Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Мнение от val »

Вече започвам да се замислям. Колко на седмица ще мога да отделя за моето хоби. До сега не се и замислях, 100-200 или нагоре нямаше значение, но сега се замислям. Защо ли? Нали нямало криза в страната или поне се опитват да ме убедят. Споко няма да успеят да ме убедят в светлото бъдеще. Аз съм ги сметнал отдавна.
Нека ви кажа и защо пускам тази тема. Защото съм гузен , че трябва да взема или по-точно съм взел едно трудно решение т.е. трябвя да огранича доходите на хора, с които съм работил години наред без сътресения и проблеми.
В същото време мисля за риболов , а те за собсвеното си оцеляване.
Та кое според Вас е правилния подход, ако си огранича ходенията мога да изхранвам едно семейство или да им тегля една и да карам както и до сега, а те те да му мислят?
Нещо не ми се ръзват нещата и в този ред на мисли пак се питам дали е само проблема при мен или и други колеги по хоби ги е налегнала тази мисъл?
петко стоянов

Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Мнение от петко стоянов »

Еееех Вал,нема отговор тоя въпрос :( Сам решавай.Аз няма да намалям риболова,ама кризата си е криза!Дано не съм прав,ама доста колеги като гледам ще се лишат от хобито в името на оцеляването :( ...Гадно е много ,но момента е такъв-Шибан...с главно Ш!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

само да не си ограничиш излетите на теца че няма да има от кои да се учим
тя кризата сега почва според мен ама все ще измислим нещо все пак сме българи :D :D :D :drinkers:
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Важното е да си останеш човек с главно Ч, за риболов няма да се ограничиш повервай :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Не мога да кажа, че в момента финансовата криза ми се отразява по някакъв начин, но съм имал доста тежки години през които съм преминал. По никакъв начин това не се е отразявало на ентусиазма ми и желанието да ходя за риба. Ограничавал съм се от доста неща, но риболовът е страста без която не мога да живея :). От друга страна не съм носил отговорност към хора. Изборът пред теб не е никак лесен :roll:
Последно промяна от rumci на Сря Фев 25, 2009 8:49 pm, променено общо 1 път.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

vasil hristozov написа:Много ясно , че трябва да ограничиш своите слабости, трябва да даваш пример на хората от твоята организация, бизнес.Трябва да си водач, мъж :lol: :drinkers:
:D
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Без задръжки, за теб никой не мисли! :?

Аз реших кардинално нещата - махнах 3 жени от офиса и няколко човека от цеха. :roll:
Има значение от коя страна на барикадата си...но пък и инстинкта за самосъхранение се задейства. :wink:
И понеже няма да живеем 100 години, по-добре да си ходим за риба, а другите - в бюрото по труда, колкото и цинично да звучи това.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

трябвя да огранича доходите на хора, с които съм работил години наред без сътресения и проблеми.
Това е най-важното според мен ,което си написал.Ако тези хора с които си работил до сега не са те подвели то според мен е по-добре да си запазиш добрите отношения с тях.Хора за работа винаги ще има,но не на всички можеш да разчиташ.
Избора си е твой,но от една страна става въпрос за пари похарчени за удоволствие,а от друга страна става въпрос за пари за оцеляване.Поне според мен изборът е един, макар и много труден.
Изображение Изображение
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Ами кризата си е криза , ама за риба ще се ходи ! Ако трябва ще съчетавам полезното с приятното и пак ще ходя ! То и без това пътувам из региона по работа , що да не нося и въдицата !?! С колелото ще ходя и пак ще ходя ! Заредил съм се с консумативи за сезона и това е ! Алкохолика спира ли да пие като няма алкохол - рибарлъка си е същото , само че е доживотна диагноза ! А и за мен тази криза е изкуствена и затова ще ходя за риба естествено ! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Кризата си е криза, релакса си е задължителен. :wink: В Англия някой от отборите защо мислите издържат цяла година на мачове през 3 дни :?: :roll: Защото през останалото време залагат яко на възстановяването. :wink: :lol:
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

GODzillata написа:Без задръжки, за теб никой не мисли! :?

Аз реших кардинално нещата - махнах 3 жени от офиса и няколко човека от цеха. :roll:
Има значение от коя страна на барикадата си...но пък и инстинкта за самосъхранение се задейства. :wink:
И понеже няма да живеем 100 години, по-добре да си ходим за риба, а другите - в бюрото по труда, колкото и цинично да звучи това.

ИзображениеИзображениеИзображение Макар да съм от дрругата страна на барекадата.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Аз за тази година съм предвидил следните съкращения:
Шарани и амури и тем подобни няма да ги глезя с разни Вндерендета, Сензаси и протеинови топчета,а ще кльопат кюспе и царевица от пазара.Бялата риба и щуката вече само на изкуствени примамки а не жива стръв от магазина.
Червеи ще си набавям от най близкия краварник ако е останал такъв.
От троянска сливова минавам на домашна смокинова за по евтино. :lol:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колега според мен хобито не е по-важно от исхранването на едно семейство което разчита на това,че посредством с теб ще се исхаранят пък и колкото и да е все пак малко ще се стиснеш от ходенето за риба вместо един път на седмица ще ходиш 1 път на две седмици :? а също тъка мисля,че ще е малко егоистично да отрежеш едно семейство сега в тези трудни моменти заради едно хоби :!:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вал,ако хората досега не са те предавали,нямаш право да ги предадеш и ти :idea: Ако са кекави и са правили номера,тогава е друг въпрос.Риболова си е риболов и можеш да хвърлиш въдицата и пред вас в гьола,но коректни и точни хора трудно се намира.Не прави това,което не искаш да ти се случи.Предадеш ли,рано или късно ще ти се върне и теб ще предадат.Но......решението си е твое :idea: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

GODzillata написа:Без задръжки, за теб никой не мисли! :?

тва е наи гнусното нещо което съм чел напоследък
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”