Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Как ще се отрази кризата на риболовния сезон?

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:За мен лично тази година е доста добра - март месец отварям още един цех с ново производство а ако даде Господ май още един със съответните работни места към тях и тъй ! Мега тъпи изказвания от типа за "гнусни шефове" са меко казани не на место ! Всяка година месеците от януари до май са трудни , просто сега е модерно всичко да се приписва на "кризата" ! Пичове , криза в Великобритания , Испания и Франция наистина има , тука си е ежедневие как всяка година :idea: Наистина кофти за тези които в момента са в затруднение но всяка година има такива колкото и да е жалко ! Хубавото е че цените на много неща буквално се сринаха .
Браво за постиженията и размаха! :smt023

Само не мога да разбера, защо изкупните цени на отпадъците от пвц и алуминии се сринаха, а иначе си купуваме материала на непокътнати или леко увеличени цени? :roll:

Ако не се променят нещата, май ще хлопна кепенци, защото трудно се издържа на конкуренцията от гаражно производство, дето нито наем плащат, нито осигуровки и т.н. разходи! :twisted:
Понеже вече разбрахме, че има "гнусни шефове", я да попитам какви пък работници има? :roll: - мързеливи, крадливи, пияници, безотговорници, некадърници, комплексари и др. такива, които в деня Х се чудят "що стана" и вече не са на работа...ама ако преди това са затрили фирмата на "гнусния шеф", ще им е по-леко, нали и Вуте ще е зле!
Изображение

@Приятелю ДелеФ, в моя бранш половин година работиш, за да можеш през другата половина да плащаш разходи и работниците ти да взимат някой лев без да работят.
Мислиш ли, че на работника ми като се прибере вкъщи, му дреме откъде ще взема аз пари за тези разходи?
Миналото лято предстоеше един голям обект и ония дудуци в цеха цял ден смятали моята печалба!!!!!...ама забравили да махнат разходи, ДДС и т.н., и с просташка завист ми подхвърляха колко щяло да се изкара от този обект.

Вижте, в резерват Северозапад си е друга народо-психология, хората тук са си по-гадни...офффффф.....т'ва е една дълга и сложна тема, ще я разнищим на НС-то. :) Нека сега не се караме на ала-тема "Левски/ЦСКА". :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

Един приятел каза че ще се отрази кризата и във риболова :D каза че за по малко от 3 дена няма да ходи ... нямало смисъл да изгаря горивото напразно :D :D :D
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

todoroshko написа:В това съм 100% сигурен.
Ееее,там са 30-40,ама си донякъде прав.
За медиите даже МНОГО.
Рилкамаааааааа. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

Абе то добре ,ами ако и рибоците изпаднат в криза ,какво ще правим ...?!
GODzillata написа: ... Вижте, в резерват Северозапад си е друга народо-психология, хората тук са си по-гадни...офффффф.....т'ва е една дълга и сложна тема, ...
:idea: :smt017 :smt023
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Пичове, не знам... ама като започна войната в Югославия, закрихме производство "метални конструкции'" и ликвидирахме три фирми ( частни); 70 човека ( повечето семейни)- "на улицата" ..и не ми се спомнят тези времена :evil: Това, тепърва предстои да се случва, то вече и почна и на първо място в сектора на строителството :!:
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Павел Иванов написа:

Неделчо искренно ти съчуствам обаче ако и да си "от другата страна на барикадата" ич не си прав в случаят !
Прав не прав в спора се явява истината,и ти си прав и аз съм прав,въпроса е как да постигнем консенсус и двете страни на барикадата да са добре :roll: как?...... :?:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Не е добре че има има хора дето се вържат на думите ми "гнусни шефове".Всеки който си знае че не е в тази категория няма да му направи впечатление дори.Както и съвестния работник нама да се върже на онова за мързеливите пияни и не знам какви работници дето някой го написа по-горе.Въпроса в темата беше дали работодатела да продължи да дава по еди колко си пари за риболов но да изхвърли работници заради това или да се ограничи и да остави хората на работа.Не бягайте от темата!Евала за предприемчивите българи които не мислят така и отварят нови работни места.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

vasil hristozov написа:
:roll: Ще има да взимаш :mrgreen: , по големи мръсници , подледци и тъпанари от някои хора в Пловдив и околност не бях виждал.
п.п. Да не се засягат колегите от Пловдив и някои мои роднини :mrgreen:
Е,тогава що го писа туй ?
Изображение

Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Nedeltcho Delev написа: Прав не прав в спора се явява истината,и ти си прав и аз съм прав,въпроса е как да постигнем консенсус и двете страни на барикадата да са добре :roll: как?...... :?:
Исторически погледнато, такъв консенсус не е имало през последните 21 века...едва ли може и да има...може би само в условията на утопичния социализъм... :roll: ..., но дори и тогава би било въпрос на пропаганда и залъгване. :wink:

Никой не е насилен да работи за някого, като не те кефи да имаш шеф - стани ти такъв, отвори фирма, наеми хора и после ела пак да си приказваме. :?

@Колега борислав енчев, приеми "ходенето за риба" за сметка на съкращения като метафора. :idea: Основната идея и аз, и Павлето я казахме - когато почне балона да пада, се изхвърля баласт, за да може да продължи да лети.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Това е друга бира,но колегата едва ли е имал в предвид това
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Мен ми се струва ,че ще имаме все повече свободно време за риболов,както е тръгнало всеки си е стиснал парите като че война ще има и това още повече спъва малките фирми в сектора на услугите.Нас в печатарския бранш засега ни спасяват само регионалните вестници и то защото наближават избори като минат незнам кво ще става.Дано до тогава да се раздвижат нещата,все пак и тази година ще наблягам на риболова. :drinkers:
Изображение
sharanko
новобранец
новобранец

Мнение от sharanko »

ние БЪЛГАРИТЕ сме свикали на кризи тей че никва криза не може да ни спре от РИБОЛОВА !!!!!!!!!
Последно промяна от sharanko на Чет Фев 26, 2009 2:06 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...Само не мога да разбера, защо изкупните цени на отпадъците от пвц и алуминии се сринаха, а иначе си купуваме материала на непокътнати или леко увеличени цени? :roll:...
Ами Кире не знам що тъй се получава при тебе но тук и при вноса цените на едро на съответният "материал" паднаха с около 15% .

Неделчо , трудна работа това с консенсуса ама отсекъде ! Едни го търсят , други напротив и тъй :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Искам да пребия някой шеф
че да са поуспокоя :smt031
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

chipi_ написа:Искам да пребия някой шеф
че да са поуспокоя :smt031
Пенсионер не става ли? :D
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”