Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Наказание за IDA
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Наказание за IDA
Далеко съм и нямам път натам,за това няма да гласувам "за".Но не мога да лишавам другите,пък като гледам и бачо Илия няма нищо против,за това съм "въздържал се" /по принуда/.
Колеги, всички вие, които гласувате с "ДА", може да бъдете следващите наказани!! Дори да е на "ужким". Работата не в ракията...Тогава да ви "видя" колко струвате. А повод за това ВИНАГИ МОЖЕ да се намери...Знаете ли коя е била любимата поговорка на председателя на съда, който нарочил Левски за непокорен и в крайна сметка го осъдили на смърт? "Наведената глава-сабя не я сече!" Ако ще се събираме някъде да пиеме, давайте реални предложения-добре ще е някъде по- в центъра на България да е. Но след първите"Наздраве!", и не след дълго, не знам какво ще стане???
- krokibg
- учете се от него
Приемаме самонаказали се приятелю,приемаме,само дето ти си първия самонаказал сеДиканаров написа:А може ли по желание наказан? За анасонлийката- гъбено и вълчо мезе!![]()
![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ААаааа и аз съм За щом е толкова сурово наказанието нека да бъде наказан .аз пък ще почерпа с една Ямболска ама дано остане от домашната че много арна стана да не се излагаме с купешката. 

Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- krokibg
- учете се от него
valentin_l_ivanov написа:Колеги, всички вие, които гласувате с "ДА", може да бъдете следващите наказани!! Дори да е на "ужким". Работата не в ракията...Тогава да ви "видя" колко струвате. А повод за това ВИНАГИ МОЖЕ да се намери...Знаете ли коя е била любимата поговорка на председателя на съда, който нарочил Левски за непокорен и в крайна сметка го осъдили на смърт? "Наведената глава-сабя не я сече!" Ако ще се събираме някъде да пиеме, давайте реални предложения-добре ще е някъде по- в центъра на България да е. Но след първите"Наздраве!", и не след дълго, не знам какво ще стане???

Вальо,кво общо има Левски с "ужким"наказанието

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:![]()
![]()
![]()
![]()
...." Ами,ние вече доста пъти сме си казвали наздраве,ама нищо не е станало,освен че някой хора се напиват преди другите![]()
![]()
![]()

Аааа Любо псюлютно НЕ си праф,след няколко такива збирки почнах да са бамвам сам

Последно промяна от Nedeltcho Delev на Сря Фев 25, 2009 6:39 pm, променено общо 1 път.
ама ква арна ракия има бачо.аз само от него си купувам.за това и аз съм за наказанието. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Бизнес значиshekira написа:ама ква арна ракия има бачо.аз само от него си купувам.за това и аз съм за наказанието.

Последно промяна от joroNH на Сря Фев 25, 2009 6:41 pm, променено общо 1 път.
Никога на колене пред когото и да е.
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Бачо Илия,този път да не се измъкнеш.Твърдо да присъстваш на срещата ,че да не дойдем ние до Карлово да си вземем полагаемото.

TICA FAN