Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
петко стоянов

Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Мнение от петко стоянов »

slavi253 написа:
GODzillata написа:Без задръжки, за теб никой не мисли! :?

Аз реших кардинално нещата - махнах 3 жени от офиса и няколко човека от цеха. :roll:
Има значение от коя страна на барикадата си...но пък и инстинкта за самосъхранение се задейства. :wink:
И понеже няма да живеем 100 години, по-добре да си ходим за риба, а другите - в бюрото по труда, колкото и цинично да звучи това.

тва е наи гнусното нещо което съм чел напоследък
...Не вярвам Киро да ги е махнал за да ходи за риба!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Проблема за тях ще е много сериозен. Банките успяха да ги заробят за години напред и сега аз съм на пънгара. Когато всичко беше ОК , кръчмите бяха техни и музиката свиреше за тях. Сега нещата се промениха рязко и това бърка в моето съзнание без да съм виновен за това.
Преди години имах проблеми и за голям период риболова го оставих на заден план. Дали нещата в живота не се повтарят на определен период от време?
Аз не съм виновен , че хората не знаят цената на парите. Те също не са виновни но така по лесно се управлява.
Така е било и така ще си остане.
Та питането ми към Вас е как ще се отрази на всеки един от вас?
Последно промяна от val на Сря Фев 25, 2009 9:13 pm, променено общо 1 път.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Аз заради жената не се отказах,че заради някаква криза ли :lol: Сега сериозно надявам се че до там няма да я докараме(кризата да ми ограничи излетите),че лично аз ще го понеса много тежко :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

петко стоянов написа:...Не вярвам Киро да ги е махнал за да ходи за риба!
:smt023 Така е! Естествено, че не е заради това.
Когато тялото /фирмата/ страда, по-добре да отрежеш някой крайник /човек/, отколкото да се бастиса цялото тяло, нали?
Ако живот и здраве, след година-две, нещата се оправят, пак ще наема хора, но сега... :roll:

slavi253, гнусно е, тежко е, шибано е, но така се прави в условията на пазарна икономика, особено в частния сектор!
Иначе трябва да бия кепенците и да почна да пиша в "Как да иСкарам пари" и "Търся работа".
Ако фалираш, мислиш ли, че на работника ще му дреме за теб и че твоите деца няма какво да ядат?!

Иначе и стотинка да нямам, ей-къде ми е реката и пак ще съм за риба! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Положението наистина е сериозно поне при мен,в момента може и майтап да ви се види разчитам за риболова на приятели,напоследък съчетавам риболова с тях и то за тяхна сметка :oops: оня ден ми харесаха едни тефлонови куки които струваха 15 лв.десет бройки и не посмях да си взема,кандърдисах продавача да ги продава поотделно и когато се съгласи пак се отказах :oops: Почвам да се замислям само за еднодневни излети и то на близко по Марица,поне тук съм много улеснен,че е на много близко мога и пеша и с колело.
Страхувам се не само за риболова а и за семейството и децата,стига съм се оплаквал ша триййна още една :drinkers: бек забравя за кахърите!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Сега е по-тежко на работодателите,отколкото на работниците.
Понеже е дълго за обяснение,но когато са свикнали един със друг,раздялата е трудна,а после не се знае дали пак ще се съберат.
Абе кофти ситуация,и като се вземе впредвид,че идват избори,става мноооого кофти.Ония сега не мислят за нас,а как пак да докопат.... таковата.....властта.
Чак след това ще се види накъде почват да се клатят дърветата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Вал,ако хората досега не са те предавали,нямаш право да ги предадеш и ти :idea: Ако са кекави и са правили номера,тогава е друг въпрос.Риболова си е риболов и можеш да хвърлиш въдицата и пред вас в гьола,но коректни и точни хора трудно се намира.Не прави това,което не искаш да ти се случи.Предадеш ли,рано или късно ще ти се върне и теб ще предадат.Но......решението си е твое :idea: :drinkers:
Много точно казано. :smt023 Не знам с какъв предмет на дейност е твоята фирма,но си прави сметка при евентуално подобрение на нещата,дали ще можеш да си намериш читави хора.И какъв е проблема да си направиш риболовен излет за 50лв.Моите излизат доста по-малко и пак ми е кеф. :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Nedeltcho Delev

GODzillata написа:
Годзила много си ербап ама иначе те е страх да не та фане някъде дъж и студ,низнам ако те фане кризата как ша ревеш :idea:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Nedeltcho Delev написа:
GODzillata написа:
Годзила много си ербап ама иначе те е страх да не та фане някъде дъж и студ,низнам ако те фане кризата как ша ревеш :idea:
:smt023 :smt023 :smt023
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

На повечето места няма никаква криза .. промиха мозъците на повечето хора . В нашите сектори работата се увеличава.. колегите карат скъпи коли и джипове.. Нека един да ми каже кога е бил по-добре от сега ???
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Да не забравите че както вървят нещата от големите работодатели може да станете мижави работници ,и тогава като прочетете нещо такова няма да ви е много приятно ! Направете си тема кой е по-гнусния шеф и кой по-вече (заробени) работници е изхвърлил. :evil: :evil: :evil:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

slavi253 написа:
GODzillata написа:Без задръжки, за теб никой не мисли! :?

Аз реших кардинално нещата - махнах 3 жени от офиса и няколко човека от цеха. :roll:
Има значение от коя страна на барикадата си...но пък и инстинкта за самосъхранение се задейства. :wink:
И понеже няма да живеем 100 години, по-добре да си ходим за риба, а другите - в бюрото по труда, колкото и цинично да звучи това.

тва е наи гнусното нещо което съм чел напоследък
Не ми се иска да се конфронтирам с никой,ама наистина това мнение на бачо Кичо,па дори и да не го мисли си звучи мега гадно.
Аз лично ще огранича излетите,не заради това ,че имам подчинени за които да се грижа,а заради факт,че ще гледам да не лишавам семейството си от най-необходимите неща.Силно се надявам да не се стигне до там ,но ако се стигне ,ще отеба и хоби и всичко дето опира до моите щения и капризи.Зная,че вие,които давате работа и на други хора сте изправени пред доста по-голяма отговорност и напрежение,в този ред на мисли искам да поздравя бат Любо за това което каза.Думите му говорят сами!
Дай Боже повече такива хора като него!
Живи и здрави!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

борислав енчев написа:Да не забравите че както вървят нещата от големите работодатели може да станете мижави работници ,и тогава като прочетете нещо такова няма да ви е много приятно ! Направете си тема кой е по-гнусния шеф и кой по-вече (заробени) работници е изхвърлил. :evil: :evil: :evil:
Е,не му е тук мястото да се ядосваш от твоя шеф.
Както виждаш,тук сме всякакви,но общо взето готени.
На никой не му е лесно,така че обидите най-малко ще намерят начина за решаване на проблема.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

КИРО написа:
борислав енчев написа:Да не забравите че както вървят нещата от големите работодатели може да станете мижави работници ,и тогава като прочетете нещо такова няма да ви е много приятно ! Направете си тема кой е по-гнусния шеф и кой по-вече (заробени) работници е изхвърлил. :evil: :evil: :evil:
Е,не му е тук мястото да се ядосваш от твоя шеф.
Както виждаш,тук сме всякакви,но общо взето готени.
На никой не му е лесно,така че обидите най-малко ще намерят начина за решаване на проблема.
Моя шеф нама да ме изхвърли за да може да ходи за риба бе приятел.
Nedeltcho Delev

vasil hristozov написа:Я някой да обясни как удря тая криза страната , че не съм на ясно.Моите приходи идат од други места и хич не съм наясно за реалното положение
:roll: :roll:
Да нямаш вуйчо владика бе,те парите идват от работа :idea: или са надяш на нечий чужд гръб :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”