и не ги интересуват продажбите, или тъпи търгаши, които искат да те изработят!
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

За Бога братя не купувайте а само си маркирайте какво Ви хареса за да си го купете от магазините :wink:
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

zograf написа:За Бога братя не купувайте а само си маркирайте какво Ви хареса за да си го купете от магазините :wink:
Братко Zograf....къде се изгуби толкова време?Май не съм чел твой пост от месеци!
saksi
фен клуб-скобар

Пловдив

Мнение от saksi »

Аз съм производител на други неща и от опит знам ,че цените на такива изложения се дигат много ,заради високите наеми . Пример:НДК-6дни ,3квадрата-600лв.
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

zograf написа:За Бога братя не купувайте а само си маркирайте какво Ви хареса за да си го купете от магазините :wink:
Та това е Изложение, а не разпродажба!- разбира се, че трябва да си ги копуваме от магазините, с които имат договори фирмите вносителки! На Опера не се ходи да се научи "O sole mio!", а да се набие малко култура в главата! Отидете- ЗАСЛУЖАВА СИ! :lol: :lol: :lol:
saksi
фен клуб-скобар

Пловдив

Мнение от saksi »

Аз съм производител на други неща и от опит знам ,че цените на такива изложения се дигат много ,заради високите наеми . Пример:НДК-6дни ,3квадрата-600лв.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Здравеите колеги,имам една молба кьм вас.И тя е ако някой ходи на Пловдивският панаир и му е вьзможно да погледне цените на :arrow: Директен,7-ца - TICA моделите Adventure i Winner.Благодаря предварително 8)
mitak_91
новобранец
новобранец

Мнение от mitak_91 »

Ами като за гледане ставаше но цените бяха мног мада ф**ка.Забързо отидох и повече ме привлякоха глиганите и лисиците.

Иначе състезнаието беше добро за мен утре пак съм там за шаранчетга от 500г до 2.500г ;).А и да се похваля днес хванах първата риба и спечелих наградата. :P :P :P Добро начало на сезона.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”